Hocam ALGYO yorumlar mısınız
Printable View
Hocam ALGYO yorumlar mısınız
ALGYO ; 17.87 kapanış...
14.39 kapanışla yazmışız...Şimdi ;
DİRENÇ ; 18.10 - 18.85 - 19.40...
DESTEK ; 17.07 - 16.49...
Yukarıda ; dirençler sağlam olmakla beraber ; 19.40 sağlam geçilip desteklenirse ; 22.32 kanalına girer ve hareketlenebilir hatta deneyebilir... Vade 15 Ekim...
Aşağıda ; 16.49 kanal desteği kırılırsa bir alt kanala düşer...
Y.T.D.
Sayın Eski-Prof hocam Müsait bir anda rica etsem #aksen Ve. #trgyo bakabilir misiniz?
AKSEN ; 6.62 kapanış...
DİRENÇ ; 6.87 - 7.20 - 7.45...
DESTEK ; 6.59 - 6.38 - 6.11 - 5.73...
Yukarıda ; 7.45 kanal direnci sağlam geçilirse tutulabilir... Hedef direnci ; 8.40 olur ve hareketlenebilir...
Aşağıda ; 6.59 kanal desteği önemli üzerinde kalması önemli...
Y.T.D.
Yoğun iş temposundan dolayı yazamadım. Öncelikle Sayın Prof ‘a ve sayfada olan herkese iyi akşamlar diliyorum. Grafiklerini çok beğendiğim ,patlamaya hazır bomba 💣 gibi duran ,Prof hocamında dediği gibi ,birzamanların Kartal 🦅 ı olan CIMSA ya bakabilirmisiniz...Ytd.
Hocam BRYAT ve ALCAR a bakar mısınız?
Sayın prof, OZKGY ve OSTİM rica etsem
Daha önce sen sormuştun Adem...Böyle yazmıştık ve yine güzel bir tespitti...Ama sen kartal diyorsan buna hemen listeme ekliyorum...
CIMSA ; 13.53 kapanış yaptı...
Biz 13.73 direncine dikkat çekmişiz...geçincede zaten ; 15.32 yaptı...hedef dirence yaklaştı...
Şimdi ; 13.73 hala önemini koruyor... Üzerine çıkması takibimde olacak...çıkar desteklerse; 14.64 - 15.30 - 15.79...burayı deneyebilir...
Geçerse ;17.85 - 19.90 dirençleri takip...
Yazdım listeme...
Y.T.D.
Sayın Eski-Prof hocam size ve Adem13 beye sitede verdiğiniz emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederim. Tercihleriniz doğru, huzurunuz bol, sağlığınız yerinde olsun inşaallah .
Sayın Adem13 bey, cimsa gerçekten güzel bir hisse, internetten gördüğüm bir yerde “işçiler kendi arasında konuşuyor, cimsa, akcansa ve Afyon tüm çimentoları birleştireceklermiş” şeklinde bir söylem var. Doğru veya değil. Eğer doğru olursa bu Kartal Cimsa yı da etkiler 4 aydır tahtacısının baskıladığı Afyon u da etkiler. Üstelik son günlerde (Afyon) yüklü alımlar gözlüyoruz. Ayrıca çimentoları Hollanda ya taşımak gibi bir durumdan bahsediliyor. Umarım güzel günler görürüz. Ytd. Saygılar
PRZMA ; 5.00 tavan kapattı...
Yukarıda dediğimiz, 5.27 hala önemini koruyor... Tavan devam ederse ki yarınki tavanı ; 5.50 bizim önemli direncimiz geçilmiş olacak... Kapanış da 5.27 üzerinde olursa hedef direnci ; 6.40 olur ve yapabilir...
5.72 - 6.02 - 6.24 - 6.40...
Maalesef bende yararlanamadım bu sefer...
Y.T.D.
Ayrıca OSTİM için ayrıca tebrik ediyorum. 3.48 nokta atış ....
Hocam AGYO rica etsem.birde TİRE yi öne alsak mi ne dersiniz.