Yeni başlangıçlara diyelim
Odaş
Aksen
Tknosa
Brsan
Ulker
Karsn
T...r G..e
Printable View
Yeni başlangıçlara diyelim
Odaş
Aksen
Tknosa
Brsan
Ulker
Karsn
T...r G..e
hisseleri kimse keşfetmeden keşfetmekte sorun.. kimse yazmıyor çizmiyor. bi kaç ay sonra bu forumda günde onlarca mesaj yazılacak. şimdi 10 günde 1 tane..
Yılın Altın İhracatçı Dolmuş ödülünü aldı.Şimdilik boş, harekete geçmeden yerimizi aldık.
İlk çeyrek bilançosunda beklentiler nasıl? Tahmini olanlar paylaşırsa çok sevinirim
DFG tarafından yorumlanan Karsan Otomotiv ( KARSN ) Bilanço Analizi 2024-3 :
https://www.youtube.com/watch?v=EpujJWUkA4I
Forum çok sessiz. Millete fırsat vermeden süpürüp gittiler. Bakalım nereye kadar gidecek.
karsan 53 liraya yolcudur artık.süre 6 ay
YURTdışı satışları çok iyi bence bilançolar toparlanarak gidecek ..yurt içi elektrikli otobüs bakan belediyelerde çogalıyor ...KRedili işlem yasagı gelmiş biraz hisse fiyatı otursun giriş yapıcam orta vade 6-12 ay....
Karsan’ın alanındaki tüm şirketler full kapasite üretim yapsa bile dünyadaki talebe yetişemeyecekleri bir ortamdayız… Pazar hızla büyürken, karsan’ın bu pastadan payını almaması mümkün değil.
toplamaya başladım bakalım hayırlısı 15,50 civarı....
hayırlısı düşüş durdu gibi bakalım...
maşallah ateşledi bugun hisse...
Kredili işlem cezası ile endeksteki satışın birlikte denk gelmesiyle geri çekilme yaşanması şaşırtmadı.
Temelde bir bozulma var mı? Yok.
Öyleyse otobüse sıkı sıkı tutunmaya devam… Virajlara hızlı girebiliyoruz, düşmeyin, iyi tutunun [emoji6]
Olimpiyatlar başlasin Fransa'da daha fazla Karsan görürüz
bugunde bana alış sansı verdi sagolsun karsan...
11 gibi takibe alsam da nakiti ayarlayamadığım için 13,6da girdim. Çok sert gittiği için 17,3te sattım. Bu hafta da 15,5 ile de yeniden trene atladım. Dışarıdan nakit akışım olmadığı için alttan alıp lot sayımı artırmak güzel oldu. Uzun süre buradayım, şu 2 3 hafta tatil modunu açıp izlemek en iyisi. Herkese bol kazançlar
Üç otobüs sevillaya beş otobüs japonyaya iyi hoş ancak sayının daha da artması lazım. Ceo bugünkü yayında; sene başında geçen senenin totalinden fazla sipariş aldık dedi. İkinci çeyrek sonuçları birçok şeyi belli edecektir. Yıllık hedefimize ulaşıcaz da dedi. Faaliyet raporunda 80 milyon euro favök hedefi vardı yanlış hatırlamıyorsam. 2023 senesi 718milyon lira geldi hisse fiyatı da 10₺ idi. Ah şöyle 100 200 otobüslük büyük sipariş alsak neler olur neler..
Var bir hayalimiz
https://youtu.be/eNvUS-6PTbs?si=wvFkk8uf_XFDoBlf
dedikodular var bi çinli arabanın karsan da üretilecegine dair ...
bilançolara yakın toparlıcaktır bu sene atılım yapacagını düşünüyorum...
bugun bi kıpraşma vardı...
30 40₺ olunca buralara gelecek hissedaşlara şimdiden selamlar. Bakalım ne zaman göreceğiz :Ddd
sabah biri 500 bin lor serbest ten satış vermiş ilginç...
romanya ya gene araç satmışlar ama kap atmıyorlar ilginç sözde global şirket ...
Kışın Zorlu Koşullarında Üstün Performans: Karsan e-ATA HYDROGEN! â„ï¸
Sıcak yaz günlerinde sizi serinletecek bir videoyla karşınızdayız. Karsan e-ATA HYDROGEN, kışın en sert koşullarında bile tam performans göstererek, zorlu hava şartlarında bile güvenilirliğini ve dayanıklılığını kanıtlıyor.
Yenilenebilir yeşil hidrojenle çalışan Karsan e-ATA HYDROGEN, 1865 metre yükseklikte ve %23 eğimli yokuşlarda dahi sorunsuz çalışarak gücünü gösteriyor, -16°C’ye kadar düşen sıcaklıklarda bile kesintisiz performans sergiliyor.
Ne dondurucu soğuklar ne de buzlu yollar gezegenimizin özünü yansıtan ve doğanın saf enerjisiyle dolu olan Karsan e-ATA HYDROGEN'in yolunu kesemez.
Yeşil hidrojenle geleceğimizi güçlendirmek için bizimle bu yolculuğa katılın!
Uzun yıllar sürecek borsa hayatımda ilk kez ciddi bir sınav veriyorum. Bilançosu bizi ya adam edecek ya da maskara olacağız. Ağustosun ilk haftası açıklanır diye düşünüyorum
Görülmeyeni önceden görmek ona göre pozisyon alan çok kazanır... Blançolara göre hareket eden daha mütevazi... Daldan dala uçanda havasını alır...
iki gundür ne dayak çektin be karsan noluyor böyle...
bugun bi tepki verdi ama 1 haftadır iyi dayak yedik yeri buralar degil...
evet bugunde saglam gidiyoruz hayırlısı ...
bu dönemde gelecek iyi bilanço diğer dönemlere göre çok daha fark yaratmalı. ya dibi bulacağız ya da bu endekste yıllar sonra herkes zarar yazmışken kasayı katlayanlar olarak tarihe geçeceğiz..
haftaya güzel başladık...
japon pazarına girmeye çalışıyorlarmış bizimkiler ...