Printable View
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Abey algı yapıyor demesinler DİE resim atıyorum niye takılıyon böyle şeylere salla gitsin.
Alıntı: Originally Posted by Subjective vericek gibi sanki. göm hacı göm göm göm.. asdas :he: tam yerinden çaktın he helal. :D ben ne bilem fed konuşcak slkndjn
Alıntı: Originally Posted by akcay 1-2 ay öncede bende johhny sins ne işi var bloomberght de diye böyle kaldım... kimdi bilmiyorum ama adam benziyordu. ona da az bi şey benziyo da daha çok adnan hoca gibi.
TUPRS da Global üzerine oynanıyor gibi. O kadar aldı yükselmedi.
Alıntı: Originally Posted by ariston Hüseyin Peyda'ya benziyor. Karizmatik adamdı rahmetli. harbiden bayaa benziyo ya :)
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Medwige şikayet edip resimlerim silinsede 126.025 short yazımı da sildirecek değilsiniz ya ayıp yahu Göm göm 🧸🧸🧸🧸 Kim yapti bilmiyorum ama belki herkes bu sekilde ekran resmi paylasmaya baslarsa forumun anlami kaçar diye dusunmus olabilirler sn.thebigshort.
Alıntı: Originally Posted by EMLAK tam yerinden çaktın he helal. :D ben ne bilem fed konuşcak slkndjn zaten çağırdım adamı oraya. eyyyy sayın adi pala ekim vadeliyi 1.270 e getir diye. ama tabi 1.260 ın altından iade edebilirsek bu efor anlam kazanır..
Alıntı: Originally Posted by Subjective harbiden bayaa benziyo ya :) O şekilde bir tipim olsa kesin mafyalığa soyunurdum. İnsan ister istemez çekiniyor. Bana ne mübarek adam diyorlar, sonra paramı alıyorlar.