Şaka mı bu gerçek mi?
Printable View
Sinpaş GYO, Avrupa'nın önde gelen basketbol kulüplerinin kıyasıya mücadele ettiği Euroleague Basketbol'a resmi sponsor olduğunu duyurdu.
SNGYO sen önce sicilini temizle, sonra insan önüne çık iftahar tablon aşağıda,
Bu rezillikle utanmıyormusun insan önüne çıkmaya,
Görende bir halt sanacak şirketi, poponu yırtsan imaj düzeltemezsin,
1 adet hissen ile genel WC de küçük abdestini bozamazken.
1 adet hissen ile simit alamazken
Sen kim, Eurolige sponsor olmak kim.
UTANMA YOK,, YÜZ YOK,
VARSA PARA HIRSI, VARSA,VİCDANSIZLIK,VARSA,KUL HAKKI YEME
o sponsorluktan bilançoya kaç milyon dolar eksi gelecek allah bilir. bunu açıklaması lazım halka açık şirket bu.
'' TÜRKİYE NİN SÜPER MARKASI'' Sinpaş tan diyor sponsorluk reklamında,
!!TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI?? '' Borsanın yüzkarası markası''
!!TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI?? ''Şirketine inanıp kendisine yatırım yapan yatırımcısının, yıllardır kanını, parasını emen markası''
!!TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI?? '' Yatırımcısının çoluğunun çocuğunun rızkına gözdikmiş, paraya tapan markası''
!!TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI?? '' Bilancolarını habire şişirip hep zarar yazan yatırımcısını ve devleti kandıran markası''
!!TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI?? '' TÜRKİYENİN EN İYİ KUL HAKKI YİYEN MARKASI''
!!TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI?? '' 1 HİSSESİNİ 1 ADET SİMİT BİLE ALINAMZA HALE GETİREN MARKASI
SÖYLE BAKALIM SİNPAŞ
0,74 kuruşluk hisse değerin ile nasıl TÜRKİYENİN SÜPER MARKASISIN SEN,
TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI KİM BİLİYORMUSUN SEN, BİLMİYORSAN AL BAK
TRGYO 3,05 TÜRKİYENİN MARKASI BU İŞTE
DZGYO 3,40 TÜRKİYENİNİN SÜPER MARKASI BU İŞTE
TRGYO 3,03 TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI BU İŞTE
AKFGYO 2,40 TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI BU İŞTE
VKGYO 2,61 TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI BU İŞTE
RYGYO 1,60 TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI BU İŞTE
EKGYO 2,60 TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI BU İŞTE
DAHA YAZAYIMMI ???????
4 SENE ÖNCE ENDEK 60.000 / 70.000 LERDEYKEN 1,20 OLAN HİSSENİ BASKILAYA BASKILAYA, BİLANÇOLARINI ZARAR İLE ŞİŞİRE ENDEKS 120.000 OLMUŞKEN 0,74 LÜK PİYASA DEĞERİNE İNDİREN, SENMİSİN ''TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI'' EYYYYY SİNPAŞ...
KUL HAKKI YİYİCİYDİN, BİRDE YALANCI OLDUN BAŞIMIZA,
UTANMAZ SİNPAŞ
BIST Başkanı: Borsa'dan ev alınabileceği bilinmiyor https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-402725 sektörün en büyüğü diye bilinen şirket borsada herkesin gözü önünde halkı soyuyor şunun dediğine bakın. Yani bu memlekette akıl sağlığını daim etmek çok zor
eyyy SİNPAŞŞŞŞ
POPONU YIRTIYORSUN EVLERİNİ SATMAK İÇİN
DAHA ÇOK YIRTACAKSIN
NİYE BİLİRYORMUSUN??
YILLARCA SANA İNANIP, ÇOLUĞUNUN ÇOLUĞUNUN RIZKINDAN ARTTIRIP ŞİRKETİNE YATIRIM YAPAM KY'Lİ KANDIRDIN.
ONARIN AHLARINI ALDIN,
DİĞER TÜM GYO'LAR DEĞERLERİNİ ARTTIRKEN SEN TAA SENELER ÖNCE 1.20 LERDEN SATTIĞIN HİSSELERİNİ, 0,50 LERDEN
GERİ ALMAK İÇİN HERTÜRLÜ DÜZENİ UYGULADIN.
KY'NIN KANINI EMDİN SENELERDİR.
İŞTE TÜM BU YÜZDEN YEDİĞN KUL HAKLARI BU DÜNYADA SENDE ÇIKIYOR VE ÇIKACAK,
ÖTEKİ DÜNYAYDA NE OLACAK BİLMEM,
BUNLAR İYİ GÜNLERİN DAHA ÇOOKKKKK DEBELENECEKSİN
BİLMEZMİSİN ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE,
12.02.2018 12.45
an itibarı ile
msgyo 7.11 + %4.25
nugyo 5.20 + %4.22
utan sinpaş
utan türkiyenin süper markası!!!!!!
SİNPAŞ'IN KAP'A BUGÜN DÜŞEN BASIN AÇIKLAMASI
AŞAĞIDA OKUYUN LTF,
KOMİK,KOMİK,KOMİK,
NASIL ALDIĞINIZ BELLİ OLMAYAN ÖDÜLLER LE GURUR DUYACAĞINIZA,
1 ADET HİSSENİZ İLE SİMİT BİLE ALAMADIĞINIZDAN,
1 ADET HİSSENİZ İLE GENEL WC YE GİDEMEDİĞİNİZDEN
1 ADET HİSSENİZ İLE BELEDİYE OTOBÜSÜNE BİLE BİNEMEDİĞİNİZDEN
UTANIN...........
0,74
DEBELEN SİNPAŞ DEBELEN YEDİĞİN KUL HAKLARININ SONUCU BUNLAR
S A T A M I YO R S U N.....................................
“Sinpaş, sayısız yeniliğe imza attıâ€
Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik üst üste ikinci
kez Süper Marka seçilmekten gurur duyduklarını, ödülün Sinpaşâ€™ın özgün
farklı kimliğini ortaya çıkarttığını belirterek şunları söyledi: “44
yıllık deneyimimiz, tecrübemiz, gayrimenkul sektörüne getirdiğimiz
yenilikçi anlayış, istikrarlı büyüme ve birbirinden özel yaratıcı
projelerimiz bize bu yıl da, geçen yıl olduğu gibi Türkiye’nin süper
markası unvanını getirdi. Biz de Sinpaş olarak gururla süper bir
kampanyaya imza atmak istedik. Ev sahibi olmak isteyenler aylık sabit
taksitlerle ister banka kredili, ister Sinpaş bünyesindeki özel ödeme
planlarıyla Sinpaşâ€™tan diledikleri eve sahip olsunlar istiyoruz.â€
Sinpaşâ€™ın gayrimenkul piyasasına yön veren tüm projelerinde
geçerli olacak kampanya İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli'de ev
sahibi olmak isteyenler için inanılmaz avantajar sağlıyor. 4 Mart’a
kadar sürecek süper plan ile düşük tasitlerle ev sahibi olabilir veya
aylık sabit tutarlarla yatırım fırsatını yakalayabilirsiniz.
Şuan için...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8f3da68b07.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eyy sinpaş
bosch firması nasıl bosch olmuş bilirmisin.
Robert bosch demişki
müşteri güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi yeğlerim.
Ve koskoca bosch olmuş
boşuna olmamış adam biliyor herşeyi
sen debelen satamadığın evleri satmak için,
şirketin piyasada itibarı yoksa, güven sağlayamamışsan, altının olsa bok fiyatına satamazsın,
insanları kandırmak kendini kandırmak olduğunu Bosch seneler önce dustur edinmiş
Sonra,,,,
Bosch fren hissesi 196.000 tl
şinpaş hissesi 0,74 kr
boşuna değil
bırakın artık kasaba tüccarlığını,
global olun global
eyyy sinpaşşşş
İŞTE ''TÜRKİYENİN SÜPER MARKASI'NIN PERFORMANSI BREH, BREH , BREHHHH
BUNA DA ÖDÜL VERECEKLERMİİİİİİİ
Imkb100 / 2013 : 67.000
imkb100 / 2018 : 120.000
2013 TEN 2018'E NELER OLMUŞ BİR BAKIN
işgyo 0,54 1,44
trgyo 1,14 3,30
algyo 19,13 54,10
klgyo 1,72 5,02
pygo 0,51 1,40
ozgyo 0,81 1,80
akfgyo 1,51 2,53
dgyo 1,06 3,2
ykgyo 1,19 3,57
agyo 0,84 2,37
yggyo 0,59 13,01
mrgyo 0,51 2,10
DAHASIDA VAR AMA YAZMADIM İSTEYEN BAKAR
sngyo 1,22 0,74
UTAN SİNPAŞ UTANNN
Şu bile bu herifin hakim karşıdınds yargılanması gerektipinin isbatıdır. Halkın parasını toplayıp son ra mali tablolarla hiç etmek. Sonra süper marka ve sponsorluklar..eeer..nasıl dönüyor bu değirmen. Zarar açıklıyorsyn diyen bir tana kamu kurumu yok. Allah kahretsın böyle düzeni.
SN fchopen
tabiki bu hesabı soracak kamu olmalı
Ama kamudan önce, kendi vicdanı, ticari ahlakı olmalı Şirketin,
kamuya kalmamalı bu hesap,
AMA ALLAH cc soracak bu hesabı, bu düzeni kuran ve uygulayanlardan,
kimsenin hakkı kimsede kalmaz,
bu dünyada ve ahirette,
Esas ekonomiye katkı olması için, şirketlere finansaman sağlamak için oluşturulan düzeni,
kumarhaneye çevirenler, ve bu kumarbazlara göz yumanlar, bindikleri dalı kesiyorlar haberleri yok,
bu düzene çanak tutanların hiçmi kabahati yok????
eyy borsanın kumarhane olmasına göz yumanlar,
gidin bakın yurt dışındaki borsalar, uygulamalar nasıl hepimiz biliyoruz,
SİNPAŞIN yaptığını yapsın bir şirket çanına ot tıkarlar ottt,
Meydanı boş bulmuşlar at koşturuyorlar,
13.02.218
an itiabrı ile
dzgyo : 3.55 %7.59+
pgyo :0,94 %4,66+
tsgyo :0,78 %5,40+
sınpaş :0,75 %1,31--------
ulan hergün bir başka gyo bu performansı yapıyor.
Sen kağıdı baskılamak üzere bir düzen kurmuşsun
yeret artık baskılamak,
doymadın mı kul hakkı yemeğe
Eyyy sinpaş,
halka açıldın 7,60 tl den usd 1,30 : Eder 5,8. USD ( 2009 VE 2010 VERDİĞİN %200 BEDELSİZ HARİÇ)
4 veya 5 senedir 50 / 70 bandına kadar bastırdın senedi,
bu gün :hissen 0,74 usd 3,80 eder 0,19 cent
5,8 USD den 0,19 cente indirdin hisseni
7,60 dan halka sattığın kağıdı 0,50 , 0,77 den geri toplamak için 5 senedir sana inanan yatırımcının kanını emiyorsun,
nerede ahlak,
nerede dürüstlük
nerede erdemlik,
nerede allah korkusu,
sonra hiç utanmadan basın açıklması yapıyorsun
''türkiyenin süper markası'' diye
eyyyy sinpaş,
tüm buna sebebiyet veren, imkan sağlayan, vesile olanlar bu hak vebali boynunuzda bilesiniz,
tüm yatırımcıların hakları sana haram oldu bilesin
artık allaha havale ettik seni,
bilmezmisinki
''allah hesap soranların en hayırlısıdır.
EYYY SİNPAŞ
2007 DE HALKA AÇILDIĞINDA PİYASA DEĞERİN AŞAĞIDA YAZIYOR.
HSBC Yatırım Menkul Değerler AŞ liderliğinde 19 aracı kurumdan oluşan konsorsiyum tarafından gerçekleştirilen halka arzdan sonra, nihai halka arz fiyatı ve halka arz sonrası pay sayısı dikkate alındığında Sinpaş GYO'nun piyasa değerinin 1 milyar 41 milyon 6 bin 276 YTL (yaklaşık 795 milyon dolar) olarak hesaplandı.
2018 DE PİYASA DEĞERİNİ HEPİMİZ BİLİYORUZ,
YAZMAYIMMM
AYIP OLUR,
UTANIRSIN BELKİ
EYYYYY SİNPAŞ.........
10 SENEDE NERDENNN NEREYE GETİRMİŞSİN ŞİRKETİ,
BU FORUMDA YAZANLAR,
BUNA NE DENİR,
VARMI YAZACAK BABAYİĞİTTTT.
HAYDİ BEKLİYORUM,
SİNPAŞ KALEMŞÖRLERİ.....
''TÜRKİYENİN SÜPER MARKASIYMIŞ!!
BREH BREH BREHHHH
EYY SİNPAŞ,
EĞER DOĞRUYSA ''fchopen''in yazdıkları
HERKİMSE BU TABLONUN OLUŞMASINA OLANAK SEBEB OLAN,
SANADIR YAZDIKLARIM, HERKİMSEN,
İNŞALLAH HİÇ BİR İŞİN RATSGİTMEZ, BU DÜNYADA SENİN VE SONRAKİLERİNİN,
ALDIĞIN AHLAR,
YEDİĞİN KUL HAKLARI,
HER İŞİN TERS GİTTİĞİNDE ,
AKLINA GELİR,
GECELERİ KABUSUN OLUR,
VESVESEN OLUR İÇİNDE
KEMİREN SES OLUR BEYNİNDE,
Bu kadar ahh almışken, bu kadar kulhakkı yemişken,
kimseye satamazsın evlerini,
değil obrodoviç,
mezardan değil mıchael jackson , elvis presly'i kaldırıp getirsen satamazsın.
Anladın mı.
Sinpaş..
Kimse almaz senden mal.
Serdar Turgut 'un Washington tan yazdığı bu günkü yazı
Sadece paylaşmak istedim. Ütopya olabilir, gerçekleşirse, başta çimento sektörü ve planlamaya göre dolaylı olarak inşaat sektörü
hareketlebilir,
tabii ki SİNPAŞ'I düşünerek paylaşmıyorum bu yazıyı, inanın. Tüm Suriye yenilense SİNPAŞ GENE AYNI SİNPAŞ
Sakın bir beklenti içine girmeyin. Komik olur.
Tillerson neden geliyor?
Ankara’daki görüşmelerde Tillerson’un bölgesel ekonomik yapılanma paketini açıklaması bekleniyor, ama tabii ki Münbiç ve Fırat’ın doğusuyla ilgili görüş alışverişi de yapılacak.
Özetle Amerika şimdiden Suriye’nin yeniden inşasıyla ilgili adımlar atma kararını aldı.
Tillerson, Suriye’nin yeniden inşası sürecinde Türkiye’nin de aktif rol almasını ve Fırat Kalkanı operasyonuyla bölgede kurduğu hayatı başka yerlerde de kurmasını istiyor
Amerika, bölgenin yeniden inşasında Türkiye’nin büyük rol oynayabileceğine inanıyor. Türk şirketlerinin gerek tek başlarına gerekse Amerikan şirketleriyle ortaklık yapısı içinde Suriye’nin yeniden inşasında güçlü bir biçimde yer alacağı düşünülüyor
Yeniden inşa sürecinde İran ve Suudi Arabistan’ın da çok istekli olduğu söyleniyor
Tillerson’un gezisi bu yarışta Amerika’yı öne çıkarma ve elini güçlendirme amacını da taşıyor. Diğer oyuncuların elinde büyük kaynaklar olsa da Türkiye’nin altyapı ve inşaat sektöründeki deneyimi ve jeopolitik konumu nedeniyle Suriye’deki her türlü yatırım ihalesinde doğal avantajları olabileceği de vurgulanıyor.
Makaleden satırbaşlarını paylaştım.
tümünü Serdar Turgut'un bugünkü yazısından okuyabilirisiniz.
Habertürk'ün Washington temsilcisi ve ciddi bir gazeteci olduğu için gerçeklik payı olabilir.
Ama asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Üstüne basa basa tekrar ediyorum gerçekleşe bile hele SİNPAŞ'I hiçmi hiç etkilemez.
Ulan Sinpaş senin yüzünden 1 hafta yattım, site dışında....habire teşekkür ediyorsun şöyle sattık şöyle ilgi duydunuz diye, kulahíma anlat, kuyumcu altınım var düşük fiyattan satıyorum demez.... Elinde mi patladı daireler yavrum benim...benim lotlar curudu elimde senin de daireler curusun.....
Borsa yüzde iki buçuk uçtu..aşşağlık 74 kuruş..hayırlı akşamlar
Hiç sıkıntı değil bensenden daha sabırlıyım. Şimdiye kadar aldığım kağıtlardan kâr etmeden çıkmadım senden de kâr etmeden satmayacağım istersen 0.50 kr olsun oradan da alırız nasıl olsa piyasada ucuz kalmış bir sen bir de gsdho var.
Vay be, en son genel kurula katılıp 0.79 dan vermiştik, ve kim ne kadar yazmak istediyse hepsini o fiyattan aldılar.
Hisse şimdi o fiyatın 5 kuruş altından işlem görüyor, gerçekten bunların ne yapmak istedikleri beli değil.
Sizin adınıza üzüldüm, Allah sabır versin hepinize.
Arkadaşlar sosyal medya reklamlarının altına döşrmeyi unutmayın. Adam o kadar arsız ki rahatlıkla buralara reklam verebiliyor. Rahat çok rahat herif.tavuk onlar z.kmeye devam edin siz sesleri çıkmaz diyordur. Haksız mı?
Yahu kardesim sizleri anlamadim gitti! Orada burada kendi kendinize homur homur homurdaniyorsunuz, ama gelin bir araya gelelim deyince, kimseden tik yok! Boyle basa, boyle tarak diye bir laf var biliyorsunuz! Bu arada Haydar zibidisi burada patronuna dil uzatanlari sikayet etmis, iki hafta ceza aldim!
Burada bazilariniz bu isi ancak C.baskani cozer diye saf saf yorumlar yapiyor. O kisiler once firmanin her yil milyon dolarlari hangi vakiflara bagis yaptigini bir arastirsin!
Neyse konumuz bu degil. Benim amacim eski yeni tum madurlari bir araya getirebilmek. Eger en az 10 kisi civarinda kendine guvenen ve burada soylediklerinin arkasinda durabilecek yigit cikarabilirsek, bunlari Corum Alaca'ya kadar kizilcik sopasiyla kovalamazsam namerdim!
Siyasi gorusunuz, dini inanciniz, cinsiyetiniz, kimliginiz, irkiniz vs.. beni hic ama hic ilgilendirmiyor! Ben icinde bulundugumuz bu batak'dan cikmanin bir yolu oldugunu biliyorum ve acil harekete gecilmesi gerektigini soyluyorum. Aksi takdirde fchopen'in dedigi gibi tavuk gibi ... devam!
Bu arada eger zamaniniz varsa medet umdugumuz SPK denenen kurumun ne durumda oldugunu merak edenler varsa, biraz genel kultur edinebilmek maksadiyla, asagidaki link'ten 2016 yili sayistay denetim raporunu bir okusun!
https://www.sayistay.gov.tr/tr/Uploa...I%20KURULU.pdf
Bu gunlerde de insaat sektoru zor durumda, patronlar batmak uzere, para yok, borc cok, vs... diye orada burada olumsuz mesaj vermeye calisan tipleri piyasaya salmislar. Her sey palavra! Hic birine inanmayin! Hayatinizda hic zarar etmis veya borc icinde yuzen bir muteahit gordunuz mu? Ben gormedim!
Eger kar etmiyorsan ve yillardir surekli zarar acikliyorsan, sirketini daha iyi yonetip, kara gecebilecek bir firmaya satarsin is biter. Bu is bu kadar basit, neden yapmiyorsun? Yillardir olayin arkadinda baska dolaplar donuyor cunki, somurmek daha tatli geliyor. Sistem cok guzel oturtulmus, tum kontrol tamamen ellerinde. Ama cok onemli unuttuklari bir sey var ve bunun farkinda degiller.
Hic bir dolap, dumen sonsuza kadar gizli kalamaz. Kirli islerin, ortaya cikma gibi kotu huylari vardir.
Eyyy sinpaş,
halka açıldın 7,60 tl den usd 1,30 : Eder 5,8. USD ( 2009 VE 2010 VERDİĞİN %200 BEDELSİZ HARİÇ)
4 veya 5 senedir 50 / 70 bandına kadar bastırdın senedi,
bu gün :hissen 0,74 usd 3,80 eder 0,19 cent
5,8 USD den 0,19 cente indirdin hisseni
7,60 dan halka sattığın kağıdı 0,50 , 0,77 den geri toplamak için 5 senedir sana inanan yatırımcının kanını emiyorsun,
nerede ahlak,
nerede dürüstlük
nerede erdemlik,
nerede allah korkusu,
sonra hiç utanmadan basın açıklması yapıyorsun
''türkiyenin süper markası'' diye
eyyyy sinpaş,
tüm buna sebebiyet veren, imkan sağlayan, vesile olanlar bu hak vebali boynunuzda bilesiniz,
tüm yatırımcıların hakları sana haram oldu bilesin
artık allaha havale ettik seni,
bilmezmisinki
''allah hesap soranların en hayırlısıdır.
2 yıl ödül almış muhteşem marka ...borsada da sana ödül verecekler...en iyi ödülü halk verir...halka biraz kulak ver ...78 den malı topladın toptan şimdi parakende 73-75 e veriyorsun...itibara bak...inanılır gibi degil...
1.1.2017-31.12.2017 Net donem zarari : 42.745.759.92 TL
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/661020
Iyi uykular...
Bakin! adam gibi adam gorun, gorun de ornek alin!
http://www.borsagundem.com/haber/yil...oruyor/1276888
Prestij ve karizma, para ile reklam ile ya da zorlama ile kazanilmiyor, yaptiklarinla ve adinla kazaniliyor.
Birileri olur arkalarindan rahmet okunur, birileri olur arkasindan beddualar okunur.
pazarlama satış yönetim gideri 83 milyon tl. yuh be sultangazide çekmeköyde ev yapıyon maliyete bak. özak gynin otelleri avmleri var. an itibariyle tek bir projesi 5.1 milyar tl devam ediyor, 7 milyon gideri var. zamanı gelince hesabını verirsiniz bir gün.
Utanmazlar,
kul hakkı dedik
tınlamadınız
yetim hakkı dedik,
tınlamadınız
hiçmi utanma duygusu yok sizlerde,
böyle kul hakkı yiyerekmi büyüteceksiniz,şirketlerinizi
Her değeriniz para hırsı olmuş
yediğiniz kul ve yetim hakkı ile,
başkalarının üzüntüleri,
size inanan ve şirketinize yatırım yapan bunca insanın
çektiği ve çektirdiğiniz tüm acılar,
hiçmi sızlatmaz
vizcdanınızı,
para hırsının kör ettiği gözleriniz
hiçmi görmez madur ettiklerinizi
3 mt kefen bezi sonunda götüreceğiniz yanınızda,
ha birde
aldığınız ahlar,
yediğiniz kul hakları
taşıyacağınız sırtınızda,
tabi inanıyorsanız,
10 sene önce 7 liradan sat
10 sene sonra 0,50 den 0,75 ten toplamak için yıllarca süründür insanı
bu hangi vicdan sığar,
hiçmi empati yapmazsınız siz,
Buradan sizlere bir kez daha sesleniyorum. Bir araya gelin, biz haziriz deyin, hep birlikte harekete gecelim!
Uygulanacak plani buradan aciklamak dogru olmaz, bu cakallar ve adamlari tum forumlari cok siki takip ediyorlar ve hemen onlemini alirlar ve yapilacak her sey bosa gider. Forumlarda bilgi kirliligi yapan, kafa bulandiran, moral bozmaya calisan trolleri var, uyanik olun! Burada kimseyi yonlendirmeye calismiyorum, kimseye al, sat, tut vs. tavsiyesi vermiyorum ve hic kimsenin adami degilim. Yapmaya calistigim sey sadece madurlari bir araya getirerek, haklarini aramalarina vesile olmak. Bunun icin sizden en ufak bir beklentim yok, cunki ben de sizin gibi bir madurum ve cikis yolu sadece ortak hareket etmekten gectigini cok iyi gorebiliyorum. Su bir gercek ki, ortada iyi niyet yok ve olacagini da hic beklemeyin, yedigi kaba si.an bir adam'dan iyi niyet beklemek hayalperestlik olur. Eger benim zararim buyuk, sonuna kadar mucadele edecegim diyorsaniz, gelin birlesip hep birlikte mucadele edelim. Yoksa sagda solda bireysel aglasmalarin hic kimseye bir faydasi olmayacak, bunu bilin.
bunun yüzünden ekgyo kaçacak.....bukadar uzatmanın alemi ne anlamıyorum......