Hocam bende sizi örnek alıyorum herşey fiziki dokunmuyorum sadece izliyorum Bü film burada bitmez durmak yok yola devam 😊😊
Printable View
Geçenlerde yastık altını istediklerinde hanım eldeki TL si ile hemen kuyumcuya koşmuştu ..Bu gün öğrendim ki benim lisedeki delikanlı da elde ne var ne yok altına gömmüş "amma para yaptım" diye hava atıyor evde :kahkah:
Banklar kısa vadeli kredi konusunda sorun çıkarıyorlarmış....Adam orta ölçekli bir fabrikanın YK üyesi ...Bu gün acil toplantı yapmışlar....Bankalar şirketlere bu şekilde sorun çıkarırlarsa çoğu şirket nakit akış probleminden dolayı batar....
Bankadan dövizini çekerek fizikiye geçenlere duyurudur ; dövizlerinizin üzerindeki terör izlerini sildirmek isteyenler için yeni makina geliştirdik. İsteyenlerin dövizlerine temizlik yapılarak , dualanır ve garantili teslimat yapılır.
yukarıdaki gibi bir çağrıya sakın kapılmayınız. Bu yeni bir dolandırıcılık çeşididir.
Film kaçarı yok yakında bitecek ama sonu çok acıklı olacak LAYIKLARIN çığlık ve haykırışları bir birine karışacak. Beter görülmeye başlanmıştı Dolarda günlük %20 yukarı çıkış BETERİN başlangıcıdır ama BETERİN BETERİ vardır o nu biraz daha bekleyeceğiz. To be continued...
Fiziki dolar çekebilen var mı .
Bugün çekemeyenler olmuş bankadan diye duydum sizin de başınıza geldi mi bu durum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
2001 de dolar serbest uçuşa geçtiği dönemden kısa bir zaman sonra Kurban bayramı gelmişti...Kurban pazarına bir arkadaşla gitmiştik adama 900.000 tl den dolar vermeye çalıştığımızda adam bunun ne olacağı belli olmaz bana TL verin demişti...
2018 yine kurban bayramı geliyor ve dolar serbest uçuşta....Tarih tekerrür mü ediyor!!!!