Iyi aksamlar, daha önce bahsettiğiniz Dgate bugün tavan. Esma hanımın metro yatırımda sanki hareket etmeye başladı...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Iyi aksamlar, daha önce bahsettiğiniz Dgate bugün tavan. Esma hanımın metro yatırımda sanki hareket etmeye başladı...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yarın için ayen .mipaz . ihlas ve sarky işi yarım kaldıı YTD
Çelik hocam yine beni unuttun
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arada mastır şef izliyorum bu nedenle ara veriyorum :) sizlere arada bir katılıyorum her şey borsadan ibaret değil :):)
Teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasaların düzelmesini bekliyorum en azından 2.5 aylık bir ralli sonrası belirsizlik gibi görünüyor 2021 2 ci yarısına kadar
Sanko hissesinde dikkat cekmek istiyorum 2.75 civarında bu hisseyi takibe almıştım yıl sonuna kadar ciddi bir hareket bekliyorum çift haneler kacınılmaz olmalı alıp sabretmeli ytd
[QUOTE=celik comak;4730926]kar ederiz maliyet kurtrmak ayrı bir konu ihlas yarın hareketli olmalı[/QUOT
İnşallah kardeşim gönül ister ki kar edelim
Sankoyu da takip edelim inşallah
Iyi geceler cümleten
Çelik hocam ya inanır mısın tam Sanko yu soracaktım size şu an.. ben sormadan siz cevaplamışsınız..
Sağolun vakit ayırıp değerlendirme yaptığınız için...
Takip listem
GEDİK
RYSAS
SNKRN
NUHCM
TSGYO
PRKAB fena gidiyor daha da gidecek herhalde
Gedik,orta vadede yatırım bankası ve girişim hizmetleri şirketi kuracak bu yüzden takip edilebilir
Alka,yatırımlarını tamamlayan şirket önümüzdeki bilançolarda sert hareketler yapabilir.
Yunsa,grup elinde istedigi yere götürebilir
Knfrt,almanlar aldıktan sonra sürekli cirosunu artıran bir şirket takip edilebilir
Karel,2021 in kağıdı olabilir
Yatırım tavsiyesi değildir.Sende araştır öyle karar ver.
Selamun aleykum cümleten
Çelik hocam öncesinde rheag ve dün sanko paylaşımlarınız oldu bugün ikisi de hareketli idi dikkatimi çekti.Sanko için yıl sonuna kadar dediniz rheag merak ediyorum hocam alıp ne kadar süre beklemek lazım.Ben kısadan ziyade orta ve uzun vade kağıt düşünüyorum?Teşekkürler.
Üstad tebrikler İTTFH dediğiniz gibi
Sanko tavandan fena döndü.. gidişat ne olur acaba?
Hocam bu ıttfh 3,66 yıgeçti nerden geri döner yoksa burdan arkasına bakmadan gidermi
Celik hocam iyi geceler dilerim Bayrak hakkında bir yorumunuz varmıdır
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çelik hocam, borsada yüzüm bir türlü gülmedi ne aldıysam zarar ettim, en son.3.24.den vkgyo aldım ordada şansımız tutmadı, nerden döner acaba, burdada kol kessem ne yapsam
ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam Ostim için bir görüş rica edebilirmiyim
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad Ittfh yorumun nedir