Bu konuda tamamen hemfikiriz.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Dolar zulalamak derken devlet bahçeliyi mi kastettiniz malum geçen dolar seferberliğinde ilk o bozmuştu meğer tüm parası dolardaymış.Ha bir de hakikaten darbeci generallerin yerine sağlam kafa sağlam vücutta bulunur düsturuna binaen güreşçi arkadaşlarımızın banka yönetim kurullarına şeedilmesi tabi baya memleket menfaatine oldu,emekli asker banka işinden ne anlar ,güreşçi dediğin öyle mi gereğinde mudiye bir kafakol bir elense iş tamamdır,kesinlikle sizle aynı fikirdeyim.
Valla sn jas 56 yaşına geldim ben bizim memleketi hiç öyle çok özgür bir ülke olarak görmedim.Aziz nesin ,kemal tahir,nazım hikmet falan hapis yatmışlar ya ben çocukken hep bunlar kesin bir iş yapmışlardır diye algılardım,yıllar sonra anladım durumu,bizim memleket maalesef hep sıkıntılı hep sıkıntılı.
Feto gerçek. Ama RTE yi götüren uçağın pilotu o uçağı koruyan jetin pilotu darbeyi ihbar eden de fetoden atıldı. Yakın mesafeden F16 nin attığı boş külliyeye bomba. Nükleere dayanıklı meclise attığı bomba. Boğaziçi köprüsü nün tam insanların eve gideceği saatte kapatılması biraz garip geldi. At izi it izine mi karıştı öyle işine mi geldi. Bide fetocu kasetleri birinin eline geçmesi neticesinde devlet bahçelinin tutumu. Fetonun bur bir numaralı adamının elini kolunu sallayarak kaçmasi da garip geldi.
Yeni başkan ben oldum diyelim HSK Yargıtay AYM rektör vali emniyet müdürü vs hepsini ben atıyorum. Belediye seçimini de kaybettim kayyum la hallederim. En hafifi İmamoğluna yapıldığı gibi nefes aldırmam. Onuda başkan adayı yaptırmam. İlerde görürsün anketler %60-70 olsun İmamoğlu lehine nasıl içeri tıkıyor.
Türkiye gazetesi yazarı Cem küçükun ağzından duydum TV de. Bu deliller ile bir gün dahi tutamazsın dediği kavala kaç yıldır yatiyor üstelik sağcı Tarık Buğra nin damadı bu.