https://i.hizliresim.com/t3sfyna.jpg
Printable View
https://i.hizliresim.com/mdpoevy.jpg
*30 HİSSELERİNDE ANLIK RATİNG ANALİZİ SIRALI LİSTE*
var mı burada eski dostlar
nikoll gibi Çakır gibi
ben yaslı kurt
sevgiler
SPK dan haber var , haberi aynen kopyalayacagim , ama sahsi gorusumude belirtmek isterim , aciga satis iyi bisey degil , simdiye kadar yasakdi ,aynen yasaga devam edilmesi taraftariyim ama su anda aynen benim gibi cok dusuk fiyatlardan maliyetlenen mali dipten alan kisilere faydasi dokunur ,bana da faydasi dokunsada yinede aciga satisa izin verilmese daha iyi diye dusunuyorum , neyse , SPK aciga satisa yilbasina kadar izin verecegini acikladi , dusen endeksi ayaga kaldirmak icin bu calisma yapilacak anladigim kadariyla , tabi bu durum baglantili oldugu seyler var , ekonomide faiz dusurulecekse faizden cikacak kisilerin parayi dovize yatirim yapmamalari icin yani dovizin yukselmesini bloke edebilmek icin parayi borsaya kaydirmak isteyeceklerini dsunuyorum , bu yuzdende endeksi yukseltmek amaciyla aciga satisi serbest birakacaklar , endeks su durumda zaten son 1 yildir dususdeydi , yani buralardan diplerden balinalarin aciga alim yapmalari ile hisseler dolayisi ilede endeks yukselecek , hisselerin gittigini goren parasini faizde tutan yatirimci dusen faiz ortaminda borsaya kayacak bu hisse yukselislerinden nemalanmak icin , hisseler dolar bazinda zaten bedavanin bedavasi su anda , balinalar bu seviyelerde aciga satis yapmaz yapsa yapsa aciga alim yapar buda hisseleri diplerden alir yukarilara yeni hedeflere goturur , ky ninde borsaya kaymasiyla bu yukselis siddetlenir diye dusunuyorum , sahsi gorusumdur ,yatirim tavsiyesi olarak almayin ama 2 senedir dolar bazinda dibin dibini gormus olan sasa icin bu faydali olur diye dusunuyorum , hikayesi olan bilanco beklentisi olan hisselerde balinalar bu islemi uygulayacaklarindan eminim , sasa bu durumda bu profile uyan bi hisse , bakalim gorecegiz yilbasindan sonra aciga satis kalktiginda neler yasanacak hissede , sahsi dusuncemdir , yatirim tavsiyesi olarak dusunmeyin ...zaman ola hayrola ....spk baskaninin verdigi demec aynen soyle .....Yasağın kaldırılmasına ilişkin SPK Baskani Gönül ;Yakında kaldıracağız. Üzerinde çalışıyoruz. Olgunlaştırmamız lazım. Endekslerle ilgili çalışmalar var, onları bitirelim, ondan sonra açıklayacağız ,ifadelerini kullandı. 2025'e kalır mı? sorusu üzerine de ;İnşallah kalmaz. Teknik altyapısını yapalım, ondan sonra açığa satış yasağını kaldıracağız, dedi.
burda ; teknik alt yapisini yapmak demek ... akilli olan anlar ...