Önce bana laf attı sevdiğim biridir yılların hatrı var die engelledim ama abka durmuyor gelen ile giden ile kavga ediyor küfür ediyor
mahalle bekçisi gibi en ufak şeyde kavga için beklliyor
Printable View
Önce bana laf attı sevdiğim biridir yılların hatrı var die engelledim ama abka durmuyor gelen ile giden ile kavga ediyor küfür ediyor
mahalle bekçisi gibi en ufak şeyde kavga için beklliyor
İnsanların ruh sağlığı bozuldu, özellikle de son 2-3 yılda...
ASUZU da kiriş kırılmış. Dün kuşluda 1000 hedef verenler vardı
https://i.hizliresim.com/e5osiyy.png
spot-30 bakınca, mart-nisan dönemine kıyasla daha fuleli, daha kuvvetli bi momentum kazanıyor durumda piyasa.. temel olarak zaten gerçek olamayacak kadar düşük fiyatlarda hisse senetleri, absürd derecede ucuz.. teknik de güzelleşmekte.. patronlar yurtdışındaki paralarının hiç olmazsa onda birini geri getirseler endeks 10 bin olur
değişik bi ağustos olacak, 1-2 hafta daha yürürüz bence, ancak ayın yarısını geçtikten sonra ters- sert vuruşlar mümkün, zira ağustosun tabiatı böyledir, herkes tatilde olduğu için sığdır ağustos piyasaları, likidite düşüktür
Sevgili dostum @b_g kavga ve kötü sözler bizlere yakışmıyor! atlayanlar çoğaldı tespitiniz çokta doğru olmayabilir, aksine görünen bu hafta piyasadan yüklü mal çekilmiş, ha realizasyon gelirse o ayrı!
SPOT bu hafta;
https://i.hizliresim.com/5k68jzt.PNG
salarım bak benim benim Pala horozu sahaya🤣
+6 olan başka bi gıcık var. Bu sefer de ona vurdum levyeyü.
Can sıkıntısı oyalanıyoz tavana kitlerse çorbalar benden sıfıra neyim inerse de benim cotedazur tatili dayulardan. Bakalım.
İnsanımızın en kötü huyudur, o falancalı bu filancalı halbuki burası para piyasaları. Paranın partisi, dini olmaz. Her kimin fikrinden biraz faydalanabiliyorsan o senin için en büyük dosttur.
Sağcı fakir ile solcu fakir arasında hiçbir fark yoktur zira fakir fakirdir. Zengin olduğun zaman da kimin hangi görüşten olduğunu umursamazsın çünkü ortak pek çok paydan olur her görüşten insanlarla. Bundan yıllar önce Haiti'de BM'ler gözlemevine gitmiştim.. yanyana 20 tane müstakil villa ve içlerine 20 ayrı ülkeden Sosyolog yerleştirmişler haiti ile alakalı bir projeye destek olmak için.
Pakistanlı ve katı müslüman olan adamın yan komşusu Çinli mangalda köpek eti pişiriyordu. Normalde birbirlerine iki dakika tahammül edemeyecek bu insanlar birbirleriyle gülüyorlar şakalaşıyorlar hiçbir şeyi de dert etmiyorlardı. ABD'li başkanlarına bu durumu şaşırarak sebebini sorduğumda bu gözlemci hocaların hepsi 6 ay sonra evlerine döndükleri zaman 1 daire alacak para kazanmış olacaklar demişti.
Kişisel kavgaları bırakıp birbirimizden faydalanmaya çalışalım biz de hocalar gibi..