aslında akp kabullenmiş çamura yatan bunak
Printable View
Eurusd saniyede 1.12 den 1.12 ye dustu. Usdtry hala zayif.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dogru diyorsun.
1.1260*
Powell surprize ugratti beni. Yansimalari yarin piyasalarda gorulur.
Fed kararı sonrası Türkiye ETF : -0.51%
https://i.resimyukle.xyz/IATeLU.jpg
Sonunda kendinden beklendigi gibi hareket etti. Gec olsun guc olmasin.
Fed/Powell: Fed siyasetten bağımsızdır
Fed/Powell: Enflasyon bekleyişlerinde bir kötüleşme ekonomi için kötü olabilir
Fed/Powell: İlk çeyrekte çekirdek enflasyonda görülen zayıflık faizlerle ilişkili değil
Fed/Powell: Veriler Fed'i politika konusunda herhangi bir yöne itmiyor
Fed/Powell: Genel olarak finansal istikrarı kırılganlıkları ılımlı
Fed/Powell: Şirketlerin borç seviyesi konusunda bazı endişeler var
Fed/Powell: Fed cari politika duruşu ile rahat
Fed/Powell: Eğer komite enflasyonun ısrarcı şekilde düşük kaldığını görürse, politikayı belirlerken bunu hesaba katar
Bu arada tam 18 yil aradan sonra 2 turk takimi final fourda. Insallah finalde karsilasma durumlari olur.
Futboldan artik zevk almaz olduk, neyse ki basketbol var
Enflasyonun zayıf olduğundan bahsetmesi, sabırlı ifadesine vurgu yapması güvercin olmasına karşın Enflasyonun tekrar yükseleceğini düşündüklerini bu durumun geçici olduğundan bahsetmesi , istihdam piyasası ve büyüme ile sözleri şahin. Hem güvercin hem şahin açıklamalar var ama bana göre Enflasyonu çok önemsediklerinden dolayı genele güvercin açıklama derdim :)
Vedat Özdan: Tanışıyor olsaydık Powell ile, Fed'in piyasalarla iletişim kalitesini artırmak için, kutucuklar olan toplantı tutanağını basın toplantısı sonrasında dağıtmasını ve üçer soru alıp, cevaplarını geçiştirmesini tavsiye ederdim.
EURUSd 4 günde verdiğini powell açıklamasında 10 dk da geri aldı.
DXy günlükte kırdığı dirence geri döndü şu adam az susarsam euro yukarı hareketine devam edecek mi görmek lazım.
GBP desteğe geri çekildi 2 günlük artışın düzeltmesini yaptı , euro desek oda aynı bakalım piyasa yapıcı dxy sell demi şuan dolar karşısında ne poz varsa 10 dk da temizledi adamlar şimdi aslında rahat rahat euroyu yukarı alirlar da bakalım Pala'nın pozu ne akşama çıkar kokusu
Bende o kısmı merak ediyorum. Euro tarafında veriler beklenenden önce bir sinyal verdi sanki. Daha çok 2.çeyrek ile başlar diye beklenirken.. GBP, Brexit ekime kalınca toparlanmalı 3 ay geçirir diye beklenirken, May bugün Savunma bakanının istifasını aldı.
Powell ile işler iyice orta oyununa döndü.
May in isi karışık sonuçta ekime kadar breexit isinde sıkıntı yok. Ekime kadar kim öle kim kala.
Powell konuşma bittikten sonrasında bakalım py ne yapacak. Şuan euro ve GBP de alıcıların canına okudu bakalım yeterli satıcı çıkarıp terse sürecek mi gene. Euronun 1.1185 den GBP binde 1.3040 dan dönmesi lazım.
Su harekette dxy de satıcı kalmadı mübarek.
Vay ameka adamların derde bak.
Enflasyon yüzde 2, üç olursa faizi artiririz falan filan ve feşmekan.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi GBP 1.3040 dan 1.3150 euroda 11185 den 1.13 e güzel bir ralli yaparsa işlem tamam bakalım.
O eurusd paritesi 1.08 e gelecek. Dis mihraklar yapacak [emoji3]
Hangi enflasyon, reel enflasyon mu açıklanan enflasyon mu? Fiyatlar geçtiğimiz yıla oranla nerdeyse yüzde yetmiş artmış ama resmi enflasyon yüzde yirmi düzeyinde seneye de yüzde onbes falan olur biz de bu adamlara güvenip parayı 1 sene baglayalim, samimi bir yaklaşım olsa belki olurdu ama ortada ciddi bir güven sorunu var.
Mayıs sonunda ABD-Çin ticaret anlaşması imzalanacak bunun dolara etkisi ne olur?
Ula Euro at şu 11220 ye kendini hadi evladım bir denem. Powell gitti evinde yatıyor artık yarın baba verilere kadar çek yukarı euroyu ve pala.
HEDEF 7,55tRY
bakın neler YAZDIM:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...87#post3419187
bu mesajdan önceki Grafiklere kadar gidiniz
USDTRY - 4 SAATLIK -
Asagida ki linkte yeni cizdigim grafik var. Kesisim noktasi olarak 4 D Z noktasini referans aldim
5.93 uzerinde yakin hedef 6.15 iken orta vadeli hedef 6.50 - 6.60 arasidir
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...55e7940a4a.png
Sanki bu gece Japon Teyzeler Dolarda 6 direncine dokunduracaklar gibi bir his var icimde.
Saat 2 de acildiklarini soylememe gerek yok sanirsam
Simdi Avusturalya seansindayiz