Valla ben sordum evdekilere, siki bir A.K. partiliyim emme, dotumde A.K. partisine oy verir diye plakamı var, yok dediler...
Printable View
Valla ben sordum evdekilere, siki bir A.K. partiliyim emme, dotumde A.K. partisine oy verir diye plakamı var, yok dediler...
AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Erdoğan-Bahçeli görüşmesi) Seçim sonuçları değerlendirildi, seçim sonuçlarından duyulan memnuniyet dile getirildi."
Çelik: "(Seçilen Bolu Belediye Başkanı Hakkında) Siyasi hayatımızda ilk defa bu kadar açık ve aleni bir ırkçılığın bir belediye başkanı tarafından ortaya koyulduğunu görüyoruz"
Çelik: "(Seçilen Bolu Belediye Başkanı Hakkında) Bu belediye başkanı Kur'an-ı Kerim'i öperek göreve başlıyor. Kendisine o öptüğü Kur'an-ı Kerim'i okuma tavsiyesinde bulunuyoruz."
Forumda cehabeli gözüküp de aslında akpartili olan forumdaşları tespit etmeye davet ediyorum.Bir numara evet ben,öyleymişim demek ki bana da sürpriz oldu.Ama HAMZA SÜTBIYIK mesela agpartili kesin diyorum.
Şu tilfonun ayarlarını yap,yannış anlamaya ortam oluşturuyon..:kahkah:
Yusufelinde iptal kararı var sanırım büyük karar öncesi bir yemleme yapılıyor.
Ama gerekçede 1 oy farkın olduğu ve Kısıtlı (ne demekse) 2 seçmen olduğu yazıyor... yani sonucu değiştirebilir deniyor sanırım