bir kişi yok mu bu şirketi adam gibi yönetecek ?
neden müdür hapiste olmasına rağmen hala değiştirilmiyor ?
Printable View
bir kişi yok mu bu şirketi adam gibi yönetecek ?
neden müdür hapiste olmasına rağmen hala değiştirilmiyor ?
3/4 adese 1/4 lrsho şeklinde yola devam ediyorum. Marjlara göre bu oranlar en fazla 1/2 ye kadar değişebilir.
Tahtayı kitledikleri için de birkaç tane çilingir telefonu not ettim telefona :whistling:
kentsel dönüşüm öncesi 1980 yıllarda tarla idi. O adamların buğday arpa ektiği tarlalar bugün Konya'nın en pahalı konutları var. Daire fiyatları 5-10-25-100 milyon diye gidiyor. Konya'yı bilenler bilir Akyokuş da meram tıp fakültesi hastanesinin arkasında ki dağın yamacında ki evler 100-200 milyon lira. Denize sıfır ya da boğaz manzaralı değil dağın yamacında. Kiralar 80-100 bin. Evler biraz lüks büyük ama Konya bu. 1980 yılında buradan tarla aldım diyen olsa beynine söverler o kadar kötü yerde.
Yukarıda ki yazı başka bir topic te bir arkadaşım paylaştığı Konya da ev fiyatları ile ilgili!
Ucundan Adese ti de ilgilendirebilir diye kopyaladım!
gyo lar arasında en kötü yönetilen şirket budur sanırım....
Yahu bir müdür bulamadılar koskaca 84 milyonluk ülkede...
bir bağlantıları mı var nedir bilmiyorum ki bu adama gebe kalmışlar. adam yok ama yerine yeni bir yönetici alınmıyor
Biz bu hayvan adam YK başkanı olunca ne mal olduğunu yazdık!
İnsanlara bir şans verilmeli belki de itibarlı bir işadamı olmaya karar verdi! Ama eşyanın tabiatına aykırı olmadı...
Selva,imaş halka arzları
adese, ittifak holding bedelli sermaye artırımı
Loras gayrımenkul
Loras isim değişikliği bla bla
10.05.2024 tarihli özel durum açıklamamızda; Şirketimizin %35, Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin %65 pay sahibi olduğu Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin yönetim kurulunun 10.05.2024 tarih ve 06 sayılı kararıyla Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin 15.400.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı ile 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 48'inci ve 49'uncu maddeleri ile III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşümü gerçekleştirilmesine ve ilgili mevzuat hükümlerine göre gerekli tüm başvuruların yapılmasına karar verildiği kamuya duyurulmuştu.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye iletilen yazısında, Loras Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin "Loras Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş." ünvanlı gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşümü amacıyla yapılan başvurunun olumsuz karşılandığı belirtilmiştir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
Adese için başvursunlar :)
SPK,yapılmak istenen planı görmüş ve red etmiş gözüküyor.
iyi yapmışlar.
dingonun hanı değil burası. ben olsam kayyumda atarım böyle bir şirkete
Spk niye kabul etmemiş acaba? Loras Gyo dönüşümü olsaydı ve halka arz edilseydi adesenin gerçek değerini bulması için katalizör olurdu... Bence iyi olmamış...
Amacın kötü niyetli olduğu belli, bu yüzden kabul etmemiş. Nasıl ki ittifak holding loras holding olup borsa kodu LRSHO oldu, adese de loras gayrimenkul olup LRGYO olup devam edebilir. Emme basma tulumba gibi yeni şirketler yumurtlayıp gayrimenkulleri cukkalamalarına veya sermaye transferi ile adesedeki yatırımcıların üfelenmesine izin vermemiş SPK.
Niyetleri iyiyse ADESEyi tarihe gömüp loras gayrimenkul yapar devam ederler. Niyetleri kötüyse (ki önceki girişim boşa düştü, sopayı yediler) kıvranmaya devam ettirirler. Kimse de malını bu kepazelere ucuzdan vermez. Kimseye de itibar etmemek lazım, uçacak diyene de, bedelli diyene de, kilitledik diyene de.. Senin kilidin varsa bizde de çilingir var...
Yobaz hisse diye boşa demiyoruz,soygun peşindeler,2.20 altına indir hooop 250,yine ayni oyun 2.22,yobaz mobaz ucuz buldukmu damlıyoruz,zaten borsadaki hisselerden ne farkı varki hepsi ayni.
Doğruluğunu teyit ettiremedim, şöyle bir haber yer alıyor bir sosyal medyada:
"Bu gruplarda birleşip ky soyanlar çarptığınız paranın 5 katını alacaklar geçmişe yönelik derin inceleme başlatmışlar kesin bilgi bu saatten sonra çıksanız bile kurtuluş yok."
İnşallah adalet tecelli eder.
SPK ara ara birilerini yakalayıp cezalandırıyor.
Adesedekilerine bir gün muhtemelen ceza gelebilir.
https://www.youtube.com/watch?v=cynfBVTnzFk
Yeni üye kaydı yaptı galiba....
iNVESTİNGTE adamın biri paylaşmış :kmk:
ADESE hissesi, borsada en düşük fiyata sahip gyo hisselerinden biri ve Bedelsiz Sermaye Artırımı için onay aldı. Hedef değerlemesi 10 TL yapacak her gün tavan gidecek.
Elde kalan son imasm hisselerinide satıp, yiyelim modundalar.
İnşallah çete den büyük bir ceza alır, yediği haltları ödetirler.
İMAŞ MAKİNA SANAYİ A.Ş.
E
ADESE GAYRİMENKUL YATIRIM A.Ş.
15.850.500,000