Burdayım geldim sn bawer;))
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Burdayım geldim sn bawer;))
Orta ölçekli tüm grafikler aynı gibi.12.50 civarı bakariz yine.Togg a denge çubuklarını kim veriyor biliyormusun sn.bawer?
Mercedes ve MAN beşte olmak üzere bir çok markaya üretiyor, Togg fabrikası ile aynı şehirde, ürettiği o araçlarda kullanılıyor mu bilmiyorum, kullanılıyorsa zaten tek seçenek ama bildiğim kadarıyla çelik düküm ve montaja hazır işlenmiş parça (OEM) tedariki için girişimleri vardı.
https://www.tradingview.com/x/xdbVBOQM/
Bakalım 11.78 üzerine çıkabilecek mi.
https://www.tradingview.com/x/tVHCzMSa/
KCAER haftalık
https://www.tradingview.com/x/JmT9pG8a/
Günlük
Ucuz numaralarla talep geliyor ancak, ne hisseye ne de yönetimine güven kalmamış yahu, bu endekste bu kadar geride kalmasına rağmen hala sürünüyor, 2023 yılında yediğimiz kazığın peşine düştük, TL birim fiyatından bile tonla zarar yazdırdı, enflasyon, kur, altın, mevduat vs değer artışları hariç.
Tahtacı yeni merkez bankası başkanını pek beğenmedi galiba, insan kötülük yapmak isteyince bahane çok.
https://www.tradingview.com/x/6bQKDrki/
Bu beğenmiş.
2022 aralık ayında 13.50 olan, 3-5 ay önce 15.71 göre hisse bu endekste 11.70, bu enflasyonist ortamda bize en büyük kazığı atmış oldu.
Yazıklar olsun size, kimseyi bırakmadınız hissede, bir insan çıksın da Allah razı olsun desin istemiyorlar, bugüne kadar hiç rastlamadım.
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
Acaba elinde çok yüklü malı olan birileri mi var?
Zamanında yüklü giren birini bezidirmek için saçma sapan hareketler yaptılar, adam tecrübeliyldi pes etmedi ( yılı tam hatırlamıyorum ama 2015 - 2017 arası)
Sn. Bawer yoksa siz misiniz ağırlığı olan [emoji23]SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ocak ayında oto satışları artmış, Eregli hareketlendi ama yine tık yok bunda, en az %5-10 arası bir hareket yapmalı, yerinden kalkamıyorsa altına yapmış derler ya bunun da bir sıkıntısı var ama ne, bilanço mu veya başka bir şey mi.
Sayın Bawer hepimiz biliyoruz ki artık tahtacısı saf ve katıksız biri..Olumlu hiçbir şeyi fiyatlandırmıyor. Eski bilançolarında sermayesinin 10 katı karı fiyatlamadı. Ne temettüler,bölünmeler, Çatı GES, Kars GES fiyatlamadı. İnsan niye şirketinin değer kazanmasını istemez ki. Ama gel gör ki yatırımcısına düşman bir şirket. Tahtacısı da bunu kullanıyor. Kocaer ile arasında insaniyet, yönetim, yatırımcısına saygı açısından dağlar kadar fark var. Anca üretim durduruyoruz, stok çoğaldı kapanıyoruz gibi yatırımcısını linç eden KAP atarlar. Daha çok yazılacak şey varda yazmayayım.Alıntı:
Ocak ayında oto satışları artmış, Eregli hareketlendi ama yine tık yok bunda, en az %5-10 arası bir hareket yapmalı, yerinden kalkamıyorsa altına yapmış derler ya bunun da bir sıkıntısı var ama ne, bilanço mu veya başka bir şey mi.
Üç kuruş çıkınca sanki batıyor tahtacıya, hemen geri veriyor, eregl kadar bile olamadın be, milyon lotları kaldırıyorlar tek kademede.
Ben de Sayın Bawer den şüpheleniyorum.:):yahoo: Şaka bir yana alımı bırakmıştım ama bende ufaktan tekrar almaya başladım. Tarmanlar düşünsün yakında gidip şirkette oda isteyeceğim.:halay::yahoo:Alıntı:
Acaba elinde çok yüklü malı olan birileri mi var?
Zamanında yüklü giren birini bezidirmek için saçma sapan hareketler yaptılar, adam tecrübeliyldi pes etmedi ( yılı tam hatırlamıyorum ama 2015 - 2017 arası)
Azıcık Eregl'ye eşlik etse 13'lerde olurdu ama nerdee, endeks 9 bin, Cemts hala 12'lerde.
Yükselen Çelik diye bir şirket var, kar falan çok az, Cemts ile kıyazlanamaz bir şirket ama sürekli faaliyetlerle ilgili TV kanalarında bilgi veriyor, şu anda BloombergHT de konuşuyor, Cemts yönetimi neden böyle bir sunum yapmaz, faaliyetlerle ilgili Kap göndermez, Mercedes ve MAN ile çalışıyor, ayıp yahu.
Böyle bir vizyon sahibi değiller. Kayserili mantığı ben kazanayım kimse kazanmasın. Kocaer, Yükselen Çelik , Ereğli de olumlu haberler pompalanıyor.Alıntı:
Azıcık Eregl'ye eşlik etse 13'lerde olurdu ama nerdee, endeks 9 bin, Cemts hala 12'lerde.
Yükselen Çelik diye bir şirket var, kar falan çok az, Cemts ile kıyazlanamaz bir şirket ama sürekli faaliyetlerle ilgili TV kanalarında bilgi veriyor, şu anda BloombergHT de konuşuyor, Cemts yönetimi neden böyle bir sunum yapmaz, faaliyetlerle ilgili Kap göndermez, Mercedes ve MAN ile çalışıyor, ayıp yahu.
Bizimki haber olduğunda ise ya üretim durdurur ya da işler azaldı faaliyete ara veriyorum diye haber verir. Bu şirketteki olumlu haberler başka bir hisse de olsa fiyatı fezaya çıkarırlardı. Uzun zamandır borsadayım işler azaldı üretim durduruyoruz diye saçma sapan haber veren ve bunu ardı sıra yapan başka şirket görmedim. Adamlar çatı GES yapıyor lütfedip 6 ay sonra KAP atıyorlar. Gecikme nedeni ise yatırımcılarımız etkilenmesinmiş.! Bucim de aynı senaryo mevcut. Yenileme yapacağız ama yenileyecek şirket kaçtı, yeniden yenilenmek için anlaştık. Yenileme süresi uzadı. Aynı hikayeler orada da var. Tahtacı ve şirket yönetiminin tek felsefesi var sadece biz kazanalım. Madem öyle çık kottan sadece sen kazan. Bucim ve Cemtaş da yıllardır aynı oyun. Ucuz göster millet gelsin sattığını geri alana kadar fiyatı aşağı baskıla. O yüzden bu yapılanları şikayet ettik ama görmüyorlar, göremiyorlar, görmek istemiyorlar arasında bir yerlerdeler.
Maalesef öyle, ucuz bırakıp ucuz diye girenleri de bıktırıp ucuzdan geri almaktan başka icraat yok, söyleyince de piyasa fiyatlıyor derler, bu enflasyonist ortamda ve de endekste hisse 1 sene önceki fiyatında bile değilse piyasa ne kazandı ki satsın hisseyi arkadaş, Jants 2 günde 2 tavan yaptı, bu da %1 bile yapmıyor.
İyi bir hafta olması dileğiyle.
Bugün 12.50 direncini test etti.Yarın sıra bizde;)
Endeks ralli yaparken varlık göstermedi, düzeltmede en önde düşüyor, geçti bursanın pazarı sür eşeği gemliğe.
Son 1 yıldır bıkmadan usanmadan aynı hamleyi yapıyor. Endeks ralli yaparken uyku modunda düzeltmelerde en ön safta devre kesiyor öyle ki sanırsın ki şirket yandı gitti kül oldu. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hay senin kalıbına, dün %2.5 düş, bugün endeks düzelmesine rağmen yerinde sayıyor, keyfiniz yerinde anlaşılan, yatırımcıya ne çektirdiniz be.
Bilanço bugün mü geliyor?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısınız ama sabır biraz daha sabır.
Eninde sonunda çılgınca hareketler yapacak, inşAllah o dönem içinde olur keyifle ekrana bakarsınız. Burada kazanmayı en çok hak eden kişilerin başında geliyorsunuz. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.tradingview.com/x/Of26GuQy/
Güncel graf.
Bilanço bugün gelebilir, hisse bu kadar can çektiğine göre pek hayırlı bir şey gelmeyecek gibi, ne gelirse gelsin kötüsünü satın almıştır herhalde, Aksa zarar açıkladı ve hisse artıda, o da satın almıştı en kötüyü, ne gelecekse gelsin, önümüzü görelim, kuruttular tahtayı.
Kötü bilanço gelmeyecek.
Çok iyi bilanço da gelmeyecek. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.