Vay benim almanci gardasim. Merak etme çok zengin olacaz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Vay benim almanci gardasim. Merak etme çok zengin olacaz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İkidir yazıyorsun bir şey demedim. Ben ne goruyorsam onu yazıyorum doğrudur veya yanlıştır. Vadelisini 4.40 dan 4 e bastıklarında 3 ay kendine gelemez dedim hala ayni fikirdeyim. Pazartesi sağlam çakarlar düşüncesindeyim. Esas hareketin agustostan sonra gelebileceğini düşünüyorum hepsi bu. Burdaki herkes bütün hissesini satsa ne olacak satmasa ne olacak dohol topiginde aktif 3 kişi var yada yok toplasan 1 milyon lot etmez. Dusuncemizi paylaşıp çekiliyoruz kenara. Sende YAZDIKLARIMI okumak istemiyorsan red tuşu var engelle geç. Kolay gelsin..
https://i.hizliresim.com/pfnholh.png
Boş zamanım vardı..
Bişeyler karaladım..
Yükselen trend altında 2. Gün kapanışında geldi 3.76 da yatay destek var. 3.76 altında gunluk kapanislarda aşağıda ilk destek 3.50 lerde altında 3.30 a kadar sarkabilir. Vade sonu olduğundan her turlu fırıldak serbest. Nerede durulacak satışlar kestirmek zor. İnşallah 4.30 3.75 bandında hisse denge arayışında olur. Esas sorun patron sahip çıkmıyor hisseye bugün almayacaksan hisseni ne zaman kac lirada alacaksın arkadaş.
Teknik falan hikaye oldu şapkadan çıkan tavşanlar kovaladı herkesi...geçmiş olsun seçime kadar borsada hareket yapmak mantıklı değil YTD
Bu arada firmanın neden geri alım planı açıklamadığını da merak ediyorum.
Heleki bu doviz bozdurma baskısı zamanında iyi bir yatırım olur firma için
Korkarım Hisse onlara göre de pahalı (böyle ise zaten hepimiz şapa oturmuşuz demektir)
Bence her güvenilir firma gibi bu firmada geri alım işlemi duyurmalı ve yapmalı
YTD
Bu hissenin grafiklerine USD ve XU100 bazında bakmanızı tavsiye ederim
Ek 28770