yahu bi dur bu gece bari rahat uyku cekelim,agiz tatiyla peş peşe 2 gün üst üste düşüş olmuycak mi
Printable View
rahat bırakın benim stres topumu yaw.
bu gece eğlence olur kesin ama randevum var..
mazutu fullemeye başladım :drunk::drunk:
neyse ben yokken fazla tokatlamayın daha kabeye yollucaz fayiz parasıylan ahahahaha
ülke ile alakalı haberleri mümkün oldukça hep paylaşırım muhakkak birilerinin ilgisini çeker. buda onun gibi bir şey uzmanı derki abd hinlik düşünüyor meraklısı derki oleyyy savaşmı çıkacak short zamanı umursamazına görede amann ne olursa olsun banane. :) siz artık nasıl düşünüyorsanız :)
not: benim düşüncemide merak ediyorsanız bir şeyler düşünülüyor ama daha zamanına çok var. :)
sahi kubbeyi dikecekler nerde yahu :drunk::drunk:
bari kubbeti doğru dikin be :kahkah::kahkah:
Robotun bugünki sinyalleri
neyseki dolar ve euro long idimde portföy zedelenmedi.
https://i.hizliresim.com/QpBvzG.png
türkiye ampute ingiltereyi 2-1 yenerek avrupa şampiyonu oldu. yarın tavan :)
4 ekimde
dax 12.975
dow 22.632
4 gündür 25 puan alıpta dax 13.000 olamadı dow ise 150 puan aldı neredeyse acaba dax 13.000 dow 23.000 dönüş tezim doğru çıkacakmı :) ytd.
ne güzel tüm çomar kanallarını silmiştim, bazılarını da lazım olabilir -şl maçları vs.- diye 3 hanelilere atmıştım uyduda. bugün vize restleşmesine ne tepki verecekler diye eve gelince açtım hem trthaber hem trtsporu. izlemez olaydım. milli marş ıslıklamalar, top rakipteyken ıslık, spikerin yalayayım derken ölçüyü kaçırıp iğrençleşmesi... vah vahhh. güzel olanı bile bok etmekte üzerimize yoktur herhalde. ulan şu maçın kaybedeni olur mu ayıoğlu ayılar?
sonra kriz gelsin, beter olsun, kurunun yanında biz de gidelim yeter ki bir kasırga gelsin diyince vatan haini ilan ediliriz.
şimdi de yorumlar başladı, besmeleden önce herkes tam tekmil trt genel müdürü, federasyon başkanı, başbakan, cb ye saygılarını iletiyor :kahkah:
maç sonrası konuşan futbolcuyu dinleyince utandım sen bari yalamasaydın böyle güzel bir günde
http://odatv.com/necip-fazil-kaybett...910171200.html
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...as-isid-yakma/
bunlar kapak olsun bazılarına
Bunlar sadece bahaneler, abd mevzusu olmasa da bi kac ay ivinde zaten yukseecekti dolar, belkide bir bomba patlayacakti, belki baska bir devletle kapisma, belkide kuzey irakla sinirlarin kapatilmasi... 4 üzerine bir sekilde atacak, ekonomik gostergeler bunu gösteriyor ne yapsanizda kacamazsiniz. Temel analiz herşeydir, hareketler bahane...
DAX teknik gereği yatay olması gerekiyormuş.Yarın ya da çarşamba 13 bin üzeri 13.500 atak olabilirmiş.Tabi normal şartlarda.Yani Alman palası mazot dolduruyormuş.Biz de göçecek diye bekliyoz.18 Ekimden itibaren hükümet kurma koalisyon müzakereleri başlıyor.Biz de ki gibisiyse 45 gün yatay 13.500 tepe olabilir.Şortcu topluyor olabilir 13 kırılmadı havasıyla.Falan filan.
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende okudum ama 120 asketle ne yapmayı düşünüyor acaba.İncirliği mi taşıyacaklar.Savaş mı? Kiminle?
GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kömürümüzü yazdan almıştık :he: kış geliyor
kömürcüler kömürü dollar bazli ithal ediyoruz diye zam yaparlar her kış ayni nakarat
ayni bu domates mevzuu su gibi
domatesi salcalik mevsiminde alican en ucuz zamani. turfanda mevsiminde domates alirsan fiyatta katmerli olur.bu sebebten ötürü kışın kömür alinmaz :)
EW sayımları doğru ise Dow ilk ciddi düzeltmesini 23200 civarından yapacak. 20500+-1000 civarına kadar. Sonra 5. dalga ile 23200 üzerinde son zirveye gidecek, tahmini 24300+-1000 gibi.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece bulgaristan degil ki. Romanya, polonya yiginak yapilan ulkelerden bazilari.
http://www.tgrthaber.com.tr/dunya/ab...erliyor-201562
Umarım sayım doğru çıkar. Ama nereden sayarsan sayayım SP500 de hala 3.5 bitmedi sonucu çıkıyor. Bizde ise sayım iyice karıştı. Yaptığımız B mi, yoksa 4 mü. Benim tahminim 4. Doğru ise 5 için yükselmeliyiz. Ama bu jeopolitik konjektürde nasıl olur bilemiyorum. 3 farklı sayım da doğru olabilir görünüyor bizde. Zamanla anlarız ama benim stratejim değişmeyecek. Sürekli yazdığımı uygulamaya devam edeceğim.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cb ampute milli takimin maçından sonra stada baglaniyor.
Spor bakani , Besiktas kulubune de tesekkur ederiz diyor stad evsahipligi icin.
Rte , Besiktas in mi ya o saha bizim verdigimiz paralarla yaptilar.
Zannedersin milletin vergisi degil de cebinde verdi.
Boyle guzel bir gecenin icine... .. cok ilginc cok.
Abd ye dalasiyor avrupaya dalasiyor ordan gidiyoe rusyaya çatıyor. Geliyor boyle guzel bir geceyi nasil bozarım diye ugrasiyor.
Pes.
Milletce cok agir fatura odeyecegiiz.cok uzun yillar
Adamın biri bir kahveye girer ve
“Millet bana bakın! Size söylüyorum! Tam 30 sene sonra ben bu kahveye gene geleceğim.” der ve çıkar.
Kahvedekiler “Adam deli herhalde.” Derler ve fazla önemsemezler.
Ve aradan 30 sene geçer.
Aynı adam kahveye gene gelir,
“Hatırladınız mı beni millet? Size demiştim 30 sene önce ben yine geleceğim diye. İşte geldim” der.
Kahvedekiler tabi ki şaşırır.
Adam devam eder;
“30 sene sonra gene geleceğim bu kahveye.” der ve gider.
Aradan 30 sene daha geçer.
Nesil değişmiştir 30 sene önceki insanların çocukları kahvede oturmaktadır.
Adam kahveden içeri girer.
“Bana Bakın Millet Ben Sizin babalarınıza söyledim, size de söylüyorum 30 sene sonra ben bu kahveye gene gelicem.” der ve çıkar.
Kahve milleti gene bunu takmaz.
Aradan 30 sene geçer ve adam gene gelir.
“Beni hatırladınız mı millet? 30 sene önce tekrar gelicem demiştim, işte geldim ve 30 sene sonra gelip sizin çocuklarınıza da aynı şeyi söyliycem” der ve gider.
Aradan 30 Sene daha geçmiştir.
Ve adam Gene Kahveye gelir.
“Bana Bakın Millet Ben sizin dedelerinize söyledim. Babalarınıza söyledim, şimdi size söylüyorum tam 30 sene sonra ben bu kahveye gene gelicem” der ve gider.
İçlerinden birisi; “Arkadaşlar bana bu olayı dedem anlatmıştı. Gelin hocaya gidelim, bu adam niye ölmüyor? Nedir bunun hikmeti? diye soralım.” der.
Ve bir hocaya giderler. Hocaya durumu anlatırlar.
Hoca;
“Ben bu gece rüyaya yatayım. Azrail ile konuşayım. Bakayım niye canını almıyor bu adamın, size yarın haber veririm.” der.
Ve gece olunca hoca rüyaya yatar. Rüyasında Azrail ile konuşur.
“Ya Azrail!. Sen bu şahısın canını niye almıyorsun.”
Azrail;
“Zamanında bu adam bir dilek diledi ve dileği kabul oldu, onun için.” der.
Hoca; “Ne diledi Ya Azrail?” diye sorar.
Azrail;
“Allah’ım bana milli piyangodan büyük ikramiye çıkana kadar canımı alma diye diledi” der.
Hoca;
“E Allah istese buna büyük ikramiyeyi çıkartamaz mı?”
Azrail;
“Çıkartmasına çıkarır da…
“Şerefsiz bilet almıyor ki…”
Aha bu balıkta ölmiyi...
https://mobile.twitter.com/tansuyege...54209817219073
Eski Türkiyede siyasetin bir dürüstlüğü vardı. Siyasetçi yalan söylemezdi mesela
Şimdi herşeyimiz yalan oldu.
Fakat yalan bile, lidere olan hummalı aşkı yıkamadı.
ömer hayyam'a ait rubai'nin ilk dizesi.
tamamı şu şekildedir:
celladına aşık olmuşsa bir millet,
ister ezan ister çan dinlet.
itiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
müstehaktır ona her türlü zillet.
Dolar aşağıya nazik nazik süzülüyor..
açıklama geldi
Açıklama da yeni bir şey yok. Hatta daha da agresif..tarih belli değil, davranışlarına bakacağız,der..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ağır bir açıklama .