Günaydın.cevap için teşekkürler.
Evet az önce gördüm,saat 15 te açıklama olacakmış.Paket içeriğine bakınca pek bir şey yok...Klasik her zaman ki gibi bir paket.
Printable View
Günaydın.cevap için teşekkürler.
Evet az önce gördüm,saat 15 te açıklama olacakmış.Paket içeriğine bakınca pek bir şey yok...Klasik her zaman ki gibi bir paket.
yanlış anlaşılmasın şiirin devamına sibop'un biri, bide gözlerimi açtım cüzdan yok diye yazmıştı:)
son dönem reis ne zaman müjde verse piyasa beğenmedi aşağı saldı.
bu sefer de böyle olur demiyorum ama uygulanan ekonomi politikaları geldi geldi karaya oturdu. mevcut durumu iyileştirecek ekonomiyi bir tık yukarı taşıyacak somut birşey görünürde yok.
20 tane dev şirketten oluşan varlık fonuna yapılan atama da işin tuzu biberi oldu.
olumlu birşey gören varsa yazar, biz de öğreniriz.
-5 puan eksi makas ne demek... bir ara +8 di.
PİYASA_ bugün dalgalı bir seyir izleyebilir ama, günü çizik yemeden hasarsız bir şekilde kapatacağını düşünüyorum. bunuda tabii eksozdan üfürerek demiyorum. bana göre görünen bu...
1632 lonk 6/10
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1632-1635 aralığına destek atın..orada tutunmalı...desteğimizi 3 kere test etmişiz ve dönmüşüz...bakalım şimdi ne olacak.
GARAN_ ilk etapta 9.02 geçilmesi alım trade şansı tanır. devamında tekrar salabilir ama olumlu bir harekettir bana göre.