Bir güzel haber de Avrupadan geldi.Ab maliye bakanları (hollanda karşı çıkıyordu) 500 milyar euroluk yardım paketinde sonunda anlaştılar.
Printable View
Bir güzel haber de Avrupadan geldi.Ab maliye bakanları (hollanda karşı çıkıyordu) 500 milyar euroluk yardım paketinde sonunda anlaştılar.
Ana bina üniversite ve fuar alanı olacak denmişti, köşede boş arazi var bugün de çalışma sürmüş. Tek katlı hastahane yapacağız deniyor. Ekonomiyi hareketlendirin diyorlar, mevcut binalar hareket getirmez.
https://i.hizliresim.com/ruKqNY.jpg
Times square'den 30 dakika uzaklıkta hart adasına coronavirüs hastaları defnediliyor.belediye bazı parkları da geçici mezarlık yapacağını açıklamıştı.
yarına kaçlık eksi gap bekliyoruz şimdi ? spot 1000 puan sarkar gibi aşağı.
bızım mıllet merdıven altında bır numara.....maske ıhtıyacı var anında merdıvenaltı calısıo.....nano maskeler.....korsan...cerrahıler....kolonya dezenfaktan.......devlet te baskın yapıup mallara el koyuyor.....saglık bakanlıgına harbıden maskeye bogdular ulkeyı........
Hocam,bugün zerohedge bir makale yayınladı.Trump'ın Kasım seçimlerini kazanmak için tek şansının (son anketlerde Biden 8 puan önde )Dow'u yükseltmesi olduğunu belirtiyorlar.Hatta,Dow Kasım'a kadar 40000 olabilir diye yazışlar.Bu adam deli kazanmak için her şeyi yapar.Fed nasılsa sınırsız para basabiliyor,dediğin gibi her vatandaşına 10 bin bile verebilir.
Hastahane kapasitesi iyi deniyor, şehir hastahaneleri devreye girmiş ama eski binaları tam boşaltmamışlar.
Fuar alanı ve üniversiteyi destekleyecek, daha sonraları için İstanbul dışından acil gelecekleri tedavi edecek bir hastahane düşünülüyor muhtemelen. Bir deprem vs sonrası havalimanında hastahane olması iyi olabilir.
DOW beklentimi revize ettim.
Yeni bir dip beklemiyorum. 19.5 - 20.5k arasından dönmesini bekliyorum.
Herkes yeni dibe odaklanırken buradan dönüş olacagını düsünüyorum.
Dünyada bir sürü telekom operatörü var, bunların bir araya gelip şirket kurup işletim sistemi üretmesi gerekir normalde.
Bankalar bir araya gelmiş VISA, Mastercard, SWIFT organizasyonlar kurmuşlar.
Belçika da atık sularda koronavirüs izine rastlandı https://sptnkne.ws/BYVq
Alarm.alarm.alarm....
Karı göreyim bırakacağım kucağına
Yok longtu yok şu hisseydi yok al sattı derken
65 görmüşüz ek yapacaktım sonra o ara başka hisselerden ekleyemedim kaldı öyle
96 nere 65 nere
65 bin gayme / 96 bin gayme misali
Elde bi tübraş bir Uşak kaldı
Sonra tek poz kalıyor endeks short o işte basit
Tüm cemaat para kazanmış
Bir ben kazanandım tübraşta
Prensip gereği zararına iş yapmam öyle pis huyum var karı göreceğim öyle çıkacağım
Doğru diyon abi
Gerçekten açığa satış yasağı iyi oldu yoksa Baya kötü çakarlardı
98 bipten 99 bipten mal alırken bile terleye terleye aldık
Ayarı yok bunların satarken hiç yükselmeyecek gibi alırken hiç düşmeyecek gibi işlem ediyorlar o yüzden huylarını biliyorum adiliklerini biliyorum
Artı artı gaplar eksi eksi gaplar misali asla full işlem yapmam asla emin olmadan poza girmem bu saatten sonra
New Yorkta Cenaze Sahibi Türk Ahmet Kargi:Durum çok kötüye gidiyor.Defin işlemlerini facetime yapıyoruz.Sadece 10 kişi cenazede olabiliyor
Morgues ın NY are now running out of room to hold bodies.
Ahmet Kargi, owner of a funeral service, explains
https://youtube.com/watch?v=RP6fELqNfR0
Thebigshort dyp refah partisi koasliyonu oldugunda borsadamiydin ?
Beyaz tv de Covit-19 için ilginç şeyler söyleniyor
CORONAVİRÜSÜNDEN SON 12 SAATTE HAYATINI KAYBEDEN ABDLI SAYI: 1459
*24 SAAT İÇİNde ÖLÜ SAYISI 2BİNİ GEÇECEK.
12 Saat önce John Hopkins Üni. Paylaştığı Rakamlar: Vaka Sayısı :432,438
*Hayatını kaybeden: 14,808
Suan İtibarı ile
Vaka Sayısı:454,304
*Hayatını Kaybeden : 16,267
tupraşı herkez 99 ustu tehlike diyor ama adamın 118,32 si hedefte. bu ralliye kimse inanmıyor ama bu korona rallisi olacak.
%3.5 ölüm oranı mı yapıyor..Söylendiği gibi %50 vaka olsa abd de..
Beyaz tv de deniyorki, aşı bulundu ama hastalığın max. Ulaşması bekleniyor..Nisan- haziran gibi max a ulaşır deniyor..
Geçen benim verdiğim ay üstünde UFO görüntüleri var, internette fake denmiş.
Benim tahminim UFO lar siyah ve silindir şeklinde.
"Arrival " filminde benzeri var, ilginç bir filmdi.
https://i.hizliresim.com/OkxmPT.jpg
pisttt ayilar kis uykusundan uyanmis haberiniz olaa[emoji1787]
https://mobile.twitter.com/aksezen/s...50572530053121
Bloomberg'in palyacoları kendilerini ne sanıyor anlayamadım? Neyin başarısı? Imf gelecegi manipülasyonunu haber yaparak piyasayı nasıl etkiledik onu mu demeye çalısıyorlar?
Çok marifet gibi usd/tl ve bist grafigi koymus. Komedi filmi gibi.
İki tane telekom şirketi var ikisinde de sahiplik sorunu var.
Sahipsiz olunca çiftlik haline gelmemesi mümkün değil.
En çok tüketici şikayeti bunlardan. En önemli faydaları millet paket hesaplama sayesinde matematiğini ilerletiyor.
Bankaları eleştiriyoruz ama yine de bana göre daha ciddi şirketler.
Telekom işini de elektrik gibi, altyapı ve perakende şeklinde ayırmaları lazım belki. Uydu TV işi kısmen öyle, isteyen kanalı kendi ayarlıyor isteyen paket alıp bir digital TV şirketine abone oluyor.
Poz.a her vakit girilir, sistem herzaman yüzde 50 - 50
Dow nerden dönücek, artcı şok dalga ne zaman gelicek, bunlara calışalım.
sonraki tsunami daha yıkıcı olur DİE düşünüyorum. şimdi ne kadar yukarı ittirebilirlerse bi o kadar iyi olur, dow dan daha fazla ve daha cabuk cabuk ivme yakalamamız lazım ki 81bin dibimiz tekrar calışsın
Reklamlarda para kazanmak isteyen BloombergHT seyreder veya ona benzer şey söylüyorlardı.
Bence de gündeme girdi, açıkça red edilene kadar bir kaç gün hikaye olumlu olumsuz devam eder. Virüs hikayesinden millet bunalmış, dün bir analist onu söylüyordu. IMF olacak olmayacak iddialaşması olur.
Dow kapalı yarın vadeli açık mı peki reis
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Abd de % 50 salgın olabilir diyor, ingiltere %80 falan olabilir demişti..ölüm oranı yaklaşık %3 gibi ise sonuç ne oluyor anlayan var mı bu işi.. bunlar hesap bilmiyor mu yoksa amaç panik mi çıkarmak