Duzmece istifa demistimm. Hikayee danisikli dovus bunlarin isi
Printable View
Duzmece istifa demistimm. Hikayee danisikli dovus bunlarin isi
Tümüyle şahsi fikrim Bankalar satış yiyebilir .. Daha önce yaşamıştık TL icin yabancı hisse satmak zorunda kalabilir ..
Çakma istifa diyenleri, tebrik etmek lâzım.
:ok:6 yukarısına pek uğraşmadım,benim linkler sağlam linkler,5'ci kademelerde yeterli bana iyi olanlarını bulursan,6 üstü çok tehlikelidir,yani ateşin içine düşme gibi,iyiki kapınızı tıklayıp ben katiliniz dememişler,giriş sonrası bütün şifrelerimi değiştiririm finansal olarak,çünkü anında kopyalanırsınız,çok hızlı işletim sistemleri kullanırlar,elektronik aletleriniz varsa kapatın,heryerden sızabilirler,duyumlarıma göre sesleri görüntüye çevirme olasılığıda varmış,zaten ses ve görüntüler uzayda kaybolmaz,yani kayıt edilirsiniz herşeyin özü enerji olduğu için,bu konu biraz karmaşık,zamanlan bazen nedenlerini açıklıyorum,ben iktisatçı harici,makine ustalığı, elektronik ustalığımda vardır,girerken tek laptop kullanırım,girdikten sonra formatlarım,format atmadan önce,hard diskini söküp başka laptopta biçimlendirme yaparım,namızsızlar bir köşeye sızma yapabilirler,şüphe duyarsam,cipleri,entegreleride söker yerine benzerlerini takarım,en sevdikleri algoritmadır,neyse uzar gider,zaten bunlar benim hobimdir,nede olsa tehlikeli unsurlar hoşuma gider:wave:
Cumhurbaşkanlığından açıklama gelmeden diğer haberler hep söylentidir.