Birikmiş konut stokunu eritme bahanesi ile daha ortada olmayan yeni inşaat projelerinden, maket üzerinden satış kampanyaları yapılıyor.
Printable View
Birikmiş konut stokunu eritme bahanesi ile daha ortada olmayan yeni inşaat projelerinden, maket üzerinden satış kampanyaları yapılıyor.
1-banka merkezin kısa pozisyonunu kendi uzun pozisyonu ile karşılayınca, kasada veya mevduattaki doları satar.risk merkezin olur.
2-yabancı da aynısını yapar.spottan fiyatı yükseltmeden dolarını alır.
3-çaktın köfteyi..
4-filim (d*****n kuyruğu) vade sonunda kopar.
5-fırıncı kasaya para koyup eve giderken niye ekmek alıp götürsün.
6-fırıncı böyle yapıyorsa fırına ne olmuş olabilir.
7-her koyun veya bişi kendi bacağından asılır.
8-yatırım tavsiyesi değildir.
9-zaten az kaldı. yakında filmin sonu görünecek.
10-hörmetler abi
:kahkah:
Sayaç başlatmaya karar verdim...
Ülkemiz/dolarcılar için bu çok önemli karar öncesi tansiyonu yükseltmek istiyorum....
Derbi maçları öncesi medyanın tansiyonu yükselttiği gibi...
Çünkü ben yüksek gerilim hattında daha iyi konsantre olabiliyorum...
Beni diğerlerinden/sürüden ayıran bir özellik...
Hadi o zaman sayaç yapsın görevini
Sayaç say..
Tik tak....
Tik tak....
Tik tak....
"PPK TOPLANTISINA 6 BORSA/İŞGÜNÜ KALDI...."
Tik tak...
Tik tak...
Tik tak...
https://resmim.net/f/TJPnZq.jpeg
saygılar/başarılar
2şubat2018 de yabancının sahip olduğu toplamda 88,8 milyar dolar civarında olan bist, dibs ve özel sektör bonoları toplamı
31ağustos itibari ile 2şubat18-31ağustos18 arasında yaptıkları 4,3milyar dolarlık net satış sonucu
37,6 milyar dolara düşmüştür.
Heriflerin zararı kol gibi. Buna rağmen son haftada 250 milyon dolarlık satışları var.
Bist için ana düşüş trendinin başındayız hissi uyandırıyor bu durum.
TCMB bürüt rezervleri ise nisan2010'a geriledi.
Banka babamın olduğu için reklam yapıyom [emoji13]
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Likiditasyon değerlemesini örnek ile açıklama çalışmam...
https://suphecikimse.blogspot.com/20...emeleri_6.html
YTD
Endeksin geneli dusebilir belki. Gecen burada, elinde tlsi olan ve dolar almaya eli varmayanlar icin Soda, Sise, Eregl, Tuprs, Algyo, Egeen gibi kagitlar bistteki dolar varliklar, tlde kalan parayi buraya yatirarak kurtarabiliriz diye yazi yazdim. Baya karsi cikan oldu ama takip edenler goruyordur ki bunlar endeksi takmiyor.
Hatta bunlardan bazilari bist 120bindeki zirvesinin de ustune cikti, tupras mesela simdi %3.5 artida bekliyorum 127.5 zirvesini de kiracagini dusunuyorum.