Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Her kimlik=mkk numarasına eşit. her hesaba göre değil. Myfinans pasam arzlari napacaksiniz
Alıntı: Originally Posted by Webster Myfinans pasam arzlari napacaksiniz Turex'i sattım bugün. Qua ve Matriks duruyor. Galataya'da talep yolladım. Aydem'e girmeyeceğim.
Hasan abi sinovak yada biontek.te vurdurmadik Korona da olmadık
Alıntı: Originally Posted by aydinc Hasan abi devlet hastanelerinde hiç işlem yok DT.lerin çoğu sahada Döner yok diye keyfi işlem yapamıyorlar :kmk: Şu dönemi güzelce değerlendircem Aydinim sen isini bilirsin
Alıntı: Originally Posted by aydinc Hasan abi sinovak yada biontek.te vurdurmadik Korona da olmadık Ben btc oldum ilk dozu
Alıntı: Originally Posted by myfinans Turex'i sattım bugün. Qua ve Matriks duruyor. Galataya'da talep yolladım. Aydem'e girmeyeceğim. Siz bilirsiniz ben bir hafta daha bekleyecegim ustadim
Alıntı: Originally Posted by myfinans Sizlerde komisyon kaç. Biz binde iki veriyoruz. Çok bu oran. Ben onbinde 8 veriyorum
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Ben onbinde 8 veriyorum Araci kurumdur o Banka vermez o orani Ama dedigim givi Teb sifira cekiyormus bir gorusun isterseniz abim