Sn.kazanckapisi yaptiginiz yorumdan yola çıkarak bilanço ya çok fazla etkisi olmayacağını mi düşünelim yoksa tersimi?Tsk.
Printable View
Sn.kazanckapisi yaptiginiz yorumdan yola çıkarak bilanço ya çok fazla etkisi olmayacağını mi düşünelim yoksa tersimi?Tsk.
Sn. Kazanckapisi, sasa nin 6 aylık bilancosunda teşvik Sürdürülebilir faaliyetlerde" TESVİK BELGESİ DAHİLİNDE ERTELENMİS VERGİ GELİRİ" kaleminde 115.422.000 milyon tl olarak bilançoya yansıdı... Yani 130 milyon TL esas faaliyetlerden gelen kar + 138 milyon da sürdürülebilir faaliyet kari (Bunun 115 milyonu teşvikten gelen) toplamda yaklaşık 268 milyon kar açıkladı... Tesvige konu olan yatırım tutarının 1,5 milyar TL olduğunu düşünürsek 115 milyon TL %7,5 e tekabül ediyor. Tam emin olmamakla birlikte silver in 88 milyon TL teşvik aldığını düşünürsek yaklaşık 6,5-7 milyon TL teşvikten gelebilir diye düşünüyorum. Benimkisi tabi düz mantık hesabi. Silver da daha fazla da gelebilir az da. Ben sasa daki durumu anlattım, muhasebelestirme nasıl olur bilemem... Benim tahminim teşvik içinde olacaksa 10 milyon kar gelir diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi çok fazla muhasebe bilgim yok. sadece sasa daki tecrübelerimi anlattım. 😎😎😎😎
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn mmgezen teşviğin başvuru tarihi baz alındığında geriye doğru 3 çeyreği yapsayacak gibi görünüyor,bunu nasıl ve hangi kalemlerden düşerek mahsuplaşacak ancak bilanço geldiğinde görebileceğiz...Umarım sasada olduğu gibi yatırımcının yüzünü gülderecek iyi bir sonuç ortaya çıkar...
Teşviği henüz fiyatlamamış bir hisse;
Özsermaye 50 milyon piyasa değeri 65 milyon...iyi bir kar 7-8 milyon arası hisseyi ilk etapta 2-2,20 bandına sokmalı,iyi bir tahta yapıcı bunu çoktan gerçekleştirmişti bile...
Burası Bist, çok iyi karlılık rakamlarına ulaşıp düşmeye başlayan hisselerde var, berbat bilanco açıklayıp tavan çeken de... Dediğiniz gibi bilanço gelmeden ne soylesek pek te anlamlı olmayacak, bilançoda göreceğiz. Beni düşündüren teşvik onaylandigindan bu yana şirketten bir tek haber gelmemesi. Emin olun ki Sasa olsaydı bu hisse şimdiye kadar kapa 5 haber gönderirdi, yapılacak yatırımlar açıklanırdi vs vs. Silverline şirket sahiplerinin sessizliği akla mantığa sigmiyor bence...Bu kadar neden duyarsizlar anlamadım gitti. Kapa gönder haberi alacağımız teşvikle su yatırımları yapacağız, hedefimiz su, yilda su ciroya ulasmak istiyoruz, şurada arsa bakıyoruz yeni bir fabrika açacağız vs vs. tık yok. Neyse bilançoya az bir süre kaldı. Çok ta umutlanip daha sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Hic belli olmaz çünkü bir bakmışsın 1 TL ye düşmüş, bir bakmışsın 2 TL olmuş. Neyse hayirlisi olsun....Bir kaç gün yazmayacağım. Kalın sağlıcakla😎😎😎
Gözün asağılarda mı vicdansız.Hemen kızarıyorsun.
1,45 TL den aşağıya salmazzzz umarım....
Son silkeleme mı yoksa inişe mı geçiyoruz. Endeks üstü kayip hiç yakışmıyor silvercan a...