Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklanmış.
Printable View
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklanmış.
Teyzem yoğun bakıma alınmış bugün. Yaşı 90 civarı. Benim için gerçekten anne yarısıydı, elinde büyüdük. Son yıllarda demanstı. Akıl, beden sağlığı... Akıl sağlığı daha önemli. Zengin bir kadındır ama bende olanlara sahip değil: ferah nefes almak, gençlik, koşmak, zıplamak, hatırlamak... Borsaya, paraya vs. gerektiği kadar değer vermeliyim demek ki.
Geçmiş olsun
Evet gençken bazı şeyleri yapmak gerekir.
Bende dağa taşa doğaya meraklı biri olarak iyiki o zamanlarda yapmışım bunları derim şimdi hastalıklarla ve koca bir huzursuzluklarla boğuşur oldum.
Borsa ve para konusuda 94 de borsaya girdim uzun tuttuğum kuyruğunu bırakmadıklarımdan kazandım sadece Tansu zamanı aracı kurumlar batınca bende batmış oldum.
Rahmetli bakın Koyu bir MİLLİYETÇİ olarak derimki Kürt Nasrullah'ın mekanı cennet olsun.
alırken haber verir alın der satarken haber verir ben satacam sizler önce satın diye.
Çarmen ise süleyman bilge diye biri yakaladım Spk da toplantı yaptık orada bir kere daha beni kandırdı ve abd ye kaçtı.
Artık ondan sonra kanmaz oldum.
Ondan Mahkeme aracılığı ile anca 10/1 ni alabildim.
Ve orada batınca Banka hisselerinde Dava açamıyormuşuz onu öğrendim.
Demirbank ve İşC ve B vardı
Benden hahamları tuncay gibi olacakların dikkatine
TÜRKÇE olarak Boş yapmayın ve iftira ve kumpaslarınız çöker.
Kumpas davalarının kopyası yaşanıyor
Ergenekon kumpasının fitili Tuncay Güney’in ifadeleriyle ateşlendi. Onlarca kişi sahte suçlamalarla hapis yattı. 18 yıl sonra savcılığın ‘suç örgütü lideri’ dediği Aziz İhsan Aktaş sahneye çıktı. O konuştu, gözaltı operasyonları yapıldı.
https://www.sozcu.com.tr/
Birde bu tuncay fetocuların içinde Müslümanlık dersi veriyormuş yani yanlış değilse haham İslam dersi veriyormuş fetoculara o evlerde ne yaman bir çelişki.
Abi, siz epeyi eskilerdenmişsiniz. Sağlığınız daim olsun... Akıl sağlığı, beden sağlığı, sevdiklerimizin sağlığı, bütün insanların mutluluğu derken hayat ne çok kesişimle dolu. Öte yandan geçim derdi, ticaretimizdeki zararlar, kârlar. Canınız sağ olsun abi para kazanılır, kaybedilir. Umudunuz, yaşama sevinciniz tastamam olsun.