Var https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3f053d4a4a.jpg
Kesinlikle YTD.
Printable View
Var https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3f053d4a4a.jpg
Kesinlikle YTD.
Teşekkür ederim [emoji106]Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sn. katti pasta rica edebilirmiyiz
Bilanço tarihi belli mi?
Döndü diyemesekte yeşil kapaması güzeldi
Bilanço ne zaman?
Blanco çoktan fiyatlanmıştır belki süpriz olursa biraz etkisi olur yoksa endeks düzelmeden işimiz zor ama nakiti olan için güzel fırsatlar olacaktır
Daha iyi alım fırsatı verebilir maliyeti düşük olanlar için sorun yok hisseye güvenimiz tam
İyiki satip cikmisim millet hala bir olacak veya ortalamayı dusurmek icin aliyor aldıkça batiyor
asiri primliydi batmaya devam. temettu verecek mi bari ordan sadaka aliriz:)
Çok kritik yerde vermeye devam ederlerse 500 yolu gözüküyor buralardan dönmez ise
ikili dibi tamamlasın sonrası tekrar değerlendirilir
Devam
Kesinlikle YTD.
SPK kâr 150 trilyon geldi...Hayırlı olsun
Vergi dairesine sunulanla aynı nerdeyse hayırlı olsun.Sırada kar payı beklentimiz var.Ya nasip bekliyoruz hedefimizi
Bakalım yarın nasıl hareket edecek bist kesin eksi buda aşagı oynarsa ilave etmekte terettüt etmem
ne kdr temettu verir bu? selale olan sprk kagidi. ne alsak batiyoruz :) jant kirildi yoldan ciktik
zerre oynamadigina gore bilancoyu kac kat fiyatlamis zaten. kazanamadik
Bu kadar korkunun bir olduğu günde zerre oynamıyor demek aslında şirkete güvenin tam kendisi ki şu an yüzce 4 + 'da ki ne olacağı yinede belli olmaz. Patron çok sağlam ve iyi niyetli bir adam bence herşey güzel olacak .
Ortamdan dolayı ilk saatlerde aşagı oynaması alım için fırsattı değerlendirenler için güzel oldu
Açılışa ekledik sağolsun
Kesinlikle YTD.
6 tl temettü allah bereket vrsiin
Endeksin belirsizliği hareketlerin tepki olarak kalmasına neden oluyor orta vade sorun yok kısada yapabilen için güzel al sat fırsatı verdi
Eksi kaparsa şaşırmamak lazım
100 tl altindan alan icin temettu iyi su anki fiyatabgore komik nhersey gorecelidir hayatta
Kap haberinden anladığım 5.10 tl kar payı dağıtacak bu ne demek oluyor kanaatimce bedelsiz beklentisi bitti demek
Öyle bir şey yok,önce temettü verip arkasından bedelsizde verebilir veya temettü g.kurulda kabul edilmez direkt bedelsizde verebilir vb vb. böyle örnekler var,önce temettü verip bir ay sonra bedelsiz açıklayan.
Benim için bedelsizin önemi yok.çünkü ben artan faaliyet karına diğer finansallara bakarım.Bedelsiz olsada satmaya niyetim yok,hedefime kadar.Zaten bedelsizin sıcak beklentisi bedelsizden daha iyi uzun vade de.
Kim ne derse desin iyi firma
Kesinlikle YTD.
Düzeltme süreci devam ediyor yükselişler tepkiden ibaret dip süreci tamamlanmadan zor....
1113 lotum vardı, dün 1103 tanesini 550 den verdim, ilk 74 de aldım, 5. Kez para kazandırdı bana.
Benim anlamamda sorun yok,senin anlamanda sorun var bu kesin.Neyse ya senin gibilere yapılacak en güzel şey bloklamak.Hata bende insan gibi anlatmaya çalışıyorum anlamayan birine,sen devam et onu burdan alıp burdan sattığım içi boş laflara,diğer tüm hisselerinde yaptığın gibi ,hoşuna gidiyor belli.Bu arada bu hisseyi bana öğretmeye filan kalkma sakın.
Şimdi ağırına gideceği için cevap yazacaksın ama ben görmeyeceğim çok şükür. hadi byyy