yıllık bağlayacaksanız 30 kasım dan önce bağlayın stopaj avantajı bitmeden
Printable View
Burgan dolar vadeli oran varmi?
Bizim sorunumuz hastanın hasta olduğunu kabul etmemesi. :) Hasta hastalığını kabul etmiyor, dış güçlerin uşağı doktorun bünyeyi daha da kötüleştirecek antibiyotiği reçeteye yazdığını söylüyor.
Kademeli işlemlerle voltileden yararlanılması gereken bir dönemde olduğumuzu bu nedenle ısrarla vurguluyorum. Batmayacağız, krizden tam çıkmayacağız, bu ikisi arasında savrulup duracağız. Kazanan, dövize ya da tl'ye sımsıkı sarılanlar değil, iyimserliğin-kötümserliğin yani maniklik ile depresifliğin hangi aşamasında olunduğuna bağlı olarak ters pozisyon alanlar olacak. Üstelik bir de bonusu olacak, yarın piyasalar ne olacak diye uykunuz kaçmayacak, her türlü gelişmede önceden planlamış olduğunuz bir hamleniz olduğunu bilip mışıl mışıl uyuyacaksınız.
Ykb 32 gün yeni giriş 820k 25.10
Şeker 32 gun 25 verdi .94gun icin 26 dedi .32 gun devam ettim.
Benim esas vade dönüşüm aralık son hafta diğeri kasım ayında..Aralık son hafta da 1 yıllık gidebilirim aylık ödemeli duruma bağlı o yüzden şimdiden bakıyorum araştırıyorum.Stopajı uzatacaklarını düşünüyorum.Hem faizi düşür hem stopaj avantajını kaldır doları tekrar yükseltir bu hamleler.
Aralık sonuna doğru tekrar 30'lu rakamlar görülecektir faizde. İmf ile anlaşma olur para bulunur ona bir şey diyemem.