2680 tl geliyor 410 dan rüchanlar hisseye döndüğünde bu ülkede matematik bilmeyen çok var
10 lot rüchan olacak 65 lot kent eski olacak oda 410 dan 2680 tl eder
Printable View
2680 tl geliyor 410 dan rüchanlar hisseye döndüğünde bu ülkede matematik bilmeyen çok var
10 lot rüchan olacak 65 lot kent eski olacak oda 410 dan 2680 tl eder
Kimse yazmıyor, sattı mı herkes, belirlenen hedeflerinde üstünde, maşallah diyelim.
Bekleyen varmı?
Sn. Sasa500,
Artık bu olacak, şöyle olacak demenin vebali büyük olduğu gibi iş de büyük böyle toplanıyorsa.
Asıl hissemiz ne durumda acaba, olağanüstü talep devam edecek mi?
sabah 44bin talep vardı 2750 adet satılmıştı meksa agırlık mal almıs yapı kredı gecenlerde topladıgını satmamış. hersey olabılır. bakın hersey olabılır ama ben haftaya hıssede olmamayı düşünüyorum. rahat uyumak ıstıyorum . 750 TL İKEN FINASBANK OLABILIR DEMISTIM. AMA BEN ORAYAI GOREMICEM KAGIDI KOTULEYENLERE KULAK ASMAYIN HEDEFINIZI KOYUN O HEDEFTE VERIN GECIN ARKADASLAR. CUZZİ BİR MİKTARDA BEKLETIN ELINIZDE AMA ULEYN KESKE SATMASAYDIM DEMEYIN...
bİSTTE FIRSAT BİTMEZZZ... HELEKİ BU DÖNEMDE
1 lotla beklemedeyim :))
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhanlarımın üçte biriyle vedalaştım.
Başından beri bekledim, kazanca tamah etme vakti geldi.
Üçte ikisine bakacağım.
Eskisi duruyor.
Hepimize iyi şanslar. Artık bundan sonra bizim için her şey şans.
Çünkü bu tahtayı yapan çılgınların ne yapacağı belli olmaz.
Ben az az kademeli olarak hedefi realize ediyorum.Pazartesi cezalar biterse fiyatlamayı görmek isteyeceğim.
Ana Kent hissemde az da olsa kalacam.
Kent gibi olabilecek ve/veya pandemide öne çıkan sekörlerdeki (prime şişmemiş) hisseye yönelirim herhalde.
Alıştık gayri.
YTD.
5358 emir ve 79685 lot ile eski tavan
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar elimde lot yok ama rüçhan var, rüçhan farkı verip lota çevrime elimizde lot olmasada oluyor mu acaba dostlar
Evet, oluyor
Bedelliden hemen sonra 0.07 düşen dolaşımdaki pay yüzdesi bugün 0.11 yükselmiş durumda ama yapıkredi deki pay azalmamış aksine artmış takas larda ikinci sıraya iş bankası girmiş 70000 lot onu ziraat takip ediyor 45000 lot sayın sasa siz nasıl yorumluyorsunuz
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuan disardayim lakin büyük olasılıkla hakim ortak ruchanlari kaydilestirmis hisseye dondurmustur, yada piyasadan toplanan ruxhanlar hisseye çevrilmiştir detaylı bakarım Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hALKA ACIKLIK %0.11 OLMUŞ TAKASLARA BAKTIGIMIZDA RUCHAN HAKLLARININ HİSSEYE CEVRİLDİGİNİ GÖRÜYORUZ PANIK VE SIKINTILIK BIR DURUM YOK, RÜCHAN SATMAK ZORDUR YNI KADEMEDE YUKLU SATAMAZSINIZ, BU SEBEBDEN DOLAYI VAKIF YATIRIM GARANTİDEKİ ARKADAS RUCHANLARI HISSEYE CEVIRMIS...!
nOT: ANA HİSSEDEKİ ALICIYI KONTROL EDİN İSTAH ORANINDA HİSSE YUKARI CIKAR!
sabah tavanda alıcı ne kadardı? teşekkürler...
27000 di galıba
HALKA ACIKLIK 0.15 OLMUŞ HİSSE 0.51 İDİ HALKA ACIKLIK...
LOT SAYISI ARTTI CUNKU %659 SERMAYE ARTTI
RUCHAN BOZDURANLARDA VAR
HALKA ACIKLIK DÜŞMÜŞ :D
bence önemli olan patronun ruchan alıp almadıgı. eger ruchan aldıysa halka acıklık artık 0.54 olmaz, sermaye artırım sureci bitince de hareketin devamı olabilir.
Bir şey soracam acaba tüm bedelli ve yükselişlerin temel nedeni piyasadaki tüm lotları toplayıp Kent'i borsa kotasından çıkarmak olabilir mi? %0,54 halka açıklık %0,11 olmuş. Sadece bir düşünce.
Değerli yorumlarınızı alabilir miyim? Ytd..
çok güzel işlem hacmi
aslında talep hergün aynı, bugün satışlar karşılanıp kalanı da tavanda bekliyor..
satıcılarımız çoğumuzun alıştığı A1(5175), Gedik(9106), Meksa(4062), P.Capital(1295), piramin(2285), tacirler(1861), Teb(1089) vss.
bunları yazmamın nedeni, çok yakın süreli alışlar ve bugün çok alım tarafında olmadan çıktılar..
ALIŞLAR ise; Vakıf(7632), Ak yatırım(6103), Garanti(5586), Ziraat(4936), İş Yatırım(4612), Yapı Kredi(4439) vs..
sanki alıştığımız günlükçülerin pek bişeyi kalmadı gibi
Kent Rüchan da ettiğim karı verdim geri dün 3.900 aldım bugün yüzde 15 aşağıdan vermiş oldum 3.450 den kumar bu borsa
dUA EDINDE KENT TAHTASI ALICI 50K UZERI OLSUN
Tam tersi kottan çıkmamak için olabilir.
Hakim ortak olsam, rüçhan alışları yoluyla YÜKLÜ HİSSE SENEDİ ALIP Kente beklenmedik/istenmeyen yeni ortak girişini engellemek amacıyla önce toplatıp; süre sonunda KYya vermek isterim.
%0,12ye düşse de, süre sonunda rüçhan pazarına kontrollü rüçhanları sürer ve yine oranı 0,50'lere yükseltirim eğer hakim ortak olsam.
Ne dersiniz?
YTD
yAPIKREDİ TOPLAMAYA DEVAMM EDİYOR....
nASİP ARTIK ÜSTADIM NASIP ARKAYA BAKTIN MI KAYBEDERSİN...
şu ana kadar R de yaklaşık 8282 işlem oldu..
bugünkü KentR ortalama fiyatı şu an 3282 civarı
(3282 / 6,59 = 498 TL) yani tam da Kent E bugünkü tavan fiyatı..
:)
bu kadar R satışını birileri buralardan.. yani tam da Kent E tavanı 498 den alıyorlar.. diğer yanda kentE deki satışlar çok güzel bir şekilde karşılanıp tavanda sırada bekleniyor.. hadi hayırlısı bakalım
KentE ile KentR'yi birbirine yaklaştırdılar. Böylece KentR'de hareket bitmiş olabilir.
Artık birleşme tamamlanınca KentE'ye bakılacak.
Benimki bir tahmin yalnızca.
KAP'ta bugün yayınlanan açıklamalar;
Borsa İstanbul A.Ş. tarafından 28.08.2020 tarih ve BİAŞ-2-3556 Sayılı yazıda, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre kamuya açıklanmamış özel bir durumun olup olmadığı hususunda Şirketimiz tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yapılması talep edilmiştir.
Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak, mevcut durum itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği kapsamında Şirketimiz tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır.
Saygılarımızla,