Tekrar geldim aranıza, herkese bol kazançlar, az sabır edin... YTD
Printable View
Tekrar geldim aranıza, herkese bol kazançlar, az sabır edin... YTD
Kaybedenler kulubüne hoş geldiniz :)
Yine blanço hazırlığımı,biraz daha seyredelim bakalım.Ya alır,ya da bakakalırız.ytd
Bugün 3.40--3.70 arası göreceğini düşünüyorum.1 haftadır hacim artıyor.
Karşımızda tam bir paranoyak spek var bana göre. Öyle ki takaslarda aracı kurum dağılımları bile bire bir ayarlıyor sanki. Şuan garanti yatırım ve ak yatırım da 1.348.000 lot görünüyor, citi ve yapı kredide de 1.260.000 civarında. (veriler 2 gün öncesine ait) gün içinde kademeleri bile belirli sayılarda tutmaya çalışan bir psikopat var başımızda. Yabancı olarak görünen citi'yi bile kendi çekip çeviriyor görünüyor. Bu demek ki hisse sahipli, bazı günler çok takipçili üstadlara! Tweet artırarak çorba parası kazanıyorlar sadece. Bilançoya güvenmek istiyorum ama bu adamlar onda da her türlü oynamayı yapabilir duruyor. Neyse cumaya az kaldı, baktık ki bilançoyu da hiç ettiler, onlar yoluna ben yoluma. Bunları spek görsün diye yazdım.
Yazdıklarım şahsi görüşlerim arkadaşlar sakın itibar etmeyiniz, yatırım tavsiyesi içermez.
Spekin kralı gelsin benden zarar etmeden kurtulamaz
Burayı kesinlikle izliyor, adamları bizzat aramızda...
Endekse Bu kadar direndigine gore Yine mal topluyorlar yukari gidip yeni kurbanlar ve tekrar bas aşağı ya
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareketine bakılırsa beklenenin altında bilanço gelecek citi bayağı sattı
ytd.
Pasta paylaşabilecek arkadaş var mı
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
Buyur pasta :))https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c3cb1ec76b.jpg
Teşekkür ederim çok güzel
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
Pastayı o kadar önemsemeyin bence ortaklar. Citi olarak görünenin bıyıklı olmadığı ne malum? Asıl mesele bilanço ne gelecek? Artık ondan da ümidi kesmek üzereyim şahsen. 35 milyon gelse fk 6lara düşecek ancak, egeen 4 fk dayken kim bakar bu kağıda mantık olarak. Tek ümit ortaklık beklentisi olur ki onu bekleyenler 7-8 yıldır bekliyor zaten...
Bu kağıdı Bir haftadır taşıyorum bugüne kadar, 1 34 ten mipaz alamayıp 2 94'ten Bunu aldım almaz komaz olaydım %30 dan oldum herkese sabır ve kazanç dilerim
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ankara Atakuleye VAKKO açılmış..
F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dökülmedik ayaktayız.
Hafta boyu kendi çaldı kendi oynadı. Ne bir alıcı var doğru düzgün ne de satıcı. Ama endekse iyi direndin yalan yok. Yarın bilançoyu saat 23:59'da gönder olur mu :)
pazartesi mutlu eder mi?
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 günde citi üzerinden 600 bin mal çıkıldı birileri bilanço haberi aldı galiba
ytd
Hocam sende 1 yili askindir burdasin.az cok bilirsin.bu yabanci citi takasi sureklo yuzde yuzde 2 felan degisiyor.nerdeuse her hafta.yani kesinlikle yabanci takasi spektir.ordan oraya virmanlayip duruyor.blanco iyi gelse bile borsada tum hisseler tepki vermiyo dusiyo.onemi olcagini sanmam.zara yazarsa ayri
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence vakkoya hala ortak almak istiyorlarsa gundemdeyse kafalarinda blancolari bozmazlar.zaten sozlesme yapildi diye duzelttiler.fakat rafa kaldirdilarsa blancoyu bozarlar bosuna vergi odemezler bence.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende katılıyorum dediklerine ama bunlar bilançoyu beklenen gibi yüksek getirmeyecekler yoksa bilanço öncesi enaz yüzde 30 yapardı önceki dönemler gibi iyi bilanço gelirse yabancı stratejik ortaklık gündemde olacağı kesin haftaya belli olur.
ytd.
Kafalar öyle karışık ki, bu dönem bilançosu iyi de gelse kötü basıyorlar. Bugun bizim ki de endekse uydu, akşam kapanışa doğru bir hareket gelecek mi bakalım?
Kendi adıma çok güzel bilanço bekliyorum.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço süper demekki stratejik ortaklık işi önemliki gerçek bilanço göstermeye başladılar
Ytd
Sıra CEO hanımefendinin stratejik ortaklık haberinde bekleyip görelim
Ytd
Bilanço vasat bana göre. En az 300 milyon satış beklerken 277 milyon yapabilmiş. Dönem karında %40 azalma mevcut geçen çeyreğe göre. Ayrıca geçen sene olduğu gibi bu dönem yine pazarlama gideri 10 milyon yemiş.
Yatırımcı istikrar bekler hisseden, görülüyor ki geçen çeyreğe göre düşüş var. Umarım pazartesi ben yanılırım.
Geçen sene 5.4 bu sene geçen seneye göre 5 kat artmış ayrıca satışlarıda iyi artmış Bilanço bana göre süper
Ytd
Gelen bilançolara göre genel anlamda süper bence
Ytd
Unutmayın bu firma yıllardır Zarar gösteriyordu birkaç bilançodur kar getiriyor neden acaba ortaklık için olmasın😏
Gayet güzel bir makyaj var ortada bu bilanço haftaya hareket yaptırır.
Kötü bir Net Kâr yok ortada bence.
İyi Tatiller yeni stratejik ortak Qatarlı olmasın 😉
Y.T.D.
Selam ortaklar , bende aranıza Perşembe gunu katıldım düşeni kırmak için bahane arıyordu sanki , o bahanede geldi gibi bakalım ,2 liradan 5 liraya gittiğinde çok guzel kazanmıştım vakkodan ,sonra indim para bir senedir eşşeğe bağlıydı , umarım ata binmişizdir bu tercihimizle tekrardan :) Bol kazançlar herkese
Yakın zamanda stratejik ortaklık haberini CEO ağzından duyabiliriz.Kendisine bu konuda tam yetki verilmişti.Bilançolarıda sürekli güzelleştiriliyor yani anlayacağınız şirket güzel parlatıldı geçen hafta Esmod moda sunumu yabancılar tarafından takdirle alkışlandı.Cem beyin konuşmasıda güzeldi blombergte izledim.
Ytd
Ortaklık konusunda umut verip sonra olumsuz bir durumda milletin vebalini almayın derim. Yıllardır ortaklık bekleyen var ama ortada birşey yok.
Kar açıklaması bir hareketlenme getirmemiş.
Nice kar açıklayan hisseler var yemediği dayak kalmadı. Bilanço rakamsal olarak iyi duruyor olabilir ama geçen çeyreğe göre zayıflama var maalesef, dönemsellik etkisi ile satışlar tahmin edilenden daha az arttı belki ama brüt kar marjı falan da düşmüş durumda. Hacimde ise bir haftadır artış görülüyor, kim bilir spek amcam neler düşünüyor.