Megane mı?
Printable View
Octavia 1.0
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi sürücü olduğumda temiz canlı bir Q7 istiyorum :kmk:
Arkadaşlar MB Başkanı görevden alındığı halde Bankalar cuma akşam haftasonu için açıkladıkları döviz kurlarını değiştirmemiş. Sizce neden olabilir?
Şehir içi 6-6,5 litre civarında. Aslında arabadan çok memnunum, fakat hanım kullanamıyor, çocuklar ufak, sürekli hastane vs diğer işler var. İkinci araba da çok masraflı olacağı için satıp, bir seneliğine hanımın alışıp kullanabileceği ufak bir araba almam lazım. Amacım bir sene sonra tekrar c veya d sınıfı otomatik bir arabaya geçmek.
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma akşamı swap piyasasında 300-400bps fiyatlanıyordu. Yani 1 aylık swap oranları %20-21 seviyesindeydi. Cuma günkü hareket konuşulduğu gibi önden yüklemeli faiz hareketi için ise yapılamaz ama para arzı için ise onu da günlük ve haftalık bazda izleyeceğiz...
Aydın cizrede çalışırsan is buldum sana
Biri bisey oaylasti sildi.KKTC ile ilgili.. aydin bey calisiyor.yuksek maasli is buldum demek istedim..
Ses ver aydin..yoksa aklimdaki olay mi oldu???
Hocam bisey soracam musadenizle
Bu sabah kalktigimda siddetli ishal halsizlik biraz ates vardi dun banyo sonrasi klima carpti diye dusunuyorum acaba enfeksiyon la bu tur klima carpmasini nasil ayirt ederiz
Az once kusturdum kendimi biraz rahatladim kahvaltiyi sindiremedim gun icinde bisey yiyemedim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cizrede deniz kenari
Herşey güzel olacak :)