Printable View
Alıntı: Originally Posted by umtt Burgan bana 80k için 2 verdi. Çok da üstelemedim. Vakıfbank 2.25 verince oraya taşıdım. 2.5 veriyordu vakıf hoşgeldine
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis 2.5 veriyordu vakıf hoşgeldine 180 gün için o oranı verdi. Aslında en iyisi %8.5-9’dan Eurobond ama orada da başka riskler var daha fazla almaya cesaret edemiyorum şu an.
Yüz milyon dolara kadar bu oran dedi bana pazarlık yok demeye getirdi
Alıntı: Originally Posted by kafkaf Borcu ödemedikleri gibi temettüleri de alıp gittiler :-( parayı alanlar gittiler mi yoksa hala yerleşikler mi..?
Alıntı: Originally Posted by realities parayı alanlar gittiler mi yoksa hala yerleşikler mi..? Temettüleri alan lübnanlı iş adamı...
Alıntı: Originally Posted by kafkaf Temettüleri alan lübnanlı iş adamı... muhasebi olarak öyle gözüküyor, teşekkül olarak isimler ise bir gün ortaya çıkacaktır..
Alıntı: Originally Posted by realities parayı alanlar gittiler mi yoksa hala yerleşikler mi..? Güzel bir soru ...Orada işler biraz karışık gibi duruyor ama biz gerçeği öğrenebilecekmiyiz !!! Bence hayır ...
Alıntı: Originally Posted by heval Güzel bir soru ...Orada işler biraz karışık gibi duruyor ama biz gerçeği öğrenebilecekmiyiz !!! Bence hayır ... https://youtu.be/XDXSZnyABUw Kendime masallar.!! Masallar dünyası.!!!