Maşallah maşallah maşallah
Hadi yarın yukarı yallahhh[emoji2][emoji2][emoji2]
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Maşallah maşallah maşallah
Hadi yarın yukarı yallahhh[emoji2][emoji2][emoji2]
Bu gün yayınlanacak haftalık bültende yer alırız herhalde. Endekse iyi tutundu maşallah. 5.40 yarın hacimli aşarsa güzel olabilir. Asla YTD.
Hisse öyle göstere göstere gitmiyor bu zamanda...hele haber bir gelsin..endeks yataymi..hisse diptemi zirvedemi..bunlar önemli....bugun eksi olur bence...belki 5 altı bile olabilir....haber onayıyla tavanı var..eger satmazsanız dovunmeyin buralara tekrar uğrar cunku...y.t.d...
sen bu kadar tavan olacak dedinya. olacağı varsada olmayacak.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.spk.gov.tr/Bulten
Umutlar haftaya kaldı anlaşılan.
Bekle bekle ginag geldi
Sinir bozucu hacım yok spek yok kimse yok yok da yok yok da Ula nerdesiniz alööoooo delirtmeyinlooooo
Galiba küçük yatırımcılar iyice döküldü. Elinde de zaten fazlaca senet var patronların. Halka açıklık oranıda düşük. Düşerse kendileri daha cok kaybetmez mi diye sesli düşünüyorum. Ytd.
arkadaşlar ben akmgyo dayım.Zararım büyük.Sizin yorumlardan geriye dönük olarak 15 sayfayı okudum.Herkes bedelsize umut bağlamış.Bunu spekülatör biliyor ve küçüklerin eline mal veriyor.Bu senetin tek avantajı aralık ayındaki temettüsü.İkiye bölündüğünde temettü 0,20.O da epey bir para yapıyor.Aralık ayından önce hangi ayda olabilir onu bilemem ancak çok yukarılara çıkabilir.Y.T.D.
Öncelikle belirtmek isterim ki benim bu hisseyi almak için kendimce fikirlerim var.
İzmir de çok değerli ve değeri giderek artmakta olan bir bölgede arsasına kuleleri inşaa etmesi. Ve civarda kendine ait boş arsalarının olması.
Hissedarı arasında Arkas Holding gibi büyük bir firmanın olması ve fiyatının yeterince cezbedici olduğunu düşündüğüm için girdim. Bedelsiz için değildi. (O da bir beklenti tabiki. Ytd.)
Tamamen aynı düşünceler ile bende bu hissedeyim
Patronların isimleri benim için de cezbediciydi Sığ kagitlarda normal hareketler bunlar O kadar da bu işlerin acemisi değiliz Ancak sahibi kim olursa olsun hiçbir kağıt dökmeden gitmez O sebeple inşallah yüklü göze batan birileri yoktur dedim Öyle ky nın elindeki 5e 10 a bakmaz fakat gitmek için dökülmesi gerekeni de dökmek ister
Hakkımızda hayırlısı olsun Beklediğimize değer inşallah
Endeks umrunda değil bizim kulelerin.
Haftalık takas paylaşabilecek varmı
Tek ben kaldım galiba 😧 kimse cevap vermiyor.
Yap şu güzelliğini be spek abi. Bayram hediyesi... Ytd
4.83 dip gözüküyor
Onay bugün gelse yarın iyi olur inşallah. Ytd.
21 haziran perşembe günü 4.92- 4.82 arası nı gösterme eyilimi var spegin endeks izin verirse destek 90.600. çok güzel alım yeri olur Y:TD.
Defalarca elim gitti geldi satamadım. Enteresan bir bağ oluştu hisseyle. Ben bile satıp satmamakta kararsız kaldıysam bayagı bir dökülme yaşanmıştır diye düşünüyorum. Burayı tetikleyecek tek şey olumlu bir haber. İnşallah yakın zamanda güzel haberlerle karşımıza çıkar. Ytd.
daha bir ay kadar oyalar bedelsizleri kimseye kaptırmak istemiyor ölü numarası ile tahta boş gibi ama arkasında şirket var toplaya bildigini toplayacak elinde mal olup satan kalmadı spek kendi mallarıyla top çeviriyor, endeks aşagı gelirse yarın belki o zaman o dedigim seviyeler gözükür alım için beklicem. afyon dip yaptı ozgyo yaptı aselsan yaptı alım yaptık bakalım bu ne yapacak
Tarkan arkadaş hani anlarım aselsani veya afyonuda Yalniz ozgyo da düşünürüm. ...benim portföy de vardı 180 maliyet 115k 176 dan zararına verdim ...ozgyo inat ugruna gitti o rakamlara açıkçi yakaladilar simdide vermeye adam arıyorlar sende burda hala ozgyo pesindesin. ...horoz olur Gözü coplukte kalır misal ....o film bitmiş boşver onu....bak ecbyo vardı 1 lira suan Gömdu mali geçti .....biraz akıllı ol aklını başına al derim sadece temenni ...şimdi msgyo 5 den 12 leri görmüş iyi gördün yok İşte bizim haberimiZ yoktu.spekulatkrun biri girmiste vs vs tarhana bulgur yorumlar ...ulan sana demezlermi tahta sahibinin haberi olmadan tahtada kuş ucumaz diye .....bizde safiz yani. ...Bu kan emicilere zerre olsa 1 kurusumu bırakmam .....demem o ki ben kan emici şeref yoksunu bir kişi değilim hani kizdigim insanları salak saf yerine koymalari ....ben yemem ....hani bende yemiyor. ....ytd
Hani adamada sorarlar madem kaliteli bir sirkettiniz ilk kârının yüzde 70 ini 2 .yildada yüzde 50 sini dagitcaktiniz. ..ne oldu arimi soktu diye sorar lar adama imbkd örneği çok makbul şirketler nisan Mayıs gibi verir temedduyu ...demekki makbul insanlar değilsiniz .......para her zamn kazanılır önemli olan insanlık krakter. ....senin karaktersiz olman sıkıntı değil. ......ytd
Bu adamlarda son olarak oturup Lotlari saymislardir. ...tek tek emin olun buna ,,, ytd
Bunlarida yaziyorum ben bunlarin kan gruplarini bilirim hayirli geceler ytd
Bugünkü spk bülteni bay geçti. Umutlar haftaya http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2018&no=26
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seni spk ya bi ara goturmeliyim ytd
Dünya 5 den büyüktür ytd
Beklenti iyidir.
Spek abi mükemmel iş çıkarıyor. Seviyorum seni spek abi. Yap şu müthiş çıkışını artık. Döküldü herkes. Bekletirsen yüklü gircem yoksa. 😉. Bir sen bir ben kaldık burada.
Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir...
Bende varım burda 7.68 den itibaren bekliyommm haaa spek bey veya spek bayen
Benide almayi unutmayın veya dusurmeyin bende bindim ata hemde uyudum valla nezmandir. Artık uyandirinca beni yaa
https://i.hizliresim.com/RDo0Ga.png
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
götür götür kafana yiyecegin mallarıda unutma ytd
oyuncu arkadasa o kadar dedik sen yazma gitsin diye bk yanılmadım ytd
Ürkütmeyin speğimizü[emoji23]
https://i.hizliresim.com/RDo0Ga.png
https://i.hizliresim.com/NDrp05.png
Takas atabilirmisiniz, bedelsiz onayı öncesi hareketlenir insallah...
Teşekkürler paylaşım için.