İnşallah, tez vakitte hocam. [emoji120]
Printable View
Abi ne kötülediniz öyle ya :) 1 yıldır aldığımız karın haddi hesabı yok, şurda biraz sabır sınadı diye demediğiniz kalmamış, neyse bakalım hayırlısı diyelim
87'yi kırdın artık naz yapmaaaaa :yes:
Ortaklar günaydın,
Eskiden İnfo canlı kanlı zıpkın gibi hisseydi. Ne oldu buna. Bir sorunu var belli ki!!
Ederine mi geldi yoksa veya sizin bu konu hakkında bir düşünceniz varsa paylaşır mısınız?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün yayinlanan mkk verilerine göre yatırımcı sayisi artmaya devam ediyor ancak hacimlerde kayda değer bir artış yok.
Bunun sebebi yeni hesaplarin sadece halka arz için acilmasi olabilir. Ancak 2021 yılında çok fazla halka arz olacak va bunlarin bazıları da nispeten büyük halka arzlar olacak. Bu arzlarin mutlaka hacimlere katkısı olacaktir.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...373d4c5de5.jpg
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahta satıcılı bugün...
Yürü koçum bea 9.5 hedef sonrasına bakariz
Bilanço mu geliyor? [emoji41] Yatırımcı ilişkileri şubatın ilk 2 haftası içerisinde açıklayacağız diye bilgi vermiş.
yaklaşık 1 yıldır hissedeyim. tek anlamadığım konu neden tahtadaki aşağı yada yukarı sert hareketler kapanışa yakın oluyor. çözen bir arkadaşımız varsa açıklarsa sevinirim.
yatırım tavsiyesi değildir.
insider iş başında. Toplayın toplayın bilanço öncesi iyi olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hacimler niye kötüleşti.
Tahtadaki hacim konusuna şöyle bakmak lazım:
1- Tahta brüt takasta, robotlar ve al satçılar giremiyor.
2- Elinde mal olanlar değerini biliyor ve işleme koymaya gerek duymadan kenarda bekliyorlar özellikle gedik, osmen ve glbmd tahtalarına bakanlar için herşey net.
3- "Ziraat, Osmanlı ve İş" 3 kurum var tahtada. Baskı da kurar, tavan serileri de yapar.
Son sözüm "çalıların arkası" :)
Hazine'den Dolar/TL Operasyonu Geliyor!
%24-25 faiz oranlı Süper Bono yu 1-2 aya kadar halka arz edileceği konuşuyor.
Bunun amacı; hane halkının elinde bulundurdukları döviz mevduatlarını satıp TL geçmesi olacakmış.
Bu süper bono Tansu Çiller zamanında da yapılmış ve o zaman ki faiz oranı %50 miş.
Hayırlısı neler olacak göreceğiz.
link: https://www.youtube.com/watch?v=ZXy9fbxVvlQ
link2: https://www.youtube.com/watch?v=FtHO5R-CG0U
Tahtadaki hacmi demiyorum infodan yapılan hacim düşüyor gelirler düşüyor bunu diyorum.
25.7 de benden 0.565hbk ile fk 12.6 lara ineriz. Siradaki bilancolar 6m ve 7m ismene de hepimiz takip ediyoruz. Temettü beklentisi gazlayacaktir kağıdı ama orada sıradaki bilançolar 113 232 yani 340 li bilançolar geldiğinde 1 çeyrek ok ama 2.çeyrekte ek cok etkilenmez ama infoda 30 30 gelince fk bu fiyata göre 7 lere kadar rahaaat rahaaaat iner. Biz yatırımcılar durumun farkindayiz da buraları okuyarak yatırım yapmayı düşünenlere fikir verir belki
bir iki kelam da ben edeyim ,biraz olumsuzluk var sanki ortaklarda ismen felan konuşuluyor,ismenin komisyon geliri %30,gerisi diğer iştıraklerden ,peki infonın 2020 , 3 çeyrek sonu satış artışını yazıyorum %7890/ 8 bin yuvarlak hesap ben çok olumlu bir blanço bekliyorum ,alt pazardanda çıkmak için bunun fırsat olduğunu şirketin bunu göz ardı etmeyeceğini düşünüyorum, ayrıca %200 bedelliden kasaya gıren nakıt cabası bu yüzden çok olumlu bakıyorum,herkese hayırlı kazanç lar dilerim...
Bugün tavan 7.86'ya denk geliyormuş..
Aracı kurumlar içinde bir tek info kaldı hareket etmeyen ya bilanço kötü yada hareket öncesi sessizlik
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
açıkçası beni ilgilendiren tek şey hacimler; şuan info ve tüm bistin hacimleri ocak ayına göre yaklaşık yüzde 15 düşüşte. cuma günleri zaten yaprak kımıldamıyor; piyasa yönsüz ve aşağı marj var diye yatırımcı tedirgin.
info özeline gelirsek eğer; brüt takas başka oyuncuların gelmesini engelliyor, adamlar 100 bintl ye 5 kademe oynatıyor. Saçma sapan bir fiyatlama mevcut.
takibe devam; yükseleceğinden kuşkumuz yok ama zamanda önemli. yatırım travsiyesi değildir.
Kemerleri bağladınız mı? Bugünün tavanı da 7.83'e denk geliyormuş..
Saygıdeğer dostum osmen ve gediğe göre hacim artış oranımızda gerileme mevcut ancak hikaye ve fiyatlama konusunda daha avantajlıyız. Gedik uçuk fiyatlarda (bence) , osmen ise hikayesiz ve info kadar bilinir bir aracı kurum değil; zaten İnfoyu hala tutmamın sebebi bu; ancak artık bu brüt takas olayı bıktırdı. Mal satmak bile sıkıntılı 100 bin TL lik malı bile bu hacimde tek kademede satmak mümkün değil.
Açıkçası hacimler Ocak hacmine dönmezse Bi müddet dışardan izlemeyi düşünüyorum.
Hayırlısı olsun.
Hocam 100 bin tl yi tek kademede satmayı bırakın, %3 %4 düşürüyor 100 bin tl lik satış