Dünya üzerinde bir ülke var , simdi adını hatirlayamadim , işadamı ithalat yapar , kendi depolarını doldurunca bağırır bu ithalat yapılmasın gümrük duvarlarını yükseltin diye ,halkı 43 yasin da emekli olmak ister , olunca 40 yıl kendi emekli maaşı alır , sonra geberir karısı 15 yıl daha alır kari da geberince , kızı kocasından mahsus boşanır , babasının emekli maaşını alır bi de kocasinin koynundan çıkmaz , bu ülkenin bürokratı milletvekili en az 5 yerden maaş alır sonra bu 5 ayrı yere laf ola gitmek için her ay yolluk felan alır , bazı işadamları canları sıkılınca şuraya huzur evi yapalım şuraya şehir hastanesi olmadı kaymakamlık binasını yenileyelim der devlete ihale açtırır sonra ihaleyi kazanır malı götürür , bu ülkenin yasli cahil kesimi sığır gibi yer sonra doktora gidip torba torba ilaç alır içer , hekimi begenmezse her pazartesi başka doktora gider yeni torba doldurur , yari içer yari atar yari bakar .
Bu ülke nin adını unuttum afrikada miydi neydi cds leri de yuksek miş acep nedendir bilemedim