O puacalarin içine elmas mi altın mi koyuluyor sanıyor bu jeliboncu. Neyse bunu da mazbatayı alalım öyle cevaplayayım mazbatayı alıncaya kadar silkelemesinler.
Printable View
Şimdi babala TV de deprem özel programını seyrediyorum. Daha yakınının vücudunun bir parçasını bulamayan kimseler var. Bu sayıyı muhtemelen seçimden sonra alacağız gibi.
Seçimden sonra ülke yeni bir yapılanmaya giderken üretim teknoloji için ilk başta adım başı her camide bir imam bir müezzin istihdamı yerine ülkenin üretimine dünya teknolojisine ayak uydurmak için gerekli alanlara istihdam yapılmalı. Ben bir ihl mezunu olarak her camiye bu iki kadronun devlete maliyeti 50 bin TL olduğunu hesaplarım. Diğer makam araçları ve muhtarlıklar bu da ülke ekonomisine zararı olan kadrolar.
Twitter de çok sayıda muhalif hesaplar Türkiye'de erişime engelenmış... vpn kullandığım için, link çalışıyorum mu? ... https://twitter.com/solcugazete/stat...98044982222850
Yahu gülmekten yazamıyorum.Yahu bu bunak okumayı da beceremiyor desem yahu bu s.kmeye kalksalar dediği lafın aslı ne ki prompterda ne yazıyor ki.Hey allahım yarın akşam konu kapansın da bu bahçeli rte falan gitsin artık.