Biraz daha geniş bakın ,
paranın dini imanı olmaz diyen bir yönetim mevcut.
Printable View
İşlerinde dini bütün insanlar var saygımda sonsuz herkese ,
Yalnız iş hayatımın içinde ihalelerden tutun ve çevremde öyle şeyler mevcut ki artık işler tamamen kokmaya başlamış durumda.
Geçen peker ihale ile ilgili ve taşeronla ilgili konuşma yayınladı dediği doğru , bacanağımın sektörü yol,viyadük ,köprü vs yurt içi yurt dışı bir nevi taşeron hizmeti mevcut güzel paralar kazanıyor.
Daha bir sürü hikaye mevcut vakti saati gelince hiç birşey gizli kalmaz .
Yalnız burada bazı arkadaşlar yönetenler den dolayı kabul ederler etmezler dinen yanlış yorumlara giriyor.
Hükümetin istediği kutuplaşma tuzağına düşüyorlar , herkes istediğine inanmakta özgür,inançlarla dalga geçilip olayları farklı konuma taşımak hiç birimize birşey kazandırmaz diye düşünüyorum.
kolay gelsin.
pıst de dolares 8.60 altı fiyatlamasına geçerse 1475-80 bandı hedef olacakdır benim graflarda.
Pambık ören eğer ziraay bankası borcunu ödemediyse, gerçekler çok daha acı olabilir.
https://i.hizliresim.com/e9fgspj.png
şaka değil.. dünya hegemonu emperyalist kampın en tepe iki lideri, şansölye merkel ve başkan bidon, ücra bir anadolu kasabasında yenilenecek olan belediye seçimine konsantre olmuş durumda
haber kaynağı güvenilir olmasa inanmazdım, ama alman istihbaratı tarafından fonlanan ve malum tayfanın en güvendiği haber sitelerinden biri
Hiçççççç bişi olmaz..
Ödedi ödemedi..
Ödemedikse biz ödemedik..size ne..
İslamiyette borcu kurcalamak caiz değildir..
Ödemedik ama zaten alacağımız vardı ona saydık..
Zaten 2 sene geri ödemesiz idi..
Borç mu ne borcu..
Borç orada ve elbette ödenecektir..
Falan filan geçiştirilir gider..
S.Peker videoları komple magazin de öteye gidemez..