Artisi kesin
Enaz bes yapmali
Ama tahminen ikilerde kapatir
Brent tekrar artisa gecti
Ons dusuyor
Verdiler ayari
Yola devam
Printable View
Saygideger emmim
Gorulen o ki petrol savasi pek uzun surmeyecek ve suudlarla ruslar bir gecede anlasmiz
Brent artisa gecti
Dunku cokus cogu borsa icin duzeltme olarak algilandi ve girisler olacaktir
Bist de dahil tum borsalar bugun yesil
Ama bu resmen keriz avi oldu
Sen son bir ayda yuzde yirmi dusur
Cikisina yuzde iki anca ver
Olmaz bu...
Benim beklentim bu hafta dolardan emmi...
Ons dolara yol verecek gibi...ytd
üstadım, bundan sonra sizin yazılarınıza özellikle dikkat edeceğim. tecrübeli olduğunuz, teknik indikatörleri disiplinli ve soğuk kanlı takip ettiğiniz, fazlasıyla belli. yazdıklarınızı hatırlıyorum, bizler birbirimize saygımızdan üstadım diye hitap ediyoruz ama borsa konusunda belki de en tecrübelimiz, sizsiniz. paylaşımlarınız bizlere, en fazla da görme engelli olduğumdan bana ışık tutacak. tabi ki de son kararı kendimiz vermek şartıyla.
Sağolun üstadım.. Zamanında sütten ağzımız çok yandı, yoğurdu bile üfleyerek yemeyi öğrendik..Stateji belirleyip, o Stratejime sadık kalarak ilerliyorum..
Şimdi burada ismini yazmam doğru olmaz.İsterse kendisi yazabilir.Arkadaş pazar günü özelden sordu, hisse alımı yapacak mısınız, ne alacaksınız diye..Buraya ne yazdıysam aynısını alacağım hisselere kadar yazdım..Ama kararı kendin ver, bende şaşarım, siz kendi araştırmanızı kendiniz yapın, size uygun pozisyon alın dedim..
Amacımız kimseye al sat tavsiyesi değildir..Sadece ne görüyor ne düşünüyorsam onu yazıyorum..Bende 8 ay fon taşıdım, 2 ay önce çıktım ve tekrar hisseye döndüm.Dilim döndüğünce gördüğümü paylaşıyorum..Syg..