472
485
abi ben altın vadelide değilim, baa niye soruyorsun :)
Printable View
dax 12,800 lerde direniyor. bizimkilerde orada ne olacağını bildiğinden parçala behçet yapıyorlar...
onlar düşerken biz düşmedik, biz 120 den 98 bine düşerken dow 28 bin yaptı. dışarı bakarken önümüzü göremedik.
https://i.hizliresim.com/DDeBik.png
bozgurt bu bizonlar senin yüzünden geri geldi asdas. :he:
yok yoncam var samanım var,
üztümüzden geçtiler asdas. :he:
arkadaşın birine endeks 85 binlerdeyken 1,1X larda ekgyo ve 1,60 lardan vkgyo aldırmıştım kendim almadım.
ekgyo su hala duruyor, vkgyo da bedelliyede girdi ve geçen gün tavanda aradı beni ne yapiyim diye. dedim sat petkim al.
en tepede tavandan sattı 3,70 lerde petkim aldı. iki gündür tavan gidince arıyor ne yapiyim diye soruyor.
dedim ben hiç kazanamadım bana ne soruyorsun :)
nasip olmayınca ne kadar bilirsen bil olmayınca olmuyor.
Vadeli pasta fena 💓💓
İş yat / cretit kalın Lotlar ile Short eklemiş arkadeşler
13 bin biri 8 bin biri
Yarın shortculara ekmek yokmu ?
Yinemi bamya omq ☺
bu durum borsanın çok enterasan bir durumudur. satarsın ve tahtanın artık uçacağını görürsün ama almazsın.
ama başkasına al dersin tahta uçacak. bende de aynı durum var :)
tsdkb yi o kadar bekledim 1,02 den sattım sonra baktım düşeceği yok gidici ama almadım. satmayanlara bekleyin çanağa gidiyor dedim yüzde 40 daha arttı.
günboyu dowu trend altında gösterip şimdi 27,720 lerde trendin içine aldılar.
Galiba taşıdığımız hisse ile ilgili duygusal kararlar veriyoruz, başkasına aldırırken daha objektif bakıyoruz. Aklıma başka bir neden gelmiyor.
Ama nasip olayına borsaya girince hiç inanmadığım kadar inandım, önceden "nasip yaa" bana sanki bir deyim gibi gelirdi gerçekçi değilmiş gibi.
Epey inceledikten sonra evvelsi gün tüpraşmı alsam aselsanmı derken aselsan aldım sonuç ortada...Nasip diyorum artık...
Geçen sene temmuz ayında gusgr-asels-thyao arasında kaldım;
gusgr 1.13 tü almadım gitse gitse 1.70 e gider dedim almadım...hisse 6.xx lara gitti...
asels 18tl idi s400 krizi v.s almadım 37 ye gitti...
thyao aldım 13 ten virüs çıktı uçuşlar durdu :kahkah:
Nasip ise gelir Hint'ten, Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden?
985 pointe düşen endexde arkadeş fener taşıyor maliyeti 14.50 satıyım mı diye sordu para lazimmi dedim? Yok dedi ozaman dursun 10 altına düşerse ortalama çek yoksa 1 hafta 10 gün sonra hisse 16 17 didim bügün 18.10 tavanda bizim akılli 15 i görünce satmiş tübee yahuu ne diye soruyosun be adam ozaman bekle diyoruz lakin pisikoloji böyle bişey
fdow
15 dk
https://i.hizliresim.com/Mfa6CC.png
son bir sene öncesine kadar inanılmaz işler yapıyordum. en dibi bulup en tepeden verip dalga geçer hale gelmiştim ama son bir yıldır ne olduysa kimin canını yaktıysak bilmiyorum ne yaparsam yapiyim olmuyor. nasip gitti ve gelmiyor. gelmedikçede sinir stres artmaya başladı. herşeyi biliyorsun ama faydalanamıyorsun ya insan deli oluyor...
tupras ve petkim rekor hacim ve yükselişle kapatırken
bizim 30 endeks neredeyse eksi kapatacaktı..
Bankalar olmayınca endeks gitmiyormuş...
millet açıklama yarın saat 15:00 te yapılacakmış...ona göre yani...
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...-oldu-41592066