Bu cengin galibi kim ?
Kim mayıs, kim kızıl ekim ?
Printable View
Bu cengin galibi kim ?
Kim mayıs, kim kızıl ekim ?
EUR/USD 0,9842
% 1,24 yukarıda.
biraz da bu yüzden sanırım bugün ki durgunluğu!
Bilanço gelmeden buradan bir hareket çıkmayacak gibi ..
yanlış anlamamışsam akturu sene sonunda 100 milyon alacağa karşın devir edeceğimize göre taşınmazlarının da menderese bir katkısı artık olmayacak öyle değil mi?**
bilanço öncesi baskılama yeter bu kadar
fitili daniyal hadi bakalım :yahoo:
Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın
Çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevgin de var.
Benzerlik gösteriyor ki istedikleri gibi at koşturuyorlar
OBO formasyonu
https://i.hizliresim.com/6xfuvpn.png
Tam kalayı basacam şu haberi anımsıyorum bir yerlerden,sonra vaz geçiyorum :)
http://www.denizliguncel.com/yasam/m...%C4%B1kt%C4%B1.
günümüzde hisselerin toplu olmasından ziyade gelecek büyüme beklentisi,şirketin yatırımcılarına dürüst bilgi paylaşımı,
yatırımcı dostu şirket patronunun olması büyüyen değerini hızla katlayan şirketlerde ön plana çıkmaya başladı..
yatırımcılar böyle şirketleri F/k larına bakmadan alma niyetleri artmakta...
at mı o
at tv
:yahoo:
hop hop hop
1
2
3
oley
oley
oley
Hisse performansı ile forum aktivitesi.
Düzeltme sevmiyoruz :kahkah:
https://i.hizliresim.com/yiappkl.png
Lânet adeta kucaklamış bizi!" dedi. "Zaten birkaç günden beri barbut oynayamaz olduk. Ne zaman zar atsak 2-2-2-1 geliyor. Kumarın da tadı kaçtı. İçimizde ekmeğini kumardan kazananlar var. Onların cıvalı zarları bile hep aynı geliyor. Bu gidişle aç kalacaklar. Hatta, kumarbazların en azılısı olan Düşeş Recep kumar oynayamadığı için fenalaştı.
Daha hacimli. Bu veriler bana biraz sansürlenmiş geliyor. Yoksa bu verilere ulaşmak paralı. Şimdi adam paralı verileri tamamen ücretsiz veriyor ise ya demo sürümünü verir.
Ben sadece sıklık takip ediyorum hocam. Eskiden ayda bir gelirdi abd verileri. Geçen aylarda haftada bir gelmeye başladı.
ABD ve hollanda durumlarını merak içinde bekliyorum olacağım sayın hocam :wave:
Bu arada Greeneco sarayköyde JES yatırımı için acele kamulaştırma almış. menderese tekstile yaklaşık 15 km uzaklıkta. Zoren JES2e komşu.
Tutsaklardan alınan bilgilere bakılırsa, korsanların yemeği çoğunlukla peksimet, insan etiyle semirmiş sıçan ve pirinç lapasından oluşuyor, tayfalar çarpışmaya girmeden içkilerine barut karıştırıyorlardı.Kağıt oyunları oynayarak ve barbut atarak, Çin dominosu oynayarak, afyon çubuklarıyla düşlere dalarak vakit öldürüyorlardı. En gözde silahları, iki elleriyle kullandıkları bir çift kısa kılıçtı.
Yeni bir gemiye saldırmadan önce yüzlerine ve gövdelerine sarımsak suyu sürüyorlar, bu büyünün kendilerini koruyacağına inanıyorlardı.
Borges :wave:
Borsamız değerleme konusunda bazılarına bonkör ,bazılarına ise aşırı cimri şimdi baktım hektaş ile aynı favök yapılmış 6 ayda Ona 2,5 milyar dolar. Bizimkisi 91 milyon dolarcık 27 kat fark var ,aynı favökk,,,(700 miluon tl)
Birazcık daha veri
https://i.hizliresim.com/7xtf7is.png
Hocam tam hafiye olacak adammışsınız.[emoji846] Nereden bulup, nasıl ulasiyorsunuz bu verilere. Vallahi tebrik ederim. [emoji122][emoji122][emoji122]
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu iki resimde de 14/10/22 var. Yanlış anlaşılma olmasın 14/10/22 de bir kaç farklı yere ihracat gerçekleşmiş: Ikea'ya Ev mobilya ürünleri adı altında ihracat, Macys'e Yastık kılıfı, flanel levha takımı , boyalı baskılı çekirdek takımı, boyalı baskılı çekili seti
2 konteyner bakacaz diye :))
Abi sen bi kasımda gel. Kebabımızı yiyelim :) 2 den fazla konteynır var :yes:
https://i.hizliresim.com/pj03z7r.png
Orada fiyat balon olduğu için Oyak ile ilişkili kurumlardan sürekli satış geliyor. Patron sadece enerji tarafını bile 91 milyon dolara satmaz muhtemelen. Keşke hazır enerji tarafında değerlemeler de güzelken enerji tarafında halka arz falan yapsalar da herkes görse.
Neden abartım onu da şöyleyim :
10.09.22 den beri ikea'ya 10.528 kg ihracat var ( 6-7 kez)
sadece 3 kez JO-ANN ihracat 20.553 kg
SADECE 1 kez MACY'S ihracat 29.509 kg bir günde
MACY'S ihracat diğer günler :
60.323 kg 20.09.22
46.099 kg 20.09.22
74.635 kg 20.09.22
19.807 kg 23.08.22
64.526 kg 06.08.22
16.018 kg 28.07.22
79.867 kg 18.07.22
95.896 kg 18.07.22
12.137 kg 18.07.22
96.763 kg 18.07.22
Abd ye ihracaat patlamış resmen. Bu gidişle ihracat tarafi son ceyrekte 3.ceyregi aratmayacak inşallah.
Hele şu bilanço bir gelsin abd ye olan ihracat onceki donemlere göre ne olmuş bakalım.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O esnada kapı açılıp kuzineden gelen koca bir tencere paçamoranın kokusu başaltına yayılınca, mavi, çakır ve kara gözler fıldır fıldır dönmeye başladı. Zeytinyağında kavrulmuş soğandan ibaret bu yemek, baş porsunun nezaretinde, uzatılan taslardaki peksimetlerin üzerine kepçe kepçe dökülüp üleştirildi. Derken ağız şapırtıları ve geğirtiler kulağa geldi. Yemek bitince kimi kafayı vurup yattı, kimi sandığını açıp kıraat etmek üzere Kufariı çıkardı, Kul Rıza Baba gibi kimisi de, zorlu günler için sakladığı hurma rakısıyla kadehini doldurdu.
ioa
o anlaşma bu anlaşma :halay:
daha yeni başlıyoruz
parite ne oldu bizim sahi :) sn 3:45 tam eskilerden didiydi teknik bu, eurusd iniyor inecek :)
borç evro satış dolares :bravo:
yeni nesil eğitimli onların çabalarının sonucu Turquality kapsamında daha çok bağlantı gelecektir.. egeen gibi düşübenilir miyim :) bir ihracat bağlantısı egeeni nereye getirdi :bravo: