Konsolide olmayan bilançolar en son 9 Ağustos muş. Ytd.
Printable View
Konsolide olmayan bilançolar en son 9 Ağustos muş. Ytd.
EurUsd paritesi de şirket için pozitif devam ediyor. Ytd.
Hisse fiatını eşit bulduğumda daha önce EGSER.lerimin bir kısmını QUAGR.ile değiştirmiştim.
Bugün de bu fırsatı buldum ve bir miktar daha değiştirdim. İkisi de iyi hisse ama QUAGR.nin bu yılki
yatırımları çok fazla ve üretime başladı. Hayırlısıyla../ytd.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7d9a096798.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...28283426bb.png
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz İzmir Ticaret Odası tarafından yapılan değerlendirmede,
-2019 Yılında Yüksek Ticari Kazanç beyan ederek Ülke ekonomisine sağladığı katkı ve başarılarından dolayı Altın Madalya,
-2019 Yılında Döviz Kazandırıcı Hizmetlerde gösterdiği üstün gayret ve başarılarından dolayı Altın Madalya,
-2020 Yılında Yüksek Ticari Kazanç beyan ederek Ülke ekonomisine sağladığı katkı ve başarılarından dolayı Altın Madalya ve
-2020 yılı Döviz Kazandırıcı Hizmetlerde gösterdiği üstün gayret ve başarılarından dolayı Altın Madalya ile ödüllendirilmiştir.
Şirketimizin Türk Ekonomisine yaptığı katkılar nedeniyle ödüllendirilmesinden dolayı duyduğumuz gururu, Siz Değerli Sayın Ortaklarımız ile paylaşmaktan onur duyar, kamuoyuna saygılarımızla sunarız.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
1 MİLYAR CİRO...6 ayda...
2.2 milyar yıl sonu.....
maşaAllah nazar değmesin,
her tarafın kar olsa ne olur.
beş para etmez bir şirketsin..
borsa kaçıncı rallisini yapıyor
bu hala mıy mıy mıy
Son 10 yılın ortalama fiyat kazanç oranı 7,1 bakalım önümüzdeki dönemlerde böyle bir fiyatlama görecek miyiz? Ytd.
Hisse gidecek gitmesine ama karşımıza 2000 yılından bu yana dolar bazlı logaritmik grafiğin 22 yıldır kıramadığı ve şu an kırmak için zorladığımız direnci çıkıyor karşımıza. Bu yüzden baskı yiyoruz. TL bazlı 29,60 - 30,00 aralığına denk geliyor. Geçilirse şayet hisse için çok farklı bir boyuta geçilecektir düşüncesindeyim. Grafikler üzerinden tamamen şahsi yorumumdur kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/pka57dz.jpg
önümüzdeki birkaç gün ufak çaplı düzeltme olabilir, olursa da olmazsa da bu hafta buraları kolayca geçerse şaşırmam çünkü aylardır dolar da baskılanıyor.
Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
İstanbul Sanayi Odası'nın 2021 yılı kapsamında "İSO Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması" na göre üretimden satışlar kriterine göre Şirketimiz, en büyük 2. 500 sanayi kuruluşu içinde 1. olarak yerini aldı. Yapılan açıklama kapsamında;
- Çalışan Sayısı Sıralamasında 33.
- İhracat Sıralamasında 22.
- Özkaynak Sıralamasında 68.
- Brüt Katma Değer Sıralamasında 16.
- FAVÖK/EBITDA Sıralamasında 29.
- Aktif Toplam Büyüklüğü Sıralamasında 103.
- Net Satışlar Sıralamasında 37.
- Vergi Öncesi Kar / Zarar Sıralamasında 19.
oldu. Söz konusu açıklamaya, https://www.iso500.org.tr/ege-serami...1&birinci500=2 internet adresinden ulaşılabilmektedir.
Şirketimiz aynı azim ve kararlılıkla faaliyetlerini sürdürmeye, Ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaya devam edecektir. Bu değerli sonucu paylaşmaktan gurur duyar, Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Teknik olarak 2-3 gün önce bahsettiğim dolar bazlı direnç seviyesi çok güçlü olduğunu tekrar görmüş olduk. Bu hafta için acaba kırar mıyız diye umudum vardı ama yükseliş yönünde hacim bir türlü oluşamadığı için şimdilik sert bir darbe yedik. Bilanço dönemine girdiğimiz için umudumu hala koruyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
satsam geçen yıllarıma yazık
satmasam bugünüme yazık emenuke
dedeeee allah seni bildiği gibi yapsın.
Hoş geldin. sefalar da gelir işallah..
Yine kapı açık kalmış.
Yakında Kuyruğu sıkıştırıp giderler.
Bu dört aylık dönemde en yüksek üretim artışı yüzde 31 ile seramik kaplama malzemelerinde, yüzde 22,6 ile birleştirilmiş parke ve yer döşemelerinde, yüzde 22,3 ile seramik sağlık gereçlerinde gerçekleşti.
bakalım 2. çeyrek ne kadar açıklanacak?
İkinci çeyrek itibariyle, 1.100.000.000 üstü hasılat, 330 milyon üstü brüt kar, 230 milyon üstü net kar bekliyorum..
Kişisel tahmindir.
Son 4 çeyrek ortalamasını aldığımızda tim verilerine göre, İzmir ili çimento cam ve seramik ürünleri ihracatının yüzde 18,37 si Ege seramiğin ihracatı. Bu verileri faaliyet raporlarındaki çeyreklik ihracat rakamlarıyla karşılaştırdığımda buldum, inceleyebilirsiniz.
2. Çeyrek için 156.678.000 milyon dolarlık ihracatın yüzde 18,37 si alındığında 28.781.000 milyon dolar ediyor. 30 Haziran kur kapanışı 17,52 kabul edersek yaklaşık 504 milyon yurtdışı satış geliri ortaya çıkıyor. Tam olarak nasıl muhasebeleştirildiğini bilmiyorum. Bakalım ortalamalara göre mi gerçekleşti ihracat göreceğiz. Yatırım tavsiyesi değildir.
Net kar 350 milyon TL üstü finansal gelirlerle zorlayacaktır.. Twitterda baytutumlu paylaştı..
3.çeyrek çok daha iyi gelecek kimsenin kuşkusu olmasın..
56,5 milyon TL kur farkı geliri gözüküyor. Biraz önceki paylaşımımda 17,22 yazmış olduğum kur yanlış olmuş. 16,67 doğrusu, 479 milyon oluyor yurtdışı satış geliri.. Ytd..
ilk çeyrek döviz 14,4 civarında iken oluşan toplam ciro;
Satış Gelirleri-------------> 434.683.024
Satışların Maliyeti (-) ---> 288.667.424
BRÜT KAR (ZARAR)------> 146.015.600
olarak devam etmiş... ve net kar 110 mil açıklanmıştı. 2. çeyreğin bitimi ile dolar 16,9 civarı firmanın kasasında 365 mil. tl döviz var. 14,5 böldüğümüzde yaklaşık 24 milyon $ ediyor. 24 X2,4 = 58 mil tl kur farkı geliri yazacaktır. 2. çeyrekte satış hasılasının kar marjını eklediğimizde 200 mil civarı net kar elde ederiz.
bunlar tahmini rakamların işlenmesiyle hesaplandı. umarız firma bizi yanıltmaz. 2. çeyrek 200 + 1. çeyrek 110 ilk yarı 310 mil kar yazar...
bu rakam 310/75= 4,1 HBK demek... ilk yarı ve muhtemel HBK kar rakamaına göre ederi 36 tl olmalıdır...
Kusura bakmayın egeen yerine buraya yazmışım..
Bir kar tahminide (2. Çeyrek-6 aylık) benden olsun.
1.050 - 1.100 Milyon TL CİRO
230 MİLYON TL NET KAR
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Baskı buna da bulaştı. Bilanço öncesi böyleyse sonrası nasıl olur kim bilir.
Hissenin belki en eskilerinden olarak ben de bir tahmin yapayım.
Benim tahminim 6 aylıkta.288 milyon TL net kâr kâr gelir.
300 e değerse de beni şaşırtmaz.
Çok yüksek kar beklentilerini (detaylı) açıklamak gerekir.
Böyle karlar gelmesi demek hissenin kısa vadede 45-50 TL
yıl sonu 70-80 TL olacağı anlamına gelir.
Ürün çeşitlemesi ve yüksek kar marjlı ürünler ile
Egeser uzun vadeli yatırım hissesi olur.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.