68 de kapattı sevinsek mi üzülsekmi bilemedim böyle bir günde
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
68 de kapattı sevinsek mi üzülsekmi bilemedim böyle bir günde
Bültene görelim ona göre sevinip üzülmek ytd
P10S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bültende yokuz
bültende yine yokuz ortaklar.. haftaya inşallah..
En azından çember daralıyor
Off off off
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok çok 2 3 hafta daha bekletirler ytd
Inşallah olumsuz tepki vermez..bence önümüzdeki toplantıda çıkabilir.. zira zaman daralmış gibi sabırsız hareketler var tahtada..
Işlem hacmine bakarsam bugün ıyi tepki verdi inşallah ıyi olur dileğiyle
Başınız Sağ olsun Allah rahmet eylesin
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acele etmeyin arkadaşlar olumlu olsunda geç olsun bu şekilde fiyat daha yukarılara çıkabilir...hayırlısı olsun en azından tünelin sonunda ışık görünüyor..
spk BÜLTENİN DE YOOOOOOOOOK:Sad::Sad::Sad:
Umutlar haftalara
Her hafta bir sonraki haftaya kalıyor umutlar Allahtan bedelli yapmıyorlar ya bedelli yapsalar 2023'te ancak onaylanır galiba
Bugünkü kapanış çok önemli. 68 destekmi göreceğiz
Vay vay vay maşallah..
Kimse yorum atmadığına göre... Bir ben kaldım hissede. Mine hanım duy sesimi.. Haftaya kimseye lot aldırma.. Tavan yaptır. Lütfen.. Arkasından bakakalsınlar...
Sıkıntı yok burdayız pusuya yattık
Sessizlik iyidir..:evil:
hedefimize çookkk var daha sessizlik iyidir.
aır yeni gördüm cenazen olmuş allah tahsiratını affetsin mekanı cennet olsun
1.24 e kadar bomboş.. .55 in altida..
Yarın 0.65 mı millet tahminleri alalım
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen yaz 0.65 e...
Ne samimi olacak.. Nabız yokluyor işte.... Yarın tavandan verelim ona..
0.68 destek noktamiz.. 1.24lere kadar bomboş.. 0.55in altida
Bu rakamlari görmek an meselesi..
Heyecani riski seven buyursun gelsin..
Mine hanım ansayi aldıktan sonra hissenin hareketini bi inceleyin.
Sonra zaten boş yorum yapanlara cevap verme zahmetine girmezsiniz.
İniş çıkış olacaktır sonuçta hedef 2.5tl
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar herkes hesabına gelen yerden alir veya satar. Kagit hakkında ozellikle (D grubunda) suraya gidecek, burasi direnc, burasi destek demek dogru bir davranis degil. Gereksiz yere baski veya beklenti olusturuyor. Fiyat uzerinden degil de gelismeler uzerinden yorumlamalar yaparsak daha fazla fayda saglamis oluruz birbirimize.
Herkese hayirli kazanclar dilerim.
Sonuna kadar katılıyorum burada rakam telaffuz etmek kimsenin yararına değil özellikle tahta da oyak varsa bu kağıdı tanıyan bilir kaldirdigi gibi de basabilir daha da kaldırabilir hemen aşk a gelmemek lazim fiyat hareketleri mühim deil önemli olan spk onayı ve diğer şirketi düzlüğe çıkarabilecek gelismelerdir bugün 66 kuruşa ver alayim dersiniz yarın acaba 60 verir mi ki dersiniz geçer gider o yüzden kim nereden alıyor satıyor boşverin meydan okumaları geçin ilk öncelikli tek grçek spk onayını bekleyin iyi akşamlar..
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ansa nin (marka holding ) 0.25 TL den 2.5 TL ye gitmesi 9 ay sürmüş
Transturk de bu sürecin başlamasına çok birşey kalmadı bence. Mine Tozlu nun Twitter hesabını takip ediyorsanız okumuşsunuzdur Transturk de ana pazara çıkış süreci Ansa ninkinden daha kolay ve daha çabuk olacak.
Maliyetim 1.14 yaklaşık 2 senedir taşıdığım kağıdı maliyetde veya 1.50 seviyelerinde vermek sadece zararı azaltır, kar yazmaz.
Şimdilerde burası pazar yeri herkes yazıyor, syn. airforce den başka yazan yoktu buralarda ve sağolsun zor zamanlarda son derece aydınlatıcı paylaşımlar yapmıştı kendisi.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada duygu ve düşüncelerimizi belirtmekten öte yapabildiğimiz birşey yok.. Bana kalsa şu haliyle bile 1.5 seviyelerinde olmaliydi. Fakat bu paylaşımlarimizla gaza gelip mal alacaklara sebep olmamak adina bu paylaşımlarım tamamen hayal ürünü olup gerçeklerle alakası yoktur.. Asla yatirim tavsiyesi olmaz olamaz.. Herkese bol kazançlar..
Eğer bildiğimiz Mine Tozluysa ana pazar olayı 1-2 yıl değil aylarla telaffuz edilebilecek bir sürede gerçekleşir bana göre. Benim görüşüm bu. ANSA nın ana pazar girişimi başvurusu 5 haftada sonuçlanmıştı. TRANSK ta bu yıl içi belki bikaç ay sonra başvuru yaptığını düşünürsek olayın yıllarla değil de aylarla ifade edilebileceğini düşünüyorum. Mine Tozluyu yabana atmayalım derim :) imkansızları başarmıştı...
Mine Tozlu'nun borsa Gündemde'ki Röportajı
( Bakalım Ne olacak Bekleyip göreceğiz ? )
-Transtürk Holding yatırımından bahseder misiniz?
Mine Tozlu: Bakın, benim şu anda görüştüğüm, iş ortaklığı yaptığım o anlamda neticelendirmeden kimseyle paylaşmadığım bir sürü projem var. Eğer ben bunları şimdi paylaşırsam, ‘manipülasyon mu yapıyor?†derler. O yüzden paylaşmıyorum. Özelikle beklettiğim projeler var, sırf kendi bankamla (Türk Ticaret Bankası’nı kastediyor) yapmak için. Kendi paramı satmak varken niye başka bankaların parasını satayım ki. O yüzden projelerimizin hepsinin altları dolu. Ve hakikaten bu projelerin hepsini teker teker hayata geçiriyorum.
Transtürk’ü aldık ve onun da altını dolduruyoruz. Transtürk’e finansman yatırımı yapıyoruz. 7 milyon TL sermaye artırımı yaptık ve onun borçlarını ödüyoruz. Neden yatırım yaptık? Çünkü Transtürk’ün de bir kara ihtiyacı var. Hakikaten bütün bunların hepsi birer proje. Ama maalesef küçük yatırımcılarımız gelip bizimle muhatap olmadıkları için, sormadıkları için, araştırmadıkları için işin doğrusunu bilmiyorlar.
“YATIRIMCILAR BANA TWİTTER’DAN HER SORUYU SORABİLİRâ€
-O zaman yatırımcılar size nasıl ulaşacak, ulaştığında sorusunun cevabını alabilecek mi?
Mine Tozlu: Ben sosyal medyada, Twitter’da varım. Yatırımcılar bana her soruyu sorabilirler ve her sorduğu sorunun cevabını da alabilirler. Yaptığım her işin arkasında duruyorum. Ne dedim, bir yıl sonunda zarar eden varsa, maliyetini getirsin, göstersin. Çünkü zarar eden yok. Bakın yine söylüyorum bizde vur-kaç yok. Günlük yatırımcı bizden para kazanamaz. Bizde teknik işlemez. Grafik işlemez. Çünkü o teknik ve grafik patrona bağlıdır. Bugün bir grafik yaptınız, patron da parayı aldı gitti, ne olacak o grafik? Grafiğin ne önemi var. Bütün her şeyi patron belirler. Patron şirkete yatırım yapıyorsa grafik yukarıya gider, patron şirkete yatırım yapmıyorsa aşağı doğru iner. Bu patronun vizyonuyla alakalı bir şey. Ben her şeye cevap veriyorum.
Benim şatafatta gözüm yok, tamamen iş odaklıyım. Ben borsada ilk defa bir şirketi ‘gözaltı pazarı’ndan çıkartanım ve Transtürk’ü de D grubundan direkt A grubuna çıkartacağım ki bu da bir ilk olacak. Ama dediğim gibi buradaki çok fazla para kazanmak isteyen, bir senede tahtayı 1 liradan 10 liraya getirmeyi bekleyen bir patron olmayacağım.
Patron sahip olduğu hisseleri nerede ve ne zaman satması gerektiğini bilirse, bunu şirket menfaati için doğru kullanırsa, bu yatırımcı için çok büyük bir avantajdır.
Bir de ben neden tahtadan hisse toplayayım. Zaten sermaye artırımı yaparak hisse sahibi oluyorum. O zaman halka arz olmanın ne anlamı var? Tahtadan Hisse almaya başlıyorsam yatırımcı korksun. Neden? Çünkü bütün hisseyi toplayacağım, tahtayı yukarı çekip, satacağım demektir. Ben hisse satıyorsam, bunu şirketin içerisine sokuyorsam, tahtayı yükseltmiyorsam bilsinler ki o zaman her şey normal.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında kesinlikle değildir. !!!
Daha ne soylesin...tebrik etmek lazım ...
Bu rakamlara kimse satmaz boşuna uğraşma ....
milletin satacağı rakamlar 1,5 ve üstü
Haydi tavana
herkes sattı sanırım ses yok..
Mine tozlunun ayak sesleri suanki tesitali dinliyoruz sessizlik oyuzden✌️✌️✌️[emoji106][emoji106]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi