An itibariyle ceo Bloomberg ht de konuşuyor .
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
An itibariyle ceo Bloomberg ht de konuşuyor .
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiçbir sey söylemeden bitti söyleşi :)
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
üsküp ve atina da yakın zamanda yeni mağaza açılışı var
3 ncü çeyrek biraz daha iyi olacak
açıklamaları benim en dikkat ettiğim açıklama
Ne yataktan bahsetti . Ne başka bişey. Sunucu çok güzel pas veriyor . Olabilir yapabilir falan filan somut bisey yok
kıskandım şimdi. 3,96 iyi bayağı
birde bu açıklama
12.9.2017 14:54:46 DOĞTAŞ KELEBEK/SERBES: HİNDİSTAN PAKİSTAN SRİ LANKA GİBİ PAZARLAR İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ-BLOOMBERG HT
Yataktan bahsetmedi ama laf arasinda kdv ornegi verirken yatak kumasini ornek verdi bence guzel bi msj.
SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim dikkatimi çeken yabancı ortağının sandalye işine girdiğinden bahsetti ama detaylandırmadı. Belki bünuemize katabiliriz dedi . Diğerleri ıvır zıvır bence . Para edecek hisseyi ileriye tasıyacak olan bunun gerçeklesmesi bence
Evet cok kisa sure icerisinde gerceklesecegini ve aciklanacagini soyledi birde gecen ceyreklerde yurt disi cironun dustugu halde hedefi gerceklestirdikleeini ve bu ceyrekte y.disi satis cirosunum dolar bazinda %35 daha iyi olacagini belirtti
Hissenin bu habere bile tepki vermesi eski günlerinin habercisi 4 ü gördük . alım iştahının en büyük göstergesi budur
Bu arada 4u devirdik
daha ne olsun bu kısa sürede bayağı bir şey söylemiş
kim alıp satıyor paylaşacak bir formdaş varmı
Şimdi önemli olan 4 ün üzerideki satışların karşılanması..
Bu haftayı 4+ bitirsin. Ondan sonra hafta bir on günde girip % kaç artmıs diye bakarım
akşama kaç kapatacak bakalım... ytd
Şu anda ağırlıklı ortalamada destek arıyor..Destek çalışırsa tekrar 4.10 denemesi yapar..YTD.
çıktıktan sonra hiç almadım, sadece takip ediyorum. bayağı da fırsatlar verdi ama ben dediğim gibi 3.40 bekliyorum hala. hatta şöyle; bugün 4.10 hareketini yaparak direk satış yedi, yani 3,75 tekrar potada aşağısında 3,40 var. eğer 3,75 den teyit alır da yukarı dönerse bu sefer hedef çok büyük olur. ha şu var tekrar 4,10 üstünü dener kalıcı olursa arada yazılan senaryolar geçersiz olur. bunlar benim kendi senaryom. kesinlikle bana uymayın. bol kazançlar.
3,9x gibi kapanacak galiba... ytd
benım naçizane öngörğm 3,92... asla ytd
Bende 3.95 ustu kapatacak diyorum tamamen hissiyattir...
ben de 3.97 diyorum
4.03 karanlık odadan çıkışı :)
17.27 de alım yapanın karanlık odada tekrar yapacağını düşünüyorum
teknik açıdan değil ama kendi bahtım açısından bu saaten sonra alamam ben bu hisseyi. takibi de bırakacağım bu gidişle. giden para bu hisseden geri gelmeyecek sanırım. araştırma yapayım bakalım neler var.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Masallah diyelim arkadaslar cok guzel kapattik
Hem yukarı yönlü gidiyoruz hem gün içi trade imkanı veriyor. Günlük yüzde 5 yükseliş oluyor sana gün içi al sat ile yüzde 7 yüzde 8. Kaç gündür böyle. Daha ne olsun bundan iyisi Şamda kayısı. Ytd.
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Döviz bazında satışların %15 artığını söylüyor sayın ceo'muz...
Bundan 1,5 ay evvel şirkete attığım maile cvp olarak satışların %14-15 döviz bazında %60 euro-%40 dolar bazında gerçekleştiğini öğrenmiştik...
Yıl sonu 600 milyon ciro hedefinin %18'i döviz bazında olacak demektir buda 108 milyon...
Malum şirketin euro borcu hisse performansını etkiliyor ancak döviz girişi güzel rakamlara ulaşıyor...
Bunu gözardı etmeye başladı durum igayet iyiye gidiyor...y.t.d
Takas atacak kimse varmı?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
3.5lerden aldiklarimin hepsini bugun 4'ten verdim. Tekrar 3.5lere duserse tekrar girmeyi planliyorum.
bugun bloomberg açıklamalarıyla bı bakıyım dedım yuzde 5 primlendi.. hissenin pıyasa fiyatı defter değerinin 13 katı olması hosuma gitmedi ....ayrıca yılsonu 600 mılyon cıro hedefı tutarsa fk sı kaça gelir bılgısı olan varsa sevınırım cevaplarsa..tesekkurler ..sanırım 6 aylıkta kara geçti son 12 yılda zarar gosterıyor foreks..doğrudur değilmi ?
Vergi indirimi yılbaşına uzatılmama ihtimali hiç yok gibi
,karar deklare edilirse yılsonuna kadar 7-8 bandına oturacaktır.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 gun once Maliye Bakani vergi indirim suresini uzatmayacaklarini soyledi. Ilgili haber asagida:
"Maliye Bakanı Ağbal, beyaz eşyada, mobilyada ve konutta geçen yıl eylül ayında yapılan ve mart ayında uzatılan geçici vergi indiriminin süresinin 30 Eylül'de dolacağını anımsatarak, vergi indirimi süresini uzatmayacaklarını söyledi." Ağbal, o zaman bu lokomotif sektörler vasıtasıyla ekonomiyi canlandırmak için vergi indirimi yaptıklarını vurgulayarak şöyle konuştu: Maliye olarak yaptığımız çalışmalara göre uzatmamızı gerektirecek ihtiyaç kalmadı. Bunlar geçici vergi indirimleriydi. Şu ana kadarki uygulama gösteriyor ki, hedeflediğimiz amaca ulaştık. Tüketici bunu kampanya olarak gördü. Önümüze çıkan rakamlar, kampanyamızın fonksiyonunu başarıyla gerçekleştirdiğini, amacı sağladığını, artık uzatmanın gerekli olmadığını ortaya koyuyor.
http://www.haberturk.com/ekonomi/is-...mine-gecilecek