uyarı olarak kısa dinlenme verdim, uyarıdır sadece !!!!
dönüşte devam ederse, sezonu kapatırsınız..
babanızın çiftliği değil burası..
Printable View
uyarı olarak kısa dinlenme verdim, uyarıdır sadece !!!!
dönüşte devam ederse, sezonu kapatırsınız..
babanızın çiftliği değil burası..
Demek ki bu forum sahipsiz değilmiş ve gayri ahlaki tavır,davranış,tutum,hitap,uslup,çirkin yakıştırmalar,kin,nefret söylemleri,tehditvari göndermeler cezasız kalmıyormuş..Sn.Yöneticimizi,mübalağa etmeden,tebrik ediyor ve kutluyorum..:yes::ok:
1.72-önce silkiniyor peşinden yoluna devam ediyor,2 üzerine göz dikmiş gibi...ytd.
oda_ExplanationTextBlock|
Galatasaray Spor Kulübü'nün 6 Temmuz 2024 ve 26 Nisan 2025 tarihli Genel Kurul kararları doğrultusunda, Florya ihalesinden elde edilen gelir, Finansal Yeniden Yapılandırma Sözleşmesi (FYYS) kapsamındaki kredi borcunun ödenmesinde kullanılmıştır. 8 Temmuz 2025'te Galatasaray ile Nivak Yapı A.Ş. arasında Florya projesine dair Hasılat Paylaşım Sözleşmesi imzalanmış, proje geliriyle FYYS borcu tamamen kapatılmıştır. Bu nedenle, FYYS kredi borcu Florya projesinden tahsil edilen tutar ile tamamen kapatılmış olduğundan Fon Kullanım Raporu'nun revize edilmesi zaruri hale gelmiştir. Sermaye artırımından elde edilen fonun kullanım yerlerine ilişkin izahnamede belirtilen taahhütlere uymama nedeniyle yatırımcılara karşı sorumluluk Şirketimize ait olmakla birlikte, bu kapsamda 11.08.2025 tarih ve 2025/72 sayılı yönetim kurulu kararımız doğrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na yaptığımız başvurumuz neticesinde revize edilmiş Fon Kullanım Yeri Raporumuz aşağıdaki şekildedir.
Şirketimiz sermaye artırımından sağlanan brüt 8.127.517.344,29 TL tutarındaki kaynaktan 25.777.270 TL olarak gerçekleşen/gerçekleşecek halka arz maliyetleri düşüldükten sonra kalan 8.101.740.074,29 TL net fonun:
- %60'ına karşılık gelen yaklaşık 4.860.753.479 TL'sinin Ziraat Bankası A.Ş. nezdinde genel kredi sözleşmesi kapsamında anapara, faiz, komisyon ve tüm fer'ilerinin geri ödemesi çerçevesinde kullanılmasına,
- %30'una karşılık gelen yaklaşık 2.430.812.587 TL'sinin futbolcu ücretleri, kulüplere bonservis ödemeleri, teknik kadro ücretleri ve vadesi geçmiş tedarikçilere olan ticari borçlara ilişkin ödemeler çerçevesinde kullanılmasına,
- %10'una karşılık gelen yaklaşık 810.174.007 TL'sinin da Vergi Ödemeleri için kullanılmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Dürüst kulübün adam gibi adam dürüst başkanına Sn.Dursun Özbek'e selam olsun kendilerini yürekten kutluyor tebrik ediyorum... Galatasaray kulübüne ve yöneticilerine güvenen,inanan yatırım yapan yatırımcılarının güvenlerini boşa çıkarmadığı ve kulüp hisselerine sahip çıktığı ve itibarlarını korudukları hatta tavan yaptırdıkları için..Aynı güzel olumlu cümleleri,Trabzonspor hisselerine yatırım yapan küçük yatırımcıları bilinçli olarak soyup soğana çeviren helal alın teri paralarını hile,şaibe,alavere,dalavere ve kirli oyunlarla acımasızca gasp eden ağır mağduriyet yaşatan trabzonspor başkanı için maalesef kullanmayacağım çünkü canımızı çok acıttı ekonomik anlamda bizi bitirdi onu ve ona yol gösteren yaptıklarına göz yuman yatırımcıları koruyup kollamayan SPK 'yı Yüce Allah'a havale ediyorum çünkü o derece içim fena yanmış..YTD..
Temizlik iyidir,hiç olmazsa kafa ütüleyen yok...
Övgüler yağdırdık methiyeler düzdük ama Dursun'ın Gassaraysı fenalarda ..:) Refo,şimdi volemi vurdum sattım çıktım dersin:hah: ytd..Kal sağlıcakla..
FB yenildi gelsin paracıklar aslana...
Ek 30574
kritik noktalar da ama kıracaktır..
Alpertunga.akkus yönetici ,hayırlı olsun..
Galatasaray'ın 2025-2026 UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri 28 Ağustos'ta yapılan kura çekiminde belli oldu. Yeni formatta dört farklı torbadan ikişer takımla karşılaşacaklar.
Galatasaray'ın rakipleri ve ilk maçı
Galatasaray'ın rakipleri ve maç takvimi henüz netleşmedi. Ancak ilk maçların 16-18 Eylül 2025 tarihleri arasında oynanacağı biliniyor. Maçların tam fikstürü, gün ve saat bilgileri en geç 30 Ağustos Cumartesi günü (bugün) açıklanacak.
Açıklanan fikstürle birlikte, Galatasaray'ın sırasıyla oynayacağı rakipler şunlar:
Liverpool (iç saha)
Manchester City (deplasman)
Frankfurt (deplasman)
Atletico Madrid (iç saha)
Bodo/Glimt (iç saha)
Ajax (deplasman)
Monaco (deplasman)
Union SG (iç saha)
osimen, sane, icardi, 4 de 4 yaptı hisse geri vitese taktı. sonra beni linç edin siz. bu hisse sportif başarı ile gitmez. üç şampiyonluk gördü arka arkaya gitmedi. avrupada elenip gelir yine. sıkıntı hocada ve dursun özbek vizyonsuzluğunda. vadeli mevduata yatırsam parayı daha fazla getirir. yılbaşından bu yana % 7 prim yapmış. yatırım tavsiyesi değildir.
ha İSC ha GS hissesi. ikiside çok sağlam şuanda. dolayısı ile artık bu bir yatırım hissesidir. yani spekülasyon bitti bu hissede. öyle alayım bir ay sonra satayım devri bu hissede bitti. ama alıp biriktireyim uzun vadeli düşüneyim diyorsanız önden buyrun. ama gs osimeni, saneyi aldı, şampiyon olacak diye bu hisseye girmeyin. avrupanın tozunu attıracak diye hiç girmeyin. çünkü orası başka bir alem, rize spor ile maç yapmaya benzemez. dursun ve okan giderse hisse hareketlenir onu da not edeyim şuraya. yatırım tavsiyesi değildir.
Ha ISc ha Gs hissesi mi? :) Uğurcana 33 mln euro+3 mln euro bonus 36 mln euro verildikten sonra da mı? Arkadaş cidden neyin kafasını yaşıyorsunuz ya ard arda kaç kez bedelli yapmış. Yatırımlık hisse mi :) İyi ki ha devlet tahvili ha Gsray hissesi denilmemiş.
Burada bir ironu var dostum. Spor hisseleri normalde sportif başarı elde ettikleri zaman giderler öyle değil mi ? tamam buraya kadar. Peki GS hissesi 3 yıldır şampiyon olmasına rağmen ve büyük ihtimalle bu senede şampiyonluğun en büyük adayı olmasına rağmen neden gitmiyor ? çünkü herkesin elinde bol miktarda var yani millet bu hisseye yatırım yaptı. GS şampiyon olacak diye beklenti herkes tarafından alındı. Dolayısı ile hisse spekülasyona kapandı. Herkes hisse üzerinde hem fikir oldu. Dolayısı ile seneye kadar olay bitmiştir. Peki bir sürpriz olabilir mi ? tabi olabilir. Nasıl mı ? ligde şampiyonluk kaybedilebilir, avrupada erken havlu atılabilir ve neticede yönetim istifa sesleri yükselir ve okan, dursun gönderilir. İşte o zaman hisse spekülasyona tekrar açık hale gelir ve ondan sonra film başlar. Anlatmak istediğim buydu. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yukarıda son yazında anlattığın şey başka ha ISCTR ha GSRAY demek başka. Bende diyorum ki ISCTR ile GSRAY bambaşka bu iki şeyi ben hisse bile diyemicem birine bunları bir tutmak olacak iş değil.
Teşbihte hata olmaz dostum.
GSRAY hissesi ile isctr bir tutmak hımm, ok :D
mizahta bir tabir vardır o kadar abartıyorumki anlayasınız diye işte o hesap. ama gördüğüm kadarı ile hala anlamamakta direniyorsunuz. iyi aynı şekilde devam edin. bu arada isc dökülürken gs yukarı gidiyor:halay: bakın yine şaka yaptım. artık şaka yapınca haber vereceğim size söz veriyorum.:yahoo:
KAP açıklamalarına şöyle bir göz gezdirdim. FENER kayıtlı sermayesini %400 artırıp 1.25 den 6.25 milyara çıkarmış. Bunun anlamı yeni bir bedelli için altyapının hazırlandığı oluyor. Müthiş transferlerle kasa boşaldı, şimdi tekrar dolması gerekiyor. Son 2 bedelli çok düşük montanlı idi, kasaya ciddi nakit girmedi. Muhtemelen başkanlık seçimlerinden sonra yeni bir bedelli gündeme gelebilir. 13 TL civarından işlem görüyor şu anda. Benim alım seviyem 10 TL nin altıdır ama tam olarak neresi şu anda bilemiyorum. 10 un altına inmediği sürece ilgilenmiyorum. Bakarsınız %400 lük yüksek montanlı yeni bir bedelli açıklanırsa mesela 5 milyar tl gibi bir nakidin kasaya girmesi gündeme gelirse hisse ciddi şekilde aşağı iner. Tribünlerden gelişmeleri izlemeye devam.
Ayni şeklilde GSRAY da benzer konumda. Sermaye tavanını tekrar artırdılar, yeni transferlerle kasa boşaldı, onlar da kasayı tekrar dolduracaklar. Benim GSRAY alım seviyem 1 tl nin altıdır, buraya inmediği sürece ilgilenmiyorum. Bir ihtimal GSRAY TSPOR un yaptığı gibi eş zamanlı bir sermaye azaltımı ve sermaye artırımı yapabilir çünkü halihazırda hisse aşırı sulanmış durumda. Şu anki seviyeler yani 1.60-1.70 ler bana çok pahalı geliyor, dediğim gibi 1 tl nin altına inmediği sürece bununla ilgilenmiyorum.
Şimdi diyeceksiniz ki 1.60 lar nere 1 in altı nere. Şirket bi TSPOR çekip yüksek montanlı bir "eş zamanlı sermaye azaltımı ve sermaye artırımı" açıklarsa seyreyleyin o zaman curcunayı. Sportfilerden para kazanmak için alım seviyesinin son derece avantajlı olması elzemdir. Bu seviyeyi tutturamayanın elinde patlar, işte o yüzden ben 1 in altını belirledim kendim için ki potansiyel risk asgari düzeyde olsun. Sportifler zarar odaklı şirketlerdir, içsel getirileri her daim negatiftir. Alım seviyeniz son derece avantajlı ve düşük riskli olmalı ki bunlardan para kazanabilesiniz.
Benim GS hissesi yatırım hissesi oldu yorumumdan sonra bu analiz çok iyi olmuş hocam:halay:. Saygılar.
Bütün sportifler dün yerle bir,bugün onu geri aldı TS tavan çekti,peşi BJK zaten bunun tahtacısı özel...
Tüm sportif hisseler aşırı spekülatif senin de bildiğin üzere. Düpedüz kumar hissesidir bunlar, temettü vermezler, bilançoları nadiren kar yazar, defter değerleri çoğu zaman negatiftir, bunların amacı kar elde etmek değildir, gelgelelim bunların finansal kaynakları sınırsız çünkü diledikleri zaman diledikleri oranlarda bedelliye gidip boşalan kasayı doldurma imkanına sahipler. İlişkili taraftan yani ana ortak olan derneklerle borç / alacak durumu ise bilanço kalemlerinde kolayca halloluyor. Bırakın sportifleri, BİST ortamında hiç bir hisse yatırım hissesi değildir zaten. Yatırım hissesi olmak için rekabetçi oranda ve de düzenli olarak temettü ödenmesi gerekiyor yani içsel getiri şartı var. Bu kategoride henüz tek 1 hisse bile yok BİST'te.
%60-70 olur mu, %40. 160 dan 90 lara inmesi için %40 lık bir düşüş yeterli. Bir TSPOR çekip eş zamanlı sermaye azaltımı ve artırımı yaparlarsa benim 1 tl lik sınır ihlal edilebilir aynen TSPOR'da olduğu gibi. Hisse aşırı sulandığı için (tedavüldeki hisse sayısı şu anda 5.4 milyar lot) klasik sermaye artırımına gitmeleri çok zor. TSPOR'un izlediği yoldan gitmelerini bekliyorum. Eğer beklediğim gibi olursa hisse 1 tl sınırına pekala gelebilir. Gelmezse de canı sağolsun, gelmediği sürece alım yapmam sadece uzaktan gelişmeleri seyrederim.
Dostum sende mi ya sende mi ? ben bunu espri olsun diye yazmıştım. Ama üzerime yapıştı kaldı. Mizaha izah gerekmez derler ama kaç defa izah etmeye çalıştım meramımı ama nafile. tabi ki dibine kadar kumar hissesi hepsi, tabi ki temettü falan vermeyecekler. ben gs her sene şampiyon oluyor bu senede olur zaten o yüzden uzun vadeli beklemek için alırsanız alın yoksa spekülatif bir hareket yapmaz demiştim sadece. neyse boşver. yatırım tavsiyesi değildir.
vay amk onden pic hep haber veriyor.yine mikecek ortam yapiyorlar.
şom ağızlı art niyetlilerin alayı burada toplanmış bir olumlu yazan sn.Alpertunga kardeşim..ytd..
https://i.hizliresim.com/b2ans63.jpg
Bu maça 13 gün var, bu tarihe kadar hisse fiyatının belli bir formasyona gireceğini tahmin ediyorum..
gs bu maçı alamaz. kale alarm veriyor. uğurcan ile avrupa macerası çöp oldu. yatırım tavsiyesi değildir.
osimen, sane, icardi dörtte dört nasılda gaz verdiler basın üzerinden. ne oldu hisse yine mehteran bölüğü gibi geri geldi. peki hissede en iyi olaylar gerçekleşti mi ? evet neredeyse sorunsuz bir transfer dönemi yaşadı gs. peki niye gitmyor bu çocuk ? milyonlarca euro harcandı ve şimdi Türkiye şampiyonluğu kesmez bu hisseyi. Avrupada da dişli bir kura çektiler. Bakalım ne olacak. ben size şimdiden söyleyeyim bir cacık olmayacak. tokatlanıp geri dönecekler. hisse bir yatırımcı arkadaşın dediği gibi 1,3 lara kadar gidecek. sonra bir bedelli patlatacaklar. 0,00 kuruşlu hanelere inecek. sonra yeni sezon yeni heyecanlar yine gazlayıp yukarı sürecekler. zamanı olan beklesin, zamanı olmayan başka bir sürü hisse alternatifini değerlendirsin. tabi ani düşüşler olursa vur kaç için yine burada olacağım. yatırım tavsiyesi değildir.
GSRAY son 3-4 ayda çok güzel prim yaptı. 120 lerden 170 lere %40 çıkış yaptı. Prim yapmadı demek haksızlık olur. Bir kaç ayda %40 yapmış işte, daha ne yapsın.
Millet istiyor ki hisse roket gibi çıksın, 3 TL 4 TL leri görsün. 13.5 milyar sermayeyle, tedavüldeki 5.4 milyar lot hisse ile artık bu seviyelere çıkmak çok zor. Bile bile hisseyi aşırı sulandırdılar. Bunu ancak eş zamanlı sermaye azaltımı ve artırımı paklar aynen TSPOR un yaptığı gibi. %85 lik bir sermaye azaltımı artı eş zamanlı %600 lük bir sermaye artırımı sorunu çözer. Böylece şirkete çok yüksek bir nakit girişi olur, hem de hissenin daha fazla sulanması önlenir.