2. çeyrek bilançoya az kaldı ben bu yüzden çıkmıyorum :)
Küçük bir miktarla sat al yapıyorum sadece...
Printable View
Bu iş para işi. Kimseyi dinlemez. Bu hisseden para kazanmayı kafalarına koydular ise hiç kimse önünde duramaz. Zamanlama işi gerisi.
Ortam müsait ama kutpo nazlanıp duruyor, yap artık bir hareket, endeks 97 bini geçti. Buralar tökezlenecek yerler değil, az bir ilerle bakalım.
Borsanın en uyuzu olduğunu ispat ve tescil etti bence.
Yabancılar saldırıyor bizim öküze.
Şimdi 5.45 -5.46 önemli ; daha önce aşağı koptuğu seviye.
Geçerse 5.58
Bizim öküz 2 gündür iyi kapanış yapıyor.
Devamı gelecek gibi yabancı ilgisi başladı.
Hissede tepişmeler başladı. Alıcı bugün inatçıydı. Devamını bekliyoruz. Babayiğitler çıksın ortaya bakalım.
Anlaşılan temettüyü fiyatı iyice yukarı taşıdıklarında verecek bu kurnazlar. 5 TL den mal alamıyacağız.
25/06/2018 tarihinde gördüğü 4,95 TL ile yukarı dönüşü yaparak 29/06/2018 tarihli 5,43 TL kapanış ile % 9,7 artış yaparak tamamlamış olduk. Uzun zamandır yapamadığımız bir hareketti. İşlem hacmi ile fiyat artışımızın paralel olması, alıcıların zayıf olmaması umutlarımızı canlandırdı. Devamının gelmesi dileği ile.
Madem temettüyü ödemeyi bu kadar beklettiniz, parayı kendi menfaatiniz için çalıştırdınız şimdi en azından hisseyi iyi bir yere hızlı çıkartın ki sizinle helaleşelim. Valla yoksa iki tarafta da elimiz yakanızda olacak. Yanarım yanarım da bir ton olumlu haberi heba ettiler ya ona yanarım, hangi hisse olsaydı şimdi nerelerde olurdu fiyatı kimbilir.
2017 Haziran 11.602,29
2018 Haziran 13.120,57 Artış 13,09%
2017 6 Aylık 67.896,53
2018 6 Aylık 83.095,65 Artış22,39%
kusura bakmayın yazmayı unutmuşum
evet Kütahya ili Cam ve Seramik işleri sektör ihracat rakamları bilgilendirme için gönderdim
Türkiye ortalamasının üstünde devam ediyor.
Besili öküzümüz yatıyor dana gibi.
Dibinden %10 yapabildi henüz.
Çeyiz ve damping bereketi bekliyoruz.
Eyvallah, herşey çok güzel gidiyor, ayrıca bakanılkça teşviği onaylanan yeni yatırımlarla yeni kapasiteyle bu rakamlara çok daha iyi yerlere gelebilir.
Tek sıkıntı hissenin hal ve hareketleri, sanırım birileri ergeç bunu farkedecektir, önümüzde 2. çeyrek verileri var, genelde bu çeyrekte sonuçları daha tatminkar diye biliyorum.
Otel ve restoranlar bu sene iyi. Turizm krizi vardı son 3 yıl bu sene ertelenmiş siparişlerini tedarik etmiş olabilirler.
Patron pazarlama gideri adı altında çok indiregandi yapmaz ise çok iyi bir bilanço bekliyorum.
Bu gemi bu limandan kalkar. Seyreyleyelim seferi bakalım.
Uzun zamandır almak için fırsat kolluyordum bugün 5.44 'den ufak bir giriş yapmak kısmet oldu.
Patronu biraz daha beğensem daha yüklü giriş yapardım şimdilik diğer hisselerden çıktıkça az az girmeyi düşünüyorum.
Güzel üstadlar da toplanmaya başlamış. İnş hep beraber kazanırız.
Ytd
5 lerden biraz toplayamadık. vah vah.
Bir haftada %10 arttı burası bir anda güllük gülistanlık olmuş...iyi taktik...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yol uzun, artar çıkar sorun değil. Hedefe illaki gidecek. Bekleyene çorba çıkar ilkaki. Biz epeydir bekliyoruz. Zarar diz boyu. Yıkılmadık ayaktayız. Görünen sağlam yatırımcı yaptı bizi Kutpo. Ufak ufak almaya ve beklemeye devam.
Yarın aranızdayım dostlar
LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gel kardeşim gel. Kim olursan ol gel . Başta söyleyelim Kutpo adamı deli eder. 😀😀😀😀
Gübrf da teşvik aldı %8 yaptı, çömlekçi sıfır tepki vermişti bunu da yazdık bir tarafa aç gözlü çömlekçi.
Kardeşim müsadenle alıntı yaptım)))
Bu kağıt şerbetlidir. Kurşun işlemez.
F/k desen 5 lerde , 10 F/K olması lazım en ölü 12 tl yapar.
Defter değeri 7.30 tl . 2 çarpan Dd n den hisse fiyatının en az 15 tl olması lazım.
Yıllar öncede yazdık çizdik lakin olmuyor. Oldurtmuyorlar ))) sebepleri çok. Bir sene sene sonu kuş gibi kar getirdiler. Bilanço bunların uzmanlık alanı vs vs
Psikolojim bozulmasın istiyprsan ekrana bakma at unut yap ya da burda venedik var sanırım 2-3 sene öncede vardı, yanlış hatırlamıyorsam. Onun gibi kabullenilmiş çaresizlik yaşayacaksın bunda. Başka çözüm yok... ben 2 kere zarar ettim bu kağıtta)))
Bu aralar ilginç ama son 3 gündür yabancı oranı döndü artıyor. Dün merily robotuna el philip robotu da çalıştı. Tahtada mal yok. Credit ve yf çok mal çekemiyor. Em. Fonu hepsini çekti. Ya fiyatı yukarı kırıp diğerlerinden çekecekler ya da bekletecek.
Kar desen son bilanço bir önce ki seneye göre 15 kat arttı onu bile fiyatlamadı...
Bu hisse asskerlik gibidir))) hiç bir borsa bilinirliliği ya da mantık arama...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sıkıntı yok ortak, sadece son 1 senede gelen güzelim haberlerin tümünü heba etti ya ona üzülüyor insan.
Yoksa temel değerler ve hedefler zaten ortada, adamlar ihracat ağırlık ve yeni bir fabrika için düğmeye bastılar, teşvik onayını aldılar daha ne olsun, bekleyeceğiz elbette.