Hem de 2011 yapımıymış.:)))))))))Allahtan adamlar yıllar öncesinden herşeyin filmini çekiyorlar.
Printable View
Hem de 2011 yapımıymış.:)))))))))Allahtan adamlar yıllar öncesinden herşeyin filmini çekiyorlar.
İki perde var.
Birinci perde covid’in birinci dalgasında italya ispanya, almanya üzerinde bakarsak dediğinizin tam tersi oldu.
İkinci perde ab borç ve hibe anlaşması sizin dediğiniz gibi oldu.
Sizin senaryonuzun gerçekleşmesi için ulus devletlerin çok fazla hırpalanması gerekiyor. Bu durumda bir salgın hastalıktan fazlasını bekiyor olmanız gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bekliyorum zaten joker filmine boşuna oskar verilmedi.O filmin son sahnesinde halk isyanı vardı.Benzeri sokak hareketleri olacak bence.Ulus devletleri kendi halklarına yıktıracaklar gibime geliyor.Yıktırmasalar da yönetimler pek çok şeyi kabul etmek zorunda kalacak.
Smart phone olayı düşük Avrupa da Bizden
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilim kurgu aksiyon filmi gerçek olacak diyorsunuz yani . In Time di galiba adı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Transendence bir geleceğe doğru gidiyoruz ama şu var şu anda tek yol elektriğini fişini çekmek olacak ileride önlem alınmazsa eğer bu şekilde devam edecek misin etmeyecek misin ben de çok daha fazla para mı dağıtımı olacak yoksa insan hayatı mı tercih edilecek farklı şeyler için çok önemli detaylar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çin e ucuz işgücü ve 1980lerde düşen kar oranlarını yükseltmek için gitti kapitalistler.Kapitalizmde herşey planlanabilse 1929, 73 veya 2008 krizleri olmazdı. Anarşik bir üretim , birikim sisteminden farklı birşey beklenemez. Üretimde kapitalistler kendi karları için karar alırlar fakat tek tek bu kararların toplumun genelini daha iyi bir yere getireceğinin garantisi yoktur. Çin burada taşeron grubu gibi , medeniyet ihraç etmesi için kültür, sanat, edebiyat, bilim, tıp vs de dünyaya bir alternatif sunması lazım. Benim en ilgiyle izlediğim Çin filmi 30. saniyede sıkmaya başlıyordu, o kadar itaat, otorite, içine kapanıklığın önde lduğu kültür bırak alternatif yaratıp insanı özgürleştirmeyi anca iç sıkıntısını artırır. Kapitalistler sorunlara çözüm bulamadıkça ırkçılık, faşizm vs bir alternatifmiş gibi sunulabilir ama Hitler neyi ne kadar çözdüyse o da o kadar başarılı olabilir. Dünya tarihine bakarsanız toplumsal faydayı, özgürleşmeyi ileri taşıyamamış hiç bir üretim, bölüşüm organizasyonu bir eskisinin yerini alamamıştır. Misal Romayı yıkan germen ve vizigot kavimleri yerine ne koydu Roma dan daha da geri olan feodal derebeyliklerini.O feodallerde roma hukukunun bile gerisinde serfliği getirdiler, anak tarımda kapitalistleşme o zinciri kırdığında feodal karanlıktan çıkılmaya başlandı.