Hareket Var 1.28 desteğini kırarak korkuttular
YTD+YTD+YTD
Printable View
millet doce aldi 4 mil yon diye atladi bi kac gun sonra doce deki mal virmanla satilmis olur sonra bizimkilerde doce hangi ara satti takaslarda yok derler spek isi biliyor yukari cikarken veriyor asagi inerken doceden aliyir yabanci hisse veriyor yine veriyor 1.10 lara gelir millet maliyetim 1.35 1.40 nezaman gelir diye aglamaya baslar
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Desteği zedelemeleri iyi olmadı.
YTD+YTD+YTD
1.28 destekti zedelemek ne panter gibi parcaladi insa lar 1 tl den yuzune bakmaz 1.40 lardann atlar sonra hisseyi arastirir neki bu diye;)) yesile dayanamiyor bizim turk yatirimci
bataklık yine içine çekmeye başladı :) arkadaşım aylardır 1 lira olan senedi almamış yeşil görünce 1,29 dan dalmış şimdi ne olacak diyor arkadaş 1 hafta önce 1,09 du o zaman almayıp şimdi alıyorsan sorma neden aldıysan kim aldırdıysa onu bekle 1.28 altı hoş olmadı aşağıda 1,16 var. Temennimiz buralardan dönmesi. Tövbe ettirdi bu hisse bana u30 dışına çıkmamaya, hatta faize yatırıp yada döviz alıp beklemeye. Boşuna stres yaşıyoruz
doce eliyor diye atlayan ky ler ii mi bole[emoji3]
İlginç bir takas ile karşı karşıyayız Tacirler 1,25 ortalama ile 2,664,763 lot satmış dün ise 522.819 lot satmış ama işin ilginç tarafı Tacirler 1,27 ortalama ile 664.514 lot , 1,38 ortalama ile 2.572.821 lot, 1,30 ortalama ile 833.634 lot almış, elindeki malları neden zararına çıkıyor yada biz öyle sanıyoruz. Bugünün takaslar çok dağınık kim aldı kim sattı belli değil tek bildiğim tacirler tek başına içine etmiş kağıdın
doce virman yapip satarsa sasirmam 2 gun sonra ortaya cikar o is
sorun ne burda devamlı salıyor
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sorun patron ve twitter üstadları. Olay şöyle oluyor. Birileri yazıyor bol takipçili hesaplar, tabi yazmadan önce kendileri 1,05-1,09 arasından topluyor. Sonra kağıt hareketlenince aaa şu yazmıştı bende alayım oluyor tabi o denilene kadar kağıt 1,25-30 arasına gitmiş oluyor oradan dalınca gerek açık yaparak gerek daha önce topladıklarını satarak kağıt tekrar ilk yerine dönüyor. Dün sosyal medyada gezinirken isyanları okuyordum. Hocam ostim ne olacak, hocam zarardayız :) Biri doğruyu söylemiş sen stop ettim yazdığında 38 di kağıt yukarıdan gelirken 38 de takılmadı ki nasıl stopladın tabi o da hain açgözlü olmuş :) 21.11.2018 tarihinden beri aynı olay 4 kez yaşandı.
Şu anda 1,16 aşağı kırması 1,09 u gündeme getirir. Yandı gülüm keten helva, kredili,acil para veya borç para ile giren varsa Allah kolaylık versin. biz neden çıkamıyoruz ben yaklaşık 1 yıldır bu gutubetteyim karlılık , dükkan satışı vs derken iyi kitlediler malı o nedenle artık ciğerini öğrendik.zararda olduğumuz için çıkamıyoruz. Bundaki zararı kabullenip gitsek bu ortamda ne alacağız bu sorunun cevabı olmadığı için satmadıktan sonra zarar sadece rakamsaldır deyip bekliyoruz
Evet 1.13 .....1.09 az kaldı
YTD+YTD+YTD
Trade i beceremiyorum.. Her seferinde bu sefer o sefer diyorum.. Kafama tüküreyim..
TURKCELL T70 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Israrla satma derdinde olan zatlar.! . Amacınız ne..? Söyleyin de bizde bilelim..
300.000 lot civarı kalmış olmalı sende Meksa.Sat onları da rahatla :)
https://i.hizliresim.com/ZXX0DZ.png
Az olsa neyse..Bu 4 milyon lotun turşusu da kurulmaz :oleyo:
http://666kb.com/i/e129o5hgev1ypxekb.png
Bitti herhalde :)
https://i.hizliresim.com/7aazWY.png
Elinde olanda olmayanda satıyo.. Ne kadar meraklısı varmış.. Bi bırakında gidek..
Alnus'un malı da ya bitmiştir ya da bitmek üzeredir...
https://i.hizliresim.com/oXXDP2.png
23,24,25 de satış bile yok millet o kadar umutsuz ki emir bile girmemişler :)
Pusuda bekliyorlardır.. Az kafayı kaldırsın sıraya girerler satmak için..
Amin.. Kendileri çalıp oynuyorlar.. Alan da satan da kendileri.. Arada da ky düdüklüyolar..
Doçe malı yüklenmiş by by der gibi sessiz sedasız
Peşinden mi gitmeli arkasından bakmalı mı yoksa el sallamalı mı? ne yapmalı ne etmeli buranın kahinleri ne der???
doce mali 1.35 ten yukkendi kagit niye 1.15 lerdeyken hic almadi . ayrica 50 milyonluk sig tahtada yuzde 10 mali almis baskasi olsa ottururler onu biyiklidir o 145 ten 130 za direk cekti doceye verdi ben tahayi izliyorum yabanci o gunden sonra yaklasik 1 haftadir piyaada gozukmuyor
defter degeri 1.80 olan kagidi niye doceye 1.30 lardan teslim etsinler
1.30 ustu doce mali aldi 1.31 lerde kapadi herkez ucuyor doce aldi bu kagit ucar ertesi gun 1.25 lere saldi benim kafam rahat doce aldi yabanci girdiyse bosa girnemistir dediler 1 20 oldu sabredin ii olcak 5 mil docede dediler 1.15 oldu satmiyorum ulan spek ben uzuncuyum demeye basladilar[emoji3]
piyasada spekulatorlerin hepsi yabanci araci kurumlarla da islem yaptigini unutmayin
Anlaşıldı peki şu Asels ostim muhabbeti palavra yemleme mi yoksa gerçeklik olasılığı var mı?
Hocam aselsan ile ostim inşallah olur temennimiz o ama 0,92 kuruştan ilk hareketini yapıp gap bıraktığı günden bir gün önce Twitter'da ostim Katarlılara dükkan satıyor haberleri çıktı :) Ostim'de Aselsan'a üretim yapan firmalar var. Tüfek dürbünü , testleri yapılan elektromanyetik top v.s ama yatırımcı ilişkilerine sorduğumda firmalar ile doğrudan bağlantımız yok demişlerdi. Bildiğim kadarıyla Ostim şirket bünyesinde doğrudan etkileyen sadece Günsan Alimünyum, diğerleri daha çok gyo şirketleri gibi dükkan kiralama ve satış.
https://i.hizliresim.com/ZX5o1G.jpg
vay be 21.11.2018 tarihindede aynı şeyleri konuşuyormuşuz :)
:))))
Cuma günü 761 bin alan meksa bugün 1lyon üzeri satış yaptı..kaç tan aldında kaça satıyorsun kardeşim...
Alışlar ne durumda
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.20 ustune atıp kalırsa 1.22-1.24-1.26-1.28-1.30 ve 1.35 muhtemelen test edebilir ytd