https://i.hizliresim.com/D7zn0Z.png
YTD.
Printable View
Bilançoya çamur atıp yanlış yönlendirmek ne kadar yanlış ise 4 olacak 5 olacak, yataş gibi gidecek gibi söylemler de yanlıştır... Herkesin aklı fikri var, temel analiz, teknik analiz öğrenip herkes kendi bilgisi dahilinde işlem yapsın bunları ogrenmeye kapasitesi yetmeyenler de aracı kurumuna sorsun, neticede öğrenmek de bir yetenek işidir.. Burada başkasının yönlendirmesi ile alım satım yapanlar her türlü sonuca katlanmak ile yükümlüdür...
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirkete ortak olan, güvenen nasip der bekler kaç olacağını onlar bilir. İster alır ister satar isterse bakar. Kağıdı istedikleri yere götürebilir biz buradayız. Gents değerini bilen bilir.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks %+1
Kağıt dinlenmeye geçti. Şuan için sıkıntı yok gibi.
Derinlik gönderirseniz memnun olurum.
GENTS Yatirimcisi ne bağdireler atlatmış... Artık günleri aydınlık olsun. Kimse gölge yapmasın isteyen girsin isteyen çıksın. Nezaman hangi fiyatta olacağını bilen bilir bilmeyen de sabırla bekler.
İş yatırım %64 olan takastski payını 71e yaklaştırmış
Kısacası toplamaya devam
6 aylık kötü mü gelecek
Kargalar güler buna..
Patronlar bile şirkete olan güveni arttı mı nedir? Halen hisse satış haberi göndermediler... [emoji848][emoji848][emoji16]
Sizce gap in kapanması lazimmi
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banada şu garip geliyor , cuma günü tavan için birbirini eziyorlardı endeks güçsüz hafta sonu belirsizlikleri vardı. Bugün hava pozitif , 1.90 olsa da satsak diyen koca bir kitle bu ne ya? garip gurup şirketler 100K kar edince çoşar bu hisse niye hak ettiği yere gelemiyor en azından kolayca defter değerine gelmei gerekiyordu .
1.9 olsada satsak diyen koca bir kitleyi nereden izliyorsunuz. Bilginiz varsa paylaşın. [emoji848][emoji848][emoji848]
Arkadaşım merak etme hisse nin en çok çıkmasını isteyenlerdenim , bir ara sabah ikinci tavan olur mu gerçekten diye hayal kurdum ,
ama sadece hayal olarak kaldı. Şöyle bir söz kalmış aklımda. "İyiler neden kaybeder bilir misin? Çünkü adil dövüşürler..." , bir an için uzun vadeli yatırım yapıp şirketine güvenmiş biri olarak acaba şimdi şahlanıyor mu acaba diye düşündürtüyorlar. Sorun şuki bu güzel günlerde fiyatlar 2nin üstüne çıksa , geri gelişlerde marjı olacak. Yoksa bu fiyatlardan geri gelişler bizi yine 1.6 - 1.7 lerde süründürtme şansları var.
Merhaba ,
Cuma günü , bilanço nedeni ile arttı.
Eğer düzgün , doğru bir hisse olsaydı ; bugün BIST'e uyum sağlayıp yükselirdi.
Alımlar - satımşlardan fazla olmasına rağmen , hisse ekside.
Demek ki spek ; KY yi dökmeden , hisseyi toplamadan , cebini iyice doldurmadan hisseyi yukarıya götürmeyecek.
Zaten ne zaman bir küççük hisse; kar açıklasa yükselse ; arkasından güzel yorumlar yazılsa hisse düşer.
Nerede o cuma günü hisseyi almak için sawaşanlar tawandan......
Hayırlısı bakalım.
işlem hacmi yüksek. bakalım ne kadar mal el değiştiriyor.
Dinazor bey 1.9 olsun diyen koca kitle ordami. 1.91[emoji848]
teb amca geldi...
Şeker bile wermeden inşaata götürmek istiyooorr spex.
3-5 kademeden mal satabilir miyim diyor , biraz korkaktır kendileri de.......
1 milyon adet satış 1.87-1.9 arasından genart mobilya satmış. Benim için problem değil.
14.05.2018 - 14.05.2018 tarihleri arasında GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile
ilgili olarak 1,87 - 1,9 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 1.000.000 adet satış işlemi Tarafımca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki
paylarımız/oy haklarımız 14.05.2018 tarihi itibariyle %6,42 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmekt
belli oldu ordaki gezinmenin nedeni.
Satış tahtada pek itibar görmedi.
Mal almayı satmayı anlıyorum da, daha gün bitmeden bildirim göndermeyi anlamıyorum.
Bugün başka işlem yapmayacam, hepsi bu mu demek istiyor :)
Şirketten satış bekleyenler haklı çıktı
İyi olan
1 milyon satışı piyasa absorbe etti
3 kademede
Yarin yol spek efendide sıra o zaman
Yazar diyor ki bak ben sattım... malın ederi bu haber de gönderiyorum ki sizde satın...
at hırsızları bunlar gidin cami önlerinde bohça açın hırsızlat hepsi hep oyun hep dalavere....
sözde kahramanlar...
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Ölmeden vasiyet etmiştir belki, ben ölürsem satışa devam edin diye
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi kafamda deli düşüncüler bu adamlar herhalde ekran karşısına geçip o güne göre al sat yapıyorlar, yoksa bu çelik nakliyat satmak istediyse niye cuma gün 1,89 dan satmadı da risk alıp 1,87-1,91 arasından sattı.
Sabahtan Ne yazdıysak aynen gerçekleşiyor.
Bilanço iyi oldukça satışlar olması sıkıntı değil
(Hisse bir an önce BİST100 girer).
Ürün Satışlarının genelininde dövizle olduğunu da düşünürsek
İşlerin Nisan Mayısta iyi olduğu söylenebilir.
2. çeyrekte güzel bir bilanço gelme ihtimali yüksek
Bugün 10 milyon lot işlemi de geçmiş.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bugün de 1.90 ortalam ile 10 milyon lot
Cuma 12 milyon lot yeni sahipleriyle kucaklaştı
Şimdilik 1 milyon lot patron satışını da savuşturdu
Yarin daha iyi olacak.
Ytd
a1 capıtal 375 bin lot 1.89 alış girdi...1 dk surmedi garanti malı verdi...2 dk sürmedi satış haberi kapa düştü....a1 capıtal açıga satıyor sonra o açıgı garantı kapatıyor....
Aracı kurum dağılımı payladabilirmisiniz
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tsk ederim
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavandan atladık ama hareket bu kadar herhalde riske edemeyeceğim bol kazançlar beyler
Kağıdın sorunu da bu iste. Sadece Kar değil iyi kar açıklasa da gitmiyor..