Originally Posted by
levoysalı horofira
Kardeşim,3 yada 4 yıl İhyay taşıdım 2022 aralık ayında hatırladığım kadar 1.40 tl gördü artık gidecek diye düşündüm kıyıp satamadım sonrası düştükçe düştü malum 0.60 krş'lara kadar sonrasında 1.04 gördü tekrar verdiler aşağıya bankalara olan vadesi gelmiş yüklü borçlarımdan dolayı 0.91 krş'a satmak zorunda kaldım maliyet ortalama 1.26 krş paramın 3 yıllık eriyip buhar olmuşluğunamı yanayım hisse başına 0.35 krş zararımamı yanayım dünde 2 yıl taşıdığım 1.54 maliyetli İhgyo hisselerimi 1.43 tl'den sattım borç kapatmak için çok şey yazıp çizmek istiyorum bu zalim zulüm canavarı harami çetesi başı Mücahit Ören'e ama dilimi ısırıyorum terbiyemi bozmak istemiyorum sadece şunu diyeceğim Allah onu ve ailesini bildiği gibi yapsın çünkü ihlas finans dahil yüz binlerce insanın canını yakmış alın terlerini,emeklerini,birikimlerini çalmış, hortumlamış,soymuş bir din taciri iblisten bahsediyoruz...Tahta yapıcıları,köpekleri pardon sipekleri de ondan daha zalim,acımasız,merhametsiz ,insafsızmış ama tabiiki at sahibine göre kişnermiş o da bir gerçek.. .