Printable View
oooo Komutan burda, Dayı burda... Seykm maceram bitti, ben geri döndüm. Artık amiral gemisindeyiz ...
Alıntı: Originally Posted by cirolix oooo Komutan burda, Dayı burda... Seykm maceram bitti, ben geri döndüm. Artık amiral gemisindeyiz ... Gel gel hoş geldin :) iyi yerden verdin galiba seykimi :) ikna edilmişlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çıkılır.
hadi bakalım bilanço geliyorr
Alıntı: Originally Posted by bdayım hadi bakalım bilanço geliyorr 1. Çeyrek 21.245.228 geldi LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by bdayım hadi bakalım bilanço geliyorr dönem karı 21.245.228 :):bravo:
Alıntı: Originally Posted by bdayım hadi bakalım bilanço geliyorr Yorum alalım dayı sizden. ikna edilmişlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çıkılır.
Alıntı: Originally Posted by komutan logar Yorum alalım dayı sizden. ikna edilmişlerle HEDEF'e gidilmez. HEDEF'e inanlarla yola çıkılır. tahminimi 15 yırmi arası demiştim 10 gün önce minnacık yanılmışım okadar kusur kadı damadında da olur :)
Alıntı: Originally Posted by cirolix oooo Komutan burda, Dayı burda... Seykm maceram bitti, ben geri döndüm. Artık amiral gemisindeyiz ... hoş geldin bakıyorum da gözü çöplükte kalanlar birer birer yuvaya dönüyor :) komutan geldi cırolix geldi yamuk prenseste gelirse kadro tamam benden helallik alman lazım diye düşünüyorum sayın cırolix nedersin