TEFAS olduğu için öyleler.
Ayrıca
Onlarda stopajda sıfır .Kar net.
Zarar ise heybetli.
Printable View
sana soyledim garantiden cik!
elbet yil sonunda hepsi bir kucuk farkla ayni! ama buyuk paralara tabi farkli!
bugun garanti hissesi sadece bugun 4,68% getiri saglamis
hocam bugun o 500 bini yatirsaydin sabah ya cuma oyle
aksam 23400 tl eksi 1500 gibi komisyon ve paran 521500 gibi olmus!
garanti kendi boyle kar edir bak sana ne kadar veriyor! elbet hepsi bankalar!
Yavaş yavaş bu işlerden sıkılmaya başladım, şeytan diyor git 23,50 net, 1 yıl bağla.
Nedir bu ordan çık oraya gir stres.
Hocam aşağıdaki linke tıklayın . Fonun ismini ve istediğiniz tarih aralığını seçin excel olarak almak istiyorsanız excel simgesine tıklayın.
https://www.tefas.gov.tr/TarihselVeriler.aspx
Bugün sabah tüm igl fonu bozdurup 5.72 den dolar aldim 5.7930 sattım cok iyi geldi bu sonra igl icin bankayı aradım saat 14:30 dan sonra fon alinamiyormuş bende fibaya gonderdim parayı fil aldım saat 16:00 gibi bu fonların alım satım saatini halen anlamış değilim
HUAWEI KII-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ustad korelasyon cikaracagim
Dususlerde neden etkilenmis ve biri dusunce hangisi yukselmis gibi, dolar ne hareket yapmis o gunlerde...cok boyutlu incelemem lazim. Mustafa ustad senle calismamiz lazim. Sen bana en cok etkilendigi emtialari sayabilirmisin?
Bir mantik yakalarsak fonlar arasi gezerek enaz 27 saglanabilir kanaatindeyim
Oyak yatirimdan fonlar alinip satilabiliyor mu islem saatleri nelerdir
Evet yasamıştım musteri temsilcisini aradim acacam demisti sonra bakdim acan eden yok internet subeden kendim actım 10 gun onceki mevzu bu bu arada igl yi tekrar almak icin aradigimda alamayiz dediler islem saati gecti falan gecelige baglayalim dediler yani igl ye yonlendirmek istemiyorlar yarin igl ing den alacagım 10 gun daha iyi bekliyorum bu fonu sonra uzaklasirim
Ustad ben yapmam birakin 1 yili bir defa 6 ay bagladim 1 ay sonra bozmak zorunda kaldim...bana uymayan bir yatirim tarzi. Bugun 2k kar kaptim. 24 ortalama ppfden alsam arada birde boyle vurkac yapsam ben o orani gecerim degil mi?
Kaba hesapla ayda 2 k al sattan kazansam yillik yuzde 45 i gecerim...