Forumda bugünün Dolar shortçuları kimler el kaldırsın...
Printable View
Forumda bugünün Dolar shortçuları kimler el kaldırsın...
http://m.haber7.com/ekonomi/haber/26...ti-iste-gercek
Bu kafayla gittiķçe dolar durdurulamaz gerçek dünyaya dönelim
Hayır duyanda Londradakiler Türkleri zorla DOLAR borçlandırıp beton ekonomisine yatırın demişler sanır. Yüzsüz takımı böyledir hem borç alır ota moka harcar sonra geri vermeye gelince sana tefeci der haram yiyici der o nedenle bunlara borç verenlerin aklına mıçayım.
Görüşmeden bir şey çıkmadı. Geçiniz.
Ben daha çok biz mi yoksa onlar mı ilişkileri koparmak istiyor ona takılıyorum.
Başgan adamların doları durdurmak gibi bir derdi yok ki. Alttaki yorumlar okunsa zaten kafalarının ne alemlerde olduğu belli.
Bugün bazı açıklamalar gelecek. Doların 5lira üstüne atması ile buraya kazık çakacağı da artık biline.. 5 lira aşılması ile vaatandaşda ki bütün algı artık dolarda yükseliş kaçınılmaz olmuştur... Ne vardı zamanında faizler yükselse ve gerçekçi önlemler alınsaydı. Halen daha söylemlerden başka bir şey duyamadık... Gerçi umurumda değil ya neyse :)
Ya diplomasi işte.Adamlar ne diyecek içerde birbirimize kafa göz daldık mı denecek.Amerika hamlesini yaptı ,senin en hayati iki bakanına söz meclisten dışarı neyse yazmıyayım şimdi,uygunsuz adam muamelesi çekti.Devlet olmanın gereği benzer sertlikte bir eylem gerektirir.E dolar 5.10 falan oldu o cevap da verilemez.Ekonomi böyle bir şey işte.Zamanında bir padişahımızın dediği gibi yabancı bir devlet borç istediğinde, verin demiş bugün borç alan yarın emir alır.
en fazla dolardan 6 sıfır atılır her şey algı da düzelir sıkınti yok :drunk:
şimdi enflasyon elbette makyajlı gelecek. ama böle güzel eyeliner li güzel porselen makyajlı falan mı gelir acep ?
Valla bence enflasyonda o kadar iyi gelmeyecek.Ordan da bir şekil olacak gibi.
Enflasyonda beklenti 1-1.26 arası olurda üstü gelirse Dolarda anlık roketleme olur sonra 4-5 krş geri gelir hayatına o seviyelerden devam eder taa ki yeni bir olumsuzluğa kadar . Ama olumsuzluk konusunda Türkiyede çok da fazla beklemeye gerek yok , işte bu ahval ve şerait altında Dolarda yükseliş kaçınılmaz. Dolardan bize ne diyen Dalaylamalara da tavsiyem rahatlasınlar, zevk alsınlar. :kahkah:
İnandık mı 0,55 rakamına?
Tabiki hayır
Bana yutturamazsınız
Ben kül yutmam...
Bir kurşununuzu daha harcadınız
Zaman akıyor
Zaman daralıyor....
Tik tak
Tik tak
Tik tak ....
saygılar/başarılar
Enflasyon rakamları açıklandı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre temmuz ayında enflasyon 15,85 oldu.
Üretici 25, tüketici 15,85
Nerdeyse 10 puan fark var...
Kimmiş maliyetini 10 puan yansıtmayan babayiğit üretici...?
Zaten kuş kadar kar marjları ile çalışıyorlar...
Hadi canım sende..
Hadi canım sende...
Bana inandıramazsınız...
Ben kül yutmam....
saygılar/başarılar
Hadi TÜİK palavrası inanın bari Dolarsız kalanlar için iyi fırsat değerlendirirlerse ne ala .
Bir kalem oyununa bakar...
Ordan düşür burdan ekle al sana masa başında hazırlanmış 0,55 aylık enflasyon...
Bana yutturamazsınız
Ben kül yutmam...
saygılar/başarılar
Uyanıklar beklemede Dolar şöyle 5 olsada balıklama atlasak diye . Beklesinler bakalım nasıl olsa dalaylama bir kaç shortçu çıkar onları düdüklerler ama umutabi 1 cent sokmaz bu beton ekonomisine.
Papaz davası Halkbank davası vb. tümü de Türkiye ve diğer Ortadoğu ülkelerine Kürdistanları kabulettirmek içindir.
ABD'nin niyeti bu kadar açık iken hala ABD'ye müttefikimiz diyen partiler kurumlar dernekler ********dir..
"Esad katildir" gibi ABD propagandası saçmalıkları derhal bırakıp Suriye/İran/Irak/Türkiye ABD'ye cephe almalıyız.
Ortadoğunun hiçbir ülkesinde Kürdistana izin vermeyeceğimizi açıklamalıyız..
İyi de arkadaşım o zaman niye Rezza mıdır neyse artı adı onunla böyle işlere izin veriyorsun.
Brunson davası başlayalı ne kadar olmuş ki sadece Brunson değil konsolosluk çalışanları var.
He bunu kullanıcam diye hala devam ediyorsa onlarda bunu sana karşı kullanır.
Sınırdaki olaylara girmiyorum. Nedeni de, bir ara dik duruyordun esiyordun çünkü ellerinde sana karşı koz yoktu.
Sonra kendi ellerinle verdin. S400 vsvs girmiyorum çünkü bunlar askeri stratejik hareketler bu kategoriye sokmak kötü niyetli davranmak olur ama ABD sana karşı bunu bile kullanacak.
Şimdi bu KANDIRIKÇI TUİK in enflasyon verisinden sonra DOLAR düşmüş mü oluyor sevinelim mi ? Kadir sen İNANDIN mı hoop oralardamısın .. :dvr:
enflasyon bahanesi ile dolarda duzeltmesını yaptı. şimdi tekrar yola devam bence..
Rahip meselesi olmasa sanki dolar duracakmıydı 4. 80 ler de
Neyse dolar biraz nefes aldırdı, nefese bakın bir kaç kuruş :) şimdi birkaç kuruş arttı, olaya bakar mısınız bir kaç kuruşla, ülke ekonomisine milyonlarca dolar açık olarak yansıyor. Şu sisteme bir bakın hele birileri bir para değeri yaratıyor ve seni kuş gibi avlıyor..
Bu gidişle halk ve polis zor durumda bırakılabilir... ya da ses çıkarmadan sessizce ölümler gerçekleşebilir..
100 günlük eylem planı masalını pompalıyor Bloomberg...
16 yıldır iktidarda olacan...
Bugüne kadar 10 larca paket açıklamış olacan
Ama her yeni pakette ve çoşkuyu ver yapacan...
Yemezler...
Ne yapayım Bloombeg?
Koşa koşa gidip hisse mi alayım?
AL-MI-YO-RUM...
Bana yutturamazsanız
Ben kül yutmam...
saygılar/başarılar
Shortçu var mı shortçu hadin bakiiim yiğidolar destek verin beton ekonomisine elini daşşın ! altına sokup beton ekonomisine destek verecek babayiğit shortçular aranıyor...
Yalancı yalancı sana kimse inanmaz ... Dolarda yükseliş kaçınılmaz, Dolarsız kalanlar bari kendinizi artık sıkmayın zevk almaya bakın.
Damat faizleri aşağıya indireceğiz dedi.. Hadi bakalım, gözümüz aydın mı diyelim :)
Görev zararı hortladı!!!
İndirimli konut kampanyasından sonra, kamu bankaları İmar Barışı’nın fonlamasına da alet edildi. SABAH haberine göre üç kamu bankasının imar barışı...
http://www.paraanaliz.com/2018/sirke...ortladi-25079/
İki haberi yanyana getirince şu sonuç ortaya çıkar yandaş ekonomisini ayakta tutmak içim milletin tasarrufları badem ediliyor ve edilmeye devam edilecek. Malınıza sahip çıkın ...
borsa yükseliyo,faizler yükseliyo,döviz yükseliyo,eflasyon yükseliyo ne güzel melmeket :)
Albayrak efendi mehteri vermeye başladı ver mehteri ver mehteri millet azcuk ! ucuzundan Dolar alsında kasaya atsın yahu.