İşim var akşama patlicanları hazırlıyorum gel.
Printable View
İşim var akşama patlicanları hazırlıyorum gel.
Tabi olayın özü şu:
Döviz kuru biz istiyoruz diye yükselmiyor.
Bunu küfürbaz da biliyordur.
Canları sıkılıyor doğal olarak.
dusuk dolar yuksek faiz ile bi noktaya varamazsin, yuksek kur dusuk faiz iyidir, faiz altinda eziliyor sirketler , dolarin olmasi gereken degerine gelip piyasanin isine gucune bakmasi lazim, dunyanin en yuksek 2. faizini verip dolarda yukselmeye endise ile bakanlar sadece ve sadece diger sayfada yazan troller gibi bi bktan anlamayip ahkam kesenlerin isidir..
seytan diyor agzina geleni yaz , cumadan yeni ciktim bos yere gunaha girmeyeyim simdi..
neyse diyelim ; anlik: 5.5718
Kendileri dolar alıyorlar başkaları da alıp kazanmasınlar, önlem almasınlar istiyorlar sanırım...
valla artık dolar iflah olmaz.bağırmayla çağırmayla da geri gelmez..biz bir çin değiliz almanya değiliz..
Ayni soruyu bugün bir daha soralim essek yada essek sahibide kafa yorar belki . Tam 23 haftadir bu ülkede birileri tl lerini dth ına ceviriyoor ama hiç kimsede çıkıp siz ne yapiyorsunuz. Bu ülkede bu kadar dolar yok yarin bu para sahiplerinin %20 si bile biz paramızı istiyoruz verin dolarlarımızı eurolarimizi deseler vermek mümkün değil yapmayın etmeyin demediler.
Neden?
5.6017 bugun gorulebilir bugun..ytd
sterlin hakkinda fikri olan var mi.?
6.80 ve 7.07 arbitrajlar hala duruyor ; 7.50 ye kadar beklenmeli mi.? ne dersiniz uzman arkadaslar..?
tospa hocam emlak bankasi cevabin icin tesekkurler..
Daha dün konuşmuştuk, dolar az artsa troller damlar diye.
Çoktandır yoktunuz, hayırdır ödenek yeni mi çıktı. İlk gelen sen oldun , Bak buradaki adamlar aylardır trol görmedi, kusura bakma sırayla yazacaklar sana moralini bozma hoş gör.
En son da Reha abi gelecek, dikkat et , en tehlikelisi o. Allah yardım etsin .
eregli tupras zehir gibisin vesselam..:)
hadi kolay gele, trol arkadasi fazla hirpalamayin , iktisatli kullanin..:)
5.60 uzerini asarsa bilmedigimiz bisey var ve onu ogrenecegiz demektir..ytd
Eur/usd < 1.13
BORA.. sen karışma bu nizaa'ya..
Adamın eşşeği var.. ve sanırım mesajları ona yazdırıyor.. :he:
Dolar/TL 5.5882
Önce bir otur, Senin vatandaşının alın teri tasarrufu TL parası,Senin öz bankalarında son 10 senede ne getirmiş,
hesapla.
Sonra otur birde Amerikan Vatandaşının kendi parası, kendi bankasında son 10 senede ne getirmiş hesapla.
Sonra Her iki rakamı oranla..
Eğer bu hesabı yapamıyorsan, 170 kusur Milyar doları banka DTH olarak koyan Türk milletini, çaresizce bu duruma
düşürenlere de söyleyecek bir kelimen yoksa..
ASIL ZAVALLI ve VATAN HAİNİ SENİN GİBİ NE HALT ETTİĞİNİ BİLMEYENLERDİR.
Dolar/TL 5.6008
5.60
vurmadı.
5.599 vurdu durdu. 5.6'ı gıdıkladı çekti.
5.60 satanlarda oldu bakalım 5.62 görecekmi bugün
Akbabalar kanat çırpıyor.. güçlü bir şekilde.. daha havalanmadılar yalnız.. ona göre 🙂
dolar haftaya 6 ları zorlar...
Yeni Türkiye...Böyle artık...24 hazirandan beri...Ağustos ayı içindeki zıplama ve bu seferki...Bakalım neler olacak ?
amk iyice muz cumhuriyeti yaptılar ülkeyi. :vk:
onlar bile daha mutlu huzurludur.
Eski chp li eski mhp li olduğunu söyleyen trollerimiz vardı. Ama mahirci trolü ilkkez görüyirum
Ek 22100
alış 5,5555
bankalar alış satış makasını açıyor iyice
Türkiye CDS 380
İnisiyatif tamamen akbabalarda..akşam ola hayrola 🙂
Troller yakında greve gider arpa gelmeyince.
Şu dolar topigini ben açacaktim. Ama medwigin benim lafima ragmen gelip 1 hafta once topiği açması her seyi mahvetti simdi herseyi guneysuya yazacam