Kozalaklarda ay sonu satışları hakim , pozisyon kapatılıyor diye düşünmekteyim. Daha once de benzer düşüşler oldu ay sonu
Printable View
Kozalaklarda ay sonu satışları hakim , pozisyon kapatılıyor diye düşünmekteyim. Daha once de benzer düşüşler oldu ay sonu
Hocam hoşgeldiniz.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TTKOM finanslari çok parlak değil.Yonetime bankalar geçti ve TTKOM un elden çıkarılması hayati amaçları ( mesela Akbnk 1.5 M$ alacağı 2007 den beri bilancolarda makyajliyor).
4.7 M $ alacakları var bankaların TTKOM dan en kısa zamanda satmak isteniyor.Bu nedenle beklenti var ama bankalar dışında da ciddi borcu var. TR nin en iyi teknoloji şirketi ama finansal olarak sıkıntılı ve içi boşaltıldı maalesef.
Satış hikayesi ile ayakta kalabilir.Bunu köpürtecek olanda yeni sahipleri 2007 den beri alacaklı olan bankalar.
Hurol hocam cimbom atarmisin tsk ler
M.K.A.
Bu bir oyun değilse
Haftalardır toplanan mallar niye dağıtılır ki
Bence,yanlış bir hareket yapmamak için ekran kapamak lazım...
Halen Cumanın takası duruyor. Neden?
S.A. kozal,kozaa,ipeke grubu sinirleri bozmuş anlaşılan.
bazı rakamlar vereyim takip edin isterseniz.
kozal 56,60 altında kalmaya başlarsa 54,72 görebilir
kozaa 6,96 altında kalmaya devam ederse 6,64 görebilir
ipeke 5,59 altında kalmaya devam ederse 5,41 görebilir.
inşallah ilk rakamlardan dönerde fazla sinir bozmaz.
https://resmim.net/f/RQbOCx.jpg
Kozaa, 3 günde Günlük sistemde en tepeden en aşağıya....Çok sert salınımlar...3 günde % 10 luk marja yaklaştı...
Günlük sistemde Bollinger tepe>>>7,81 ......Bollinger dip>>>>7,01.-TL.
Gün sonu sanki bizi daha da üzecek gibi..
bu sabah borsa ve ons yükseldiği için düşüyordu şimdi borsa ve ons düştüğü için düşüyor :)
Deniz hocanın tahmini tutacak gibi 6.97 yi gösterecekler sanki
Taban yapsalar da rahatlasa gvrlar
Bugün 6.97 e sarkarsa yarın 6.64 u de gosterir but I...ler
Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
Bir çok hissede Türkiye piyasasında yabancı küçük hedge fon çıkışlarından bahsediliyor...(Bu fonları takip eden arkadaşların mesajları bu şekilde...)
En çok bizi vurdu bu fonlar ,onlar da vursunlar bakalım. Beklemeye devam.
Demekki o fonların hepsi bizdeymiş.. bizden başka çakılan yok ki.. enerjsa yı saymiyorum o zaten işleme basladigindan buyana sallantıda.. aselsan thy de artık yukarıya çıkmaya başladı..biz herxaman ki gibi mala bagladık.. 6.97 altı benim icin kozaa bir süreligine biter. . Ben yine oradan donecegini ve 2-3 gun icerisinde tekrar bizde bir hareket olacağını düşünüyorum.. hiçbir hisse kısa sürede sürekli çıkamaz..dün ve ardından bugün grup grup eksiye gecenler var bist 30 da.. sira tekrar gelecektir diye hayal kuruyorum [emoji1]
aselsan almak için bizim hisseleri satıyor fakirler
Yok, anladığım kadarıyla Uluslararası nükleer savunma sistemleri üzerinde yıllarca önce yapılan centilmenlik anlaşmasını bozacak türde 1-2 cümle söyleyebilir, diyorlar...Ona da birileri şu zamanda şu şekilde konuşacaksın diyor, o da o şekilde konuşuyor....:(:(
üstadlar bu macd çizgisinde alım satım yaparken 1 dk, 5 dk, 60 dk, gün , hangisi daha kullanışlı.
Borsa 105 olmadan bizim kozaa dan hayır gelmeyecek demiştim.kaldı 700 puan sonra bize sıra gelecek.atmasyon.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Asels Yazın çok cebelleştiği 28-29 bölgesini geçerse bir sonraki mora giderhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c2fb4faff9.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi